cu drag si pt Ingerasa Patricia multe multe 
Dumnezeu stie raspunsul. Sunt alaturi de tine Sandra
. Mititica Patricia Angelina va dormi in seara asta inconjurata de multe flori. Un buchet mare pentru ingerasa ta si de la mine! 
Sandra si toate gandurile mele bune pt tine.....nu sunt prea multe de spus....ramanem fara cuvinte in fata durerii...durerea pierderii propriului copil este imensa....nu se poate compara cu nici o alta durere
...ceea ce ti pot spune este ca aici vei gasi multa intelegere si vorbe bune din partea mamicilor de ingerasi care alcatuiesc o mare familie...familia EMMA.
si norisori
chiar daca nu mai esti straina de acest site/forum si poate deja ai citit, dar totusi te indrum sa citesti aceste articole :
sa incercam sa te ajutam sa iti regasesti echilibrul si sa te facem sa o simti mai aproape pe micuta ta.
Patricia Angelina
strans, Sanda! Imi pare rau....imi pare atat de rau ca esti si tu mamica de ingeras
! Regret din suflet ca trebuie sa simti si tu durerea aceasta crunta.....
si nu uita ca suntem aici, pentru tine, in fiecare zi!
pentru
Patricia Angelina!
am citit si recitit povestioara voastra trista
cuvinte nu am acum ,dar iti doresc multa putere ,sanatate si alinare.......imi pare rau
e cumplit
pt cea mai scumpa printesa a cerului Patricia.....

cum mai esti? Speram ca faptul ca ne-ai spus noua povestea voastra trista ti-a facut bine. Te mai asteptam si vrem sa sti ca suntem cu gandul alaturi de tine.
Patricia Angelina
cu drag si iti doresc multa sanatate si multa putere.

am ramas iar cu ochii plin de lacrimi cand am citit si trista poveste a ingerasului tau Patricia Angelina....Offf, Doamne inca un copil a plecat la cer din cauza unui accident.....si ce accident..!
tare, tare si iti doresc multa putere si curaj, draga mamica indurerata!
pentru tine si
pentru ingerasul tau.
si eu si sa iti spun ca imi pare rau ...asa de rau si ca nu exista cuvinte pentru asa. Stiu doar ca atunci cand Dumnezeu cheama la El un bebe mic, un adolescent, o fetita ...care trebuia sa faca 4 anisori, un copil de langa parintii lui sunt convinsa ca tot Dumnezeu ne da putere sa invatam sa traim cu amintirea lor.
sa iti lumineze zborul spre vesnicie