Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

RAGHDA , 2 ani si 9 luni de fericire

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
306 mesaje • Pagina 1 din 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17

RAGHDA , 2 ani si 9 luni de fericire

Mesajde Kami pe 9 Feb 2012, ora 00:03

Buna seara tuturor si va imbratisez cu drag. Au fost 2 ani si 9 luni de fericire pina in ultima clipa. Nu a fost absolut nicio durere in tot acest timp.
Inima ma doare, sufletul mi-e pustiu, ochii nu se usuca de lacrimi.
Timp de 2 ani si 9 luni Raghda, fetita noastra scumpa, a fost centrul universului nostru si nu mai stim cum sa traim fara ea. Nu mai putem da timpul inapoi nici macar o clipa...Dumnezeu ne-a creat si la EL ne vom intoarce la un timp tot de EL stabilit. Nu putem schimba nimic. Nu avem aceasta putere. Incercam sa invatam cum sa traim fara ingerasii nostri, incercam sa invatam cum sa traim cu durerea permanenta in inima.
Ragude (asa cum o alintam) nu a suferit deloc. Nici macar simptome ca ar avea o tumoare maligna de 6 cm pe creierasul ei micut, nu a avut. Dumnezeu a iubit-o atit de mult incit a luat-o fericita, cu zimbetul pe buze. Prin ce am trecut si cum am trecut de acea zi si acea noapte e greu de descris si sint convinsa ca deja cunoasteti sentimentul.
"" Pai mami, nu ti-am spus eu sa nu mai pleci fara mine ca nu vreau sa ramin fara mamica?"" ...au fost ultimile cuvinte .... apoi m-a mingaiat indelung cu mana ei mica pe obraz. Pe babi l-a imbratisat, l-a pupat si la batut pe umar usor si apoi l-a impins si i-a spus sa se barbiereasca... Asa facea si acasa mereu.
Nu a suferit deloc, nu a avut dureri, a plecat cu zimbetul pe buze si ne-a lasat cu o durere infinita in inima.
Uneori ma doare atit de tare incit simt ca nu pot respira.
As vrea sa stiti mamici de ingerasi ca pentru noi, aici pe pamint, timpul se masoara altfel decit la Dumnezeu. Pentru noi zilele trec ca anii, la Dumnezeu anii sint doar clipe. Asadar, pina vom ajunge linga ingerasii nostri vor fi doar citeva clipe. Ingerasii nostrii dorm acum si nici nu-si vor da seama ca am lipsit de linga ei.Cind ne vom intilni cu ei va fi ca si cind s-au trezit dimineta si nu vor stii ce noapte lunga, infinit de lunga(pentru noi) au dormit.
Nu va pierdeti credinta si curajul.
Eu incerc...a trecut doar o luna...dar incerc...si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa si reusesc.
Va doresc multa vointa, putere si cele care mai aveti copii(si cele care nu mai aveti) @};- @};- @};- traiti fiecare zi ca si cind ar fi ultima caci, de fapt, ziua de maine nici nu a fost creata si doar Dumnezeu o cunoaste. Ne facem planuri pentru ziua de maine si se poate sa nu mai apucam acea zi despre care inca nu stim nimic, pentru ca in fiecare noapte cind ne culcam sintem morti, si in fiecare dimineata cind ne trezim sintem inviati, si toate acestea prin puterea lui Dumnezeu care ne-a creat si EL da viata, si tot EL o ia la un timp tot de EL stabilit.
Ultima oară modificat de Kami pe 28 Mai 2013, ora 09:52, modificat de 4 ori în total.
Raghda, zimbetul inocentei, gingasia unei flori, puritatea unui inger
Raghda traieste in inima noastra.Te iubim ingeras mic.
Kami

Locaţie: Bucuresti Romania
Sus

Re: RAGHDA 1.04.2009 - 7.01.2012

Mesajde RAMONA ROBERT pe 9 Feb 2012, ora 01:20

Da-mi voie sa te >:D< si sa iti spun ca imi pare enorm de rau si iti suntem alaturi,noi familia EMMA,e recent si greu de suportat dar esti o mamica de ingeras puternica si cu ajutorul O:-) tau vei suferi mai putin,vei invata sa traiesti gandindu-te cu drag la O:-) RAGHDA, @};- @};- @};- @};- %%- %%- %%- (*) (*) O:-) O:-) O:-) [-o< [-o< [-o< [-o< O:-) O:-) O:-)
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde ramonaflorica pe 9 Feb 2012, ora 08:42

Raghda!Ce nume frumos si deosebit!Si ea cred ca era la fel.Era cu 6 luni mai mica decat fetita mea,Sabina.Sper sa fie prietene,sa se joace impreuna,sa vorbeasca despre noi...si,sper,ca Acolo,sa le fie bine,inconjurate de Bine.
>:D< O:-) @};- @};- @};- @};-
ramonaflorica

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde cassyan pe 9 Feb 2012, ora 10:33

:( =(( >:D< >:D< >:D< >:D<
Imi pare rau Kami...
Cata intelepciune in asa durere....
Si eu cred si stiu ca Dumnezeu ne iubeste, am crezut mereu acest lucru si ne/a ales pe noi, parinti de ingeri si ne/a dat putere...
:) Raghda :) ce nume frumos, de fapt nu am mai auzit... scump ingeras zbor lin printre stelutele Raiului (*) *-:) (*) *-:) (*)
Imi pare rau Kami... cand durerea este de nesuportat, Aici ne alinam si ne mangaiem intre noi, mamicile de ingerasi.

>:D< >:D<
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde roxanacaz pe 9 Feb 2012, ora 11:33

Plang alaturi de voi... ma doare sufletul si nu imi pot opri lacrimile, pt ca stiu ca ti-e dor, pt ca si mie mi-e dor.... pt ca doare si da, pt o ca o zi e cat un univers sau cat o clipa si nici nu mai conteaza de fapt... Inveti usor usor, zi cu zi sa mai traiesti un pic, sa respiri poate din nou, dar dorul ramane; se transforma, te transfaorma, dar e acolo. Va fi ceva mai usor peste o vreme si totusi la fel de greu. Tine doar de noi sa ne mentinem la suprafata... As vrea sa o fi cunoscut pe Raghda, doar putin mai mica decat Zazi al meu... Zazi, sa o iei te rog de manuta si pe Raghda si sa vegheati asupra noastra...
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Feb 2012, ora 11:49

O calda si din suflet imbratisare, pentru tine, draga noastra >:D<
Imi pare nespus de rau ca si, asemenea noua, te-ai alaturat familiei parintilor de ingerasi =(( e trist, e dureros...e fara prea multe cuvinte [-( .
@};- @};- [-o< [-o< pentru micuta Raghda.
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde MonicaM pe 9 Feb 2012, ora 11:50

Imi pare rau ca avem o alta mamica de ingeras, as vrea sa se opreasca totul sa nu mai fie mamici de ingers, iti doresc din suflet multa putere chiar daca e prea devreme de spus.Iar micutei ingeras sa aiba somnul lin si asa cum ai spus atunci cand se v-a trezi dupa o noapte f f lunga sa fie doar lumina in jurul ei. [-o< pt ingerasi nostri si ingerasei tale un zbor lin O:-)
MonicaM

Locaţie: oradea
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 9 Feb 2012, ora 12:57

Plang cu tine, draga mamica de ingerasa! Plang pentru ca fetita ta, Raghda e de o varsta cu fetita mea, Romina Ioana. In durerea ta incearca sa te bucuri ca ai avut timp sa o iubesti, sa o tii in brate timp de 2 ani si 8 luni.Eu am tinut-o pe a mea doar 4 luni....
Ai spus bine ca vei invata sa traiesti fara fetita ta, iubita ta, Raghda.Pentru ca impreuna, noi toti de aici, din marea familie E.M.M.A.,am invatat si inca mai invatam impreuna sa traim cu copiii nostri doar in inima noastra.
Si eu am invatat tot aici ca fetitele noastre, copiii nostri, ingerasii nostri sunt si vor fi mereu cu noi, alaturi de noi chiar daca nu fizic.Vei descoperi si tu incet, incet sa vezi, sa auzi, sa simti ca iubita ta este cu tine mereu.Ea va fi cea care iti va da putere, cea care iti va indruma pasii si cea care te va invata sa traiesti pana cand va veti reintalni.

Putere si curaj iti doresc, Kami draga in noua ta viata!

Ingeras micut, Raghda, ma rog sa ai lumina vesnica si zbor lin! @};- [-o< O:-)
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Kami pe 9 Feb 2012, ora 13:33

Va multumesc din suflet.
Va doresc ce-mi doresc si mie.
Raghda a fost deosebita intr-adevar.
A fost un soc teribil pentru toata lumea care a cunoscut-o.
Avea energie la superlativ. Cu greu puteam tine pasul cu ea.
De la prieteni, rude,cunostinte ....toata lumea o iubea. Strainii pe strada se opreau si o admirau. Unii chiar imi cereau voie sa o imbratiseze. Intra pur si simplu in inima ta si nu aveai cum sa nu o iubesti. Vinzatoarele de la magazin, de la farmacie, de la paine....de la coafor unde o tundeam...de la vecini si pina la cei care nici nu au apucat sa o cunoasca....o mare de lacrimi...toata lumea plinge si este inca socata. Era atit de sociabila...vorbea pina si cu batrinii care stateau in parc pe banca. Inainte de 2 ani a vorbit perfect. Deja stia poezii si cintecele si chiar o rugaciune scurta. Era de o intelingenta fantastica...ne-a uimit pur si simplu. Stergea praful, imi ducea ligheanul cu haine spalate la balcon (cind era mai usor), isi dorea sa ma ajute in orice, cind nu ma simteam bine ma mingaia ca un om mare si ma intreba: Mami te mai doare capul? Lasa ca am eu grija de tine!
O, Doamne! Fetita mea mica avea grija de mine. Am sufletul gol si inima pustie.
De un lucru sint convinsa: toti ingerasii nostri sint impreuna in RAI si, cum v-am mai spus, nici nu vor apuca sa ne simta lipsa. Va fi doar o clipa pentru ei pina cind noi vom ajunge sa-i imbratisam din nou. Dar va fi infinit de lung si dureros timpul pe care noi trebuie sa-l infruntam ca sa ajungem la EI.
Raghda iubea atit de mult copiii si era atit de sociabila si prietenoasa incit , daca un copil nu vroia sa se joace cu ea, plingea.
Acum , in RAI, sint convinsa ca toti sint prieteni si ea este foarte fericita ca se joaca cu toti ingerasii vostri. @};-

Ei ne vad si ne aud si , de aceea trebuie sa facem doar lucruri bune, pentru ca ei sa fie fericiti. Trebuie sa ne asiguram locul in RAI prin ruga, credinta si fapte bune...asa vom fi siguri ca ne vom intilni cu ingerasii nostri.Dumnezeu ne va rasplati doar daca nu vom uita sa-i pomenim numele in rugile noastre si in faptele noastre.
Durerea mea nu este mai mare decit a voastra. Nicio poveste nu este mai dureroasa decit alta...toate sint la fel de dureroase.
Sint alaturi de voi...va multumesc pentru primirea calda si imbratisarile de care avem atita nevoie.
Si atunci cind va trece prin gind ca viata nu mai are rost fara ingerasii nostri, intoarceti-va fata catre Dumnezeu si rugati-va sa va dea putere.
Chiar daca, in momentele dureroase, nu mai vrem sa luptam, nu facem decit sa ne facem rau noua insine pentru ca, oricum, nu putem schimba nimic. Toata puterea sta in mainile lui Dumnezeu.
EL ne-a creat, EL ne-a dat viata, EL ne ia viata, si atunci cind spune EL ""Fii"" atunci ""Este"".
Si la EL ne vom intoarce.
Am avut 2 ani si 9 luni de fericire si pentru asta ai multumim lui Dumnezeu.
Si cum Dumnezeu nu ia nimic fara sa dea ceva in schimb, traim cu speranta si credinta in puterea LUI.
Si credeti-ma, mamici de ingeri, doar la EL putem gasi alinarea si puterea de a merge mai departe.
Ultima oară modificat de Kami pe 15 Feb 2012, ora 16:34, modificat 1 dată în total.
Kami

Sus

Mesajde marwana pe 9 Feb 2012, ora 13:37

Camelia ma bucur tare mult ca ai gasit puterea sa scrii povestea fetitei tale Raghda aici.
Te >:D< si iti spun ''bun venit'' in familia parintilor de ingeri. Regret ca ne-am cunoscut aici, asa, stiu ca nu este usor si nici nu va fi. Stiu doar ca este mai usor atunci cand poti vorbi cu oameni care inteleg limbajul durerii.

Stiu ca esti de curand mamica de ingeras si nu esti familiarizata inca cu site-ul E.M.M.A si Forumul...asa ca am sa iti fac cunostinta cu parte din ambele.
Pe site-ul E.M.M.A gasesti articole care sa te ajute sa intelegi mai bine starile prin care treci in aceasta perioada de travaliu a doliului.
Pentru tine http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
Pentru sotul tau care banuiesc ca sufera in tacere, pentru ca vrea sa te ajute pe tine sa fi puternica http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
Parintii vostri sufera si ei dublu, o data pentru durerea ce o simt copii lor nestiind cum sa o aline si apoi pentru ca si-au pierdut nepotica iubita si se tem sa arate pentru a nu aduce mai multa durere in inima voastra. Pentru ei poti printa aceste articole http://www.organizatiaemma.ro/node/526

Cu prietenii, colegii de servici, apropiatii vostri va fi cel mai greu...ei se vor astepta ca voi sa actionati si sa va purtati ca si cum nimic nu s-a intamplat odata ce a trecut perioada de doliu, lor le puteti trimite un mail cu articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati , asa vor sti cum sa va fie alaturi fara sa va raneasca si vor invata sa respecte memoria fetitei tale Raghda.

Am lasat la urma subforumul Evenimente - viewforum.php?f=6 , aici sunt anuntate evenimentele E.M.M.A. si intalnirile ''Grup de Suport'' care in Bucuresti au loc lunar.

Ma rog la DD ca alaturi de noi sa gasesti un pic de liniste si alinare.
Zbor lin ingerasa mica, zbor lin Raghda O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Kami pe 9 Feb 2012, ora 14:03

Multumesc Marwana.
Eu deja am citit aproape tot.
Durerea nu se poate masura... si va exista intotdeauna.
Nu prea am gindurile in ordine...as vrea sa exprim tot in citeva rinduri...am atitea de spus...si ma simt atit de bine cind ma rog si cind scriu aici...
As dori sa stiu cum te simti tu acum cind mai ai un copilas scump, si cum se simt toate mamicile de ingeras carora Dumnezeu le-a mai dat un copil dupa pierderea ingerasilor.
Cum v-ati simtit cind ati primit vestea? Ce ati simtit cind a venit pe lume? Cum traiti sentimentele de mama din nou? Cum le impacati aceste sentimente de fericire cu cele de durere?
>:D< >:D< >:D<
Kami

Sus

Mesajde marwana pe 9 Feb 2012, ora 14:45

Camelia >:D< .
Cert este ca micuta Kali a adus o raza de soare in viata noastra, nu a inlocuit-o pe Tasha si nici nu mi-a luat durerea in vreun fel, doar ca ea fiind micuta si avand multa nevoie de atentia mea m-a tinut ocupata si inca ma tine. Ma gandesc zilnic la Tasha si vorbesc cu ea in gand, dar nu mai plang atat de des, am puterea sa zambesc.

Nu o iubesc pe Tasha mai mult si pe Kali mai putin, sau invers cred ca le iubesc pe amandoua la fel si totusi diferit. Venirea micutei Kali a adus bucurie dar si tristete, clipele petrecute cu ea mi-au aratat mereu ce am pierdut cu Tasha.

Sarcina am dus-o greu...cu momente de disperare, cu multe griji si ganduri care nu isi aveau locul...daca nu misca asa cum credeam eu ca trebuie, frecam ness cu zahar si mancam crema (gravidutele ce citesc asta sa nu faca la fel) si ea se misca, cand intram in panica mergeam la spital la monitorizare.

Acum am alte frici...dar stiu ca DD si ingerii au grija de noi.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde cassyan pe 9 Feb 2012, ora 18:14

>:D< >:D< Camelia......... da, fiecare poveste are durerea ei. De exemplu mie mi se pare atat de dureroasa despartirea voastra, brusca, de minunea voastra Raghda :x :x
Si la fel de dureroasa plecarea mamelor cu bratele goale din maternitate
Eu l/am avut atatia ani pe Cristian langa mine si a fost atat de usor de crescut, fara durere... dar ai dreptate .. Dumnezeu ne da cat putem duce de aceea mie nu mi s/a parut greu. Si am spus si mai spun, mii de vieti daca as mai avea tot pe Cristian il vreau, asa cum a fost el, ca asa a fost Cristian :x :x (mai putin durerile de la fracturi), minunea noastra.
Si trebuie, intradevar, sa traim viata cu Credinta, cu speranta ca vom merita sa ajungem la ingerasii nostri.. :x :x Nici eu nu am pus, in toti acesti ani, intrebarea DE CE.... pentru ca stiu ca Dumnezeu ne iubeste.

Raghda este si va fi mereu cu voi, langa voi, o veti simti, veti simti iubirea ei, o altfel de Iubire, de care doar parintii de ingeri au parte O:-) O:-) :x :x
Te admir pentru Credinta ta si sunt langa tine, langa voi
>:D< >:D< >:D< >:D<
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde monicamuresan pe 9 Feb 2012, ora 18:19

=(( =(( =(( Draga Kami, sunt cu tot sufletul alaturi de tine =((
Imi sunt atat de cunoscute trairile pe care le-ai scris!... Sunt convinsa ca acesti copii sunt Ingeri trimisi de Dumnezeu pe Pamant pentru a atrage atentia oamenilor sa-si aduca aminte de sufletul lor... Si Ingerasul meu Serban, in momentul in care isi fixa privirea pe cineva, parca ii inmuia sufletul... toata lumea zambea, devenea mai atenta, mai blanda... nu stiu, mi-e greu sa ma exprim... au trecut 2 ani si jumatate de cand l-am pierdut, dar in suflet si in gand e atat de prezent! Acum, cand scriu aceste randuri am senzatia ca este chiar langa mine si imi indruma gandurile si sentimentele... e atat de prezent in sufletul meu... si va fi mereu :x

Imi pare tare rau pentru pierderea ta =((
Te >:D< cu mare drag :x

Ingerasa iubita Raghda, mii de @};- si (*) , Zbor lin si Lumina vesnica.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Micki pe 9 Feb 2012, ora 19:06

Draga mea Kamy :( ti-am citit povestea si m-am cutremurat....... :(( imi pare tare rau......iti sunt alaturi si iti doresc putere , liniste si pace sufleteasca......

Ingerasii nostri sunt alaturi de noi clipa de clipa......si ne ajuta sa mergem intr-un fel inainte.....

Pt ingerasa ta O:-)

@};- @};- @};- @};-
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Mesajde micuta pe 9 Feb 2012, ora 19:42

draga mamica de ingeras >:D<
iti doresc multa putere si sanatate ,nici nu stiu ce sa-ti scriu ...cuvintele tale spun totul ....
zbor lin O:-) @};- @};- @};- @};- @};- @};-
venire ta pe lume a fost un dar ceresc.. . plecarea ta ne-a lasat ...un gol imens .Nu te vom uita niciodata ingerasul meu OCTAVIAN-GABRIEL. mami si tati te vor purta mereu in sufletul lor 12-08-2006 - 24-10-2006
micuta

Locaţie: calarasi
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 9 Feb 2012, ora 21:07

Kami , ce sa-ti mai spun si eu ?
Te imbratisez si imi pare nespus de rau si ma inclin in fata intelepciunii tale ...si te admir pentru puterea de a face din durere , iubire pura !!

Sunt sigura ca Raghda iti da aceasta putere prin iubirea cu care te-nconjoara in fiecare clipa !!

De aceea nu spun mai mult decat scumpa mamica sa simti atingerea ingerilor in fiecare clipa !!

Micutei tale ii trimit mii de flori si un pupic dulce -dulce !!

>:D< :x O:-) :* @};- @};- (*)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 9 Feb 2012, ora 21:19

Draga mamica de ingeras te rog sa primesti si din partea mea o calda si sincera >:D< >:D<
am citit cu lacrimi in ochi povestea O:-) tale RAGHDA ,este asa de greu sa iti poti imagina durerea din sufletul unei mame care isi pierde copilul in asa conditii (ma refer la timpul foarte scurt de la primele simtome...............)
aici in marea familie EMMA esti primita cu calde >:D< ,noi incercam sa ne sustinem una pe alta ,aici invatam sa traim cu aceasta durere si ce cred eu ca este foarte important doar aici pe forum este un loc special unde iti poti striga durerea ,unde poti vorbi cu si despre iubita ta RAGHTA si nimeni nu iti va spune "incearca sa uiti......."sau alte cuvinte de acest gen care dor ,,,,
aici vei fi inteleasa pentru ca asa cum ai spus si tu fiecare poveste in parte pare a fi mai dureroasa decat alta,dar pierderea unui copil este cel mai cumplit lucru care i se poate intampla unei mame(indiferent daca el s-a nascut fara viata,a avut cateva luni sau cativa ani....)
cu gandul la tine cu mult drag
=(( =(( =((

Liliana-bunica de ingerasi DAVID si ALEXANDRA
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde marii25 pe 9 Feb 2012, ora 22:18

Kami >:D<
Imi pare rau pentru durerea ta...pentru durerea noastra...
Te admir pentru credinta si taria ta si ma rog la Dumnezeu sa binecuvanteze toate mamicile de ingeri, sa ne dea putere sa ne pastram credinta, nadejdea si iubirea!
Pentru O:-) nostri, multe @};- @};- @};- si (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Te >:D< cu mult drag!
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
http://youtu.be/OJnoMsPtruo
marii25

Locaţie: toplita
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
306 mesaje • Pagina 1 din 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro