.maine se implinesc 4 luni de cand mi am pierdut fetita care a fost alaturi de mine doar 6 luni
.i ti inteleg durerea pt ca si fetita mea a fost nascuta la 25 saptamani cu 750 gr insa cat a fost ea de luptatoare un microb luat din spital a rapuso
.cred ca m am intins prea mult cu povestea mea dar durerea aste atat de mare ca simt ca nu mi voi reveni niciodata.insa aici in familia EMMA vei gasi alinare..aici sunt mamici minunate care vor avea cuvinte care vor sti sa te incurajeze..care vor fi alaturi de tine ori de cate ori te vei simti singura si neinteleasa.
frumusica zbor lin printre
si da i putere mamicii tale si vegheaza asupra ei.multe flori
pt mica ingerasa 
Iar ingerasei tale o
si un buchet colorat de
!!
cu drag, Andreea! Imi pare rau ca fetita ta a plecat la cer! Imi pare rau ca esti mamica de ingeras, dar ma bucur ca ai venit aici, intre oameni care iti inteleg durerea si de la care poti sa primesti un strop de alinare. De acum inainte nu mai esti singura, suntem cu totii alaturi de tine.
iti simte dragostea, te iubeste si te ocroteste de acolo de sus.
.
si
!
suntem alaturi de tine...nu sunt cuvinte sa panseze sufletul ranit de aceasta tragedie insa aici si nu numai invatam sa mergem mai departe 
si sa-ti fiu alaturi in aceste momente grele..
..imi pare rau ca ai intanlit astfel de oameni, care in loc sa ajute mai rau fac.
, alaturi de noi vei putea vorbi despre fetita ta draga fara a fi criticata de catre cei din jurul tau.
, iar pentru fetita ta draga un curcubeu de

si de la mine draga mamica indurerata,am citit povestea ingerasei tale Dorka si si se aseamana mult cu ingerasa noastra Alexandra aveau cam aceeasi varsta si greutate doar ca Alexandra noastra s-a nascut fara viata ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ta ii trimit un buchet mare de
si multe
colorate sa se joace cu ele acolo sus impreuna cu ceilalti ingerasi ai nostri'
cu mult drag
ca a trebuit sa treci printr-o asemenea trauma si ca micuta ta Dorka este acum un ingeras a lui Dumnezeu
inimii tale, o
si 
care sa iti aline durerea ce o simti acum. Regret nespus pierderea micutei tale fetite Dorka, imi pare rau ca si tu cunosti aceasta durere fara margini, durere pe care numai un parinte care isi pierde copilul o poate simti.
calda si ingerasei tale multe
si

cu tristete iti spun bine ai venit in familia parintilor de ingeri ... Ma bucur ca ai venit aici, ma bucur ca am avut ocazia sa te indrum sa vi aici, eu ti-am scris pe DC. Ce pot sa iti spun eu despre E.M.M.A. este faptul ca aici vei invata sa traiesti zi de zi ... chiar daca cu dorul in suflet, vei invata sa accepti ce ti s-a intamplat si nu te vei simti singura. Iti doresc multa putere si sper sa fie si pentru tine acest forum colacul de salvare cum a fost si ramane pentru mine.
Dorka
! Am citit forumul "Din nou insarcinata!" si mi_a umplut sufletul cu speranta. Am citit cu sufletul la gura finalul fiecareia dintre mamici si ma bucur ca lacrimile de tristete au devenit lacrimi de bucurie.
si iti spun un sincer "Imi pare rau" pentru pierderea micutei tale...
....sunt si eu mama de ingeras din ianuarie 2008 si indraznesc sa spun ca stiu cat de greu e....dar tot astfel indraznesc sa spun si ca incet incet timpul modeleaza aceasta durere si speranta apare de dincolo de lacrimi...........
tale Dorka, un buchet imens de
si o
catre Doamne Doamne sa aiba grija de sufletelul ei!
....toate mamicile din grupul nostru de "mame de ingerasi"....au devenit intre timp si mamicile unor pui vii si sanatosi aici pe Pamant........
si .......Doamne ajuta!
IN PRIMUL RIND IMI PARE SINCER NESPUS DE RAU PT PIERDEREA FETITEI TELE DORKA
.......
SI CU BRATELE CALDE SI LARG DESKISE URINDU-TI ACEST CIUDAT ** BINE-AI VENIT ** IN FAMILIA EMMA, FAM. PARINTILOR DE INGERI.....
, IAR CELALALT UN BEBE MIK NECUNOSCUT DE 10-SAPTAMINI
VESNICA
UN COSULET CU
COLORATE SI MILIOANE DE
ALBI SI PARFUMATI PRECUM SUFLETELUL EI......SOMN USOR SI ZBOR LIN PRINTESA A CERULUI
dragele mele prietene. Draga Corina, iti multumesc ca ma incurajezi.Am atata nevoie de incurajare! Si eu am avut o prima sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani, terminata cu chiuretaj in aprilie anul trecut (am crezut ca inca o suferinta ca aceea nu voi avea, dar m-am inselat amarnic), iar fetita mea a plecat tot in aprilie anul acesta chiar de aniversarea cununiei noastre.
sa ti le prinzi in par.Ai grija de tine!
Andreea....sigur Dorka este f frumoasa cu florile trimise de tine prinse in par si eu o sa i trimit multe
sa le aseze langa floricele si sa i dea si printesei mele Ayana din ele pt a fi cele mai cochete ingerase.te pup 
calda Andreea! Multumesc mult pentru incurajari! Ai dreptate va trebui sa ne revenim ....sa invatam sa traim cu durerea intr-un fel sau altul!