inca o data, iar printesei tale ii trimit un brat mareee de

atata durere in cuvintele tale!!Te imbratisez cu drag!Aici sunt oameni minunati care te vor sustine mereu!Fie ca Dzeu sa fie alaturi de tine!Fi tare!

, mi se rupe sufletul la fiecare noua poveste a unui ingeras, nici nu imi gasesc cuvinte, dar iti pot spune ca te inteleg, ca iti sunt alaturi, ca noi, toti de aici iti vom mangaia sufletul atunci cand va plange de atata durere si dor. E cumplit, e groaznic...e fara cuvinte!!!!
si o
pentru micuta
Marta Anastasia!
din partea mea si imi pare rau ca a mai aparut o mama de ingeri dar imi pare bine ca ne-ai gasit

cata durere , off doamne , iti doresc multa putere alinare si credinta , ingerasei tale , zbor lin printre miile de stele colorate
.
ingerasa Marta
.
cu drag
care sa fie numai a ta acolo sus in cer! Zbor lin ingerasa mica
mamica de ingerasa..regret ca ne cunoastem asa si ma bucur ca langa tine in astfel de momente este EMMA.....MAREA FAMILIE EMMA....
Marta Anastasia primeste de la mine un brat de
si zbor lin alaturi de
mea,Ayana Christiana si de ceilalti ingerasi
si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
! Regret nespus ca ai cunoscut si tu durerea pierderii unui copil! Ma bucur insa ca ti-ai facut curaj sa ne spui povestea Ingerasei
tale si ca ai ajuns aici, intre noi, unde vei gasi intelegere si sper ca si putina alinare.
pentru
ta Marta- Anastasia!
din partea mea
nostri s-au intalnit acolo sus printre
.
tau este intradevar fericita,acolo cu ceilalti ingerasi.
...foooooarte rau ca te-ai alaturat si tu ,in acest mod,familiei EMMA,era mai bine sa ne cunoastem la vre-un eveniment mai fericit,dar din pacate soarta e cruda,prea cruda uneori.
cu drag iar ingerasei
mii si mii sa zboare printe ele.
si puilor nostri zbor lin.