. si eu sunt mamica de ingeras, si mi se rupe sufletul cand stau si ma gandesc ca MATEI ar fi avut imediat 2 luni, si ma intreb in fiecare zi: de ce eu? de ce noi? ce am facut sa merit lucrul asta? ce a facut un copil cu un suflet inocent, pur, ca sa merite soarta asta? ...si nimeni nu-mi raspunde si ma resemnez cu cea mai urata si mai nepotrivita explicatie " ASA A FOST SA FIE"........
, explicatie si mai nou, alinare, pe care o detest din toata inima. Chiar daca incerc sa-mi revin si chiar daca vreau sa ascund ca mi-am revenit si chiar daca rad cu gura pana la urechi cateodata, in suflet am o mare rana, o mare durere...pe care o ai si tu, si care va trb sa treaca mult timpca sa se cicatrizeze, poate niciodata...pentru ca a fost primul, a fost iubit, a fost dorit, a fost implinirea mea, implinirea noastra...ca mama, ca femeie!!!!...Insa trebuie sa incercam sa fim puternice pentru noi, pentru cei dragi si ca atunci cand ne vom crede linistite sa mai incercam odata si sa ne ducem visul la bun sfarsit, visul de a fi MAMA!!!!! Sper sa ai puterea si curajul si cand simti ca nu mai poti , deschideti sufletul si vom fi aproape de tine. Te imbratisez si te rog sa ai mare grija de tine, te pup cu mare drag
... si zambeste pentru ca ingerasul vostru RARES MIHAI, este langa tine si te iubeste 
si un buchet imens de
iar pentru tine o
calda!
Lui Rares Mihai cei mai pufosi norisori!

,imi pare tare rau ca trebuie sa faci si tu parte din aceasta mare familie EMMA,familia parintilor de ingerasi,am citit povestea ingerasului tau RARES-MIHAi si inca nu imi vine sa cred ca se poate intampla acest lucru cu atata tehnologie,controale si analize si totusi atata incompententa si nepasare din partea unor oameni care se numesc medici...................
iar pentru
tau un buchet de
si
Rares Mihai
si 
cu caldura iar pe Rares il rog sa se joace cu Paul al meu caci sunt 2 ingeri frumosi.
ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris trista voastra poveste si ma bucur ca am ocazia sa iti spun Bine ai venit in familia EMMA, din partea intregii echipe, cu regretul ca o astfel de mare durere te-a adus aici. Povestea lui Rares Mihai, o poveste trista ca a tuturor ingerasilor are acum locul ei, loc in care noi mamele de ingeri te putem sustine, iti putem fi alaturi, la bine si la greu, loc in care tu poti sa ii scri puiului tai si vorbi altfel decat in gand ... Clipele traite de voi pline de speranta impletita cu durere din pacate s-au transformat intr-o pierdere, intr-una din cele mai grele din lume, dar nu esti singura. Zi de zi aici va fi cineva sa te incurajeze sa te sustina si sa te faca in toata durerea ce o traiti sa para totul mai usor. Te indrum cu drag sa citesti cateva articole care pot ajuta in oarecare masura parintii incercati de durerea pierderii unui copil
strans si cu mare drag si iti doresc multa putere in continuare si tie si sotului tau.
Rares Mihai si un buchet frumos de 
SI
pentru tine, iubitul meu ingeras 
din suflet.

strans, Anca! Imi pare rau, atat de rau ca baietelul tau Rares-Mihai a plecat la DD! Imi pare rau ca esti mamica de Ingeras! Imi pare rau ca trebuie sa cunosti si tu aceasta cumplita durere.....
......si-am plans citind povestea
Rares....pentru ca ma doare durerea ta...o cunosc....o inteleg atat de bine
.
Rares Mihai. Aici, in familia E.M.M.A., o sa gasesti totdeauna intelegere si alinare, aici putem sa vorbim oricand cu sau despre ingerasii nostri dragi fara sa fim judecati. Aici o sa simti ca nu esti singura, draga mamica de Ingeras, pentru ca noi toti suntem alaturi de tine.
Rares Mihai, printre Ingeri si
!

Rares Mihai
Steluta
tau si practic, nu am putut asterne nimik, nici un cuvant.
taree, tareee, iar
tau drag ii trimit un cos de
colorate.

cu drag pe toate!
pentru frumosii vostri

imi pare rau ,acum sunt putine cuvintele care le putem rostii,dar sunt din suflet
,aici iti spun ca este marea familie EMMA,familie care pe mine m-a salvat ,eu fara EMMA nu cred ca as fi rezistat,nu as mai fi existat,aici sunt cele mai puternice fiinte pe care le-am intalnit vreodata,care m-au sustinut de fiecare data cand a fost nevoie,atunci canmd am picat m-au ridicat,un gand si o vorba buna am primit intotdeauna DOAR AICI....incearca sa-ti deschizi sufletul noi te vom asculta mereu ......