"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Azi ,se implinesc 5 ani de la nasterea fiului meu Victor.A plecat la cer dupa trei zile.Voi,mamele de inger sunteti invitatele mele de ziua fiului meu.Nimanui din familie nu pot sa-i lansez invitatia ca mi se spune ca exagerez si ca fac caz din nimic si ca nu trebuie sa plang si.............. Azi ,e ziua fiului meu!Stiu ca intelegeti ce zi importanta este pentru mine.Traiesc fiecare clipa cu aceeasi intensitate si parca cu trecerea anilor e tot mai greu. Azi,e ziua fiului meu! Va imbratisez,Adriana
Adriana imi dau lacrimile ... m-am trezit cu gandul la tine si surpriza a fost pe masura vazand mesajul tau ... Bine ai venit pe forumul E.M.M.A. pentru ca in familia E.M.M.A. esti de mult timp, chiar daca din umbra ... Azi cu atat mai mult te cu drag strans-strans ... si iti doresc multa putere in aceasta zi in care Victor ar fi implinit 5 anisori. Sunt alaturi de tine, de Florin si de Andreea ...
Zbor lin mult iubit ... de acolo de sus sa le dai multa putere mamei, tatalui tau si surioarei tale. Azi de ziua ta Victor sigur au pregatit o frumoasa
Pentru cei care nu stiu, Adriana, sotul ei si fiica ei mi-au fost alaturi la valul de lumina 2010, au participat la grupul de suport si ZPI 2011
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
La multi ani as spune, dar o sa spun La multa fericire in vesnicie fiului tau si La multi ani cat mai plini de pace si iubire tie! Da, astazi e ziua fiului tau si an de an va fi si o vei marca. E ziua fiului tau si sufletul tau plange... sunt alaturi de tine si te imbratisez si de ziua fiului tau lasa-l sa-ti aduca caldura in suflet daca ochii tai plang...
Adriana cu durere in suflet iti spun bun venit. Imi pare nespus de rau ca si tu te numeri printre mamicile care au/cunosc aceasta durere cumplita. Ma doare si mai tare ca familia si cei apropiati tie nu te inteleg.
Onorez cu sufletul invitatia ta la ziua ingerasului tau Victor. Nu as putea lipsi de la o zi atat de importanta in viata ta.
Si pentru ca cei apropiati tie nu inteleg ca ai nevoie ca amintirea lui sa fie celebrata aici gasesti cateva sugestii care te vor ajuta chiar incepand de azi http://www.organizatiaemma.ro/node/726
Cu sufletul alaturi de tine, iti trimit o care sa iti aduca liniste si alinare. Zbor lin ingeras Victor, zbor lin pui mic
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga Adriana! Particip cu tot sufletul la ziua de nastere a baietelului tau...Nu esti singura...Noi,aici,sarbatorim in felul nostru un asemenea eveniment si,important e ca,chiar daca pentru unele rude,prieteni, acesti copii,care oricat de putin au trait pe acest pamanat,sunt un subiect tabu sau se vorbeste prea putin despre ei,pentru noi sunt prezenti toata viata noastra...Iar tu,Adriana,m-ai impresionat prin gestul tau! Sper ca ingerasul tau sa aibe multi invitati la petrecerea lor,de Acolo!
Alaturi de tine azi....de aniversarea ingerasului tau Victor. O multime de , si lumanarele aprinse pentru el, iar pentru tine mamica draga o imbratisare stransa si calda. Steluta
La multi ani, Victor!!!! astazi, de ziua ta, ingerii se bucura de tine in Ceruri Insa sufletul mamei tale plange si ofteaza de atata dor , arata-i cat de mult o iubesti chiar si de acolo, de departe.... Draga mea, echipa E.M.M.A te intelege, iti este alaturi si se gandeste la tine
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
si eu am serbat anul acesta ziua ingerasului meu....am ales ziua cand a devenit ingeras.....si in acea zi am luat un tortulet,am pus o lumanarica si am suflat cu sotul in lumanare....am considerat ca atunci a facut ingerasul nostru un an......te inteleg perfect........ pt ingeras...o multime de colorate ca sa se joace.....
sant alaturi e tine draga mamica de ingeras ,multa putere iti doresc ,si chiar daca au trecut 5 ani gandul ne este tot la ei ,la fel si durerea inca exista .. la multi ani eterni!! ,zbor lin ai aceiasi anisori ca si octavian al meu
venire ta pe lume a fost un dar ceresc.. . plecarea ta ne-a lasat ...un gol imens .Nu te vom uita niciodata ingerasul meu OCTAVIAN-GABRIEL. mami si tati te vor purta mereu in sufletul lor 12-08-2006 - 24-10-2006