.....
...iti trimit si eu o imbratisare 
,iar
Robert e baiat mare acum si sigur se joaca cu ingerasii nostri mai mici si are grija de ei pentru el
si
si
.
Robert iti trimit in Ceruri
si
.
ingeras scump Robert 
, dar ma bucur mult ca ti-ai facut curaj si ai venit aici, intre noi. Nu stiu in ce masura ai putut in acesti 12 ani sa vorbesti cu cei din jur despre ingerasul tau Robert
dar stiu ca aici, pe acest forum, esti inteleasa, ascultata cu sufletul si ca aici este un loc special, in care putem sa vorbim cu sau despre ingerasii nostri fara sa fim judecati.
si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
. Nu uiti durerea, asa cum spun unii oameni, doar inveti sa traiesti cu ea.
si
pentru
Robert!
Robert, zbor lin si lumina vesnica!
care sa-i lumineze calea.
.
cu drag si sa stii ca imi pare sincer rau pentru pierderea ta , este greu stiu , parca pe zi ce trece tot mai greu , si eu am pierdut un baietel acu doi ani si cateva luni dar in mmoria mea parca era ieri , e greu mereu va fi greu si ne va fi dor de ei , acum tu stii ca au trecut 12 ani de durere in suflet , iti doresc multa putere si alinare , poate la anul ne vom cunoaste la inaltarea de baloane in Oradea la Ziua parintilor de inger , si vei inalta si tu un balon in memoria ingerasului tau plcat prea curand.
.
, multe
, multe
,
.
Robert printre norisori si 
să il aduc macar o zi lângă mine , o ora ,un minut , macăr sa stiu sigur ca mă iartă.Că poate am greşit faţă de el şi nu am putu să il ajut mai mult....dar ştiu că e imposibil...vă cunosc pe aproape toate mamicile virtual asa ca eu vă multumesc f mult de mesaje, ce pot eu să vă urez este ca ingeraşi vostri
să fie foarte fericiţi alaturi de îngeraşul meu mai mare,va
pe toate si pt ingerii voştri
si multă lumină
.Dragul meu copil sper că şti că te voi iubi veşnic
Robert stie ca nu a stat totul in mainile tale si de acolo....de sus....te iubeste si te protejeaza si iti este mereu aproape 

iar ingerasului

cu drag. 
...
pentru Robert
si multa lumina in jurul tau 
si iti trimitem un buchetel de
ca sa te mai inveseleasca putin, iar
tau Robert o multime de
colorate!