In data de 4 oct 2011, puiutul nostru, David, s-a nascut la Toplita. A trait 10 zile si pe 14 oct. a murit.

Totul s-a schimbat! Am impresia ca nu e viata mea, sau ca viata mea a murit o data cu copilul meu. Mai am un copil, Darius, de 6 ani. Mi-a fost atat de greu sa-i explic ca fratiorul lui cel mult asteptat, pe care l-a vazut la spital, nu va veni acasa pentru ca Dumnezeu l-a facut ingeras. Am crezut ca suferinta mea este cea mai mare din lume, pana cand am aflat ca sunt parinti care sufera la fel de mult sau chiar mult mai mult decat noi.
Dumnezeu sa ne dea credinta si puterea de a merge mai departe! Nu mi-am dorit niciodata sa devin mama de inger. Si, totusi……Fratiorul lui il pomeneste in fiecare zi, a facut mai multe desene cu David, ingeras, sau pentru David. Mie mi-e greu sa vorbesc despre el…..am observat ca oamenii nu inteleg, chiar evita sa discute cu mine. Chiar si cei mai apropiati!

Dumnezeu sa ne dea credinta si puterea de a merge mai departe! Nu mi-am dorit niciodata sa devin mama de inger. Si, totusi, uite-ma aici, alaturi de voi, mamicilor de ingeri. Va multumesc ca ma primiti si pe mine alaturi de voi, sa ne plangem impreuna durerea!