"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
buna, dragi mamici de ingeri! sunt Catalina si am 31 ani. sunt o mamica de un baietel de 3 ani si un ingeras de 1 saptamana. va inteleg durerea imensa prin care treceti ,e o durere sfasietoare! m_am bucurat enorm cand am aflat ca sunt din nou insarcinata,pentru ca tare imi doream o fetita! si mi-a dat-o Dumnezeu eram atat de fericita!!!! mai ales stefan, baietelul meu care in fiecare zi pupa burtica si vorbea cu ea! probabil bucuria a fost prea mare... cine stie?!? nu voi uita niciodata ziua de vineri 1 iulie cand am fost la doctor si i-am spus ca ma simt foarte rau si am dureri ingrozitoare! mi-a spus ca e imposibil sa am dureri asa mari si mi-a dat sa iau no-spa, dupa care m-a trimis acasa deoarece zice ea nu avea rost sa ma interneze ca aveam dilatatia doar 2. am plecat acasa desi durerile erau din ce in ce mai mari si ingerasul meu era foarte agitat! am suferit asa pana sambata seara cand sotul meu s-a enervat pe ea si a sunat-o! am plecat la spital unde binenteles nu ajunsese acolo stimata doamna, si m-au consultat niste asistente. offffffffff mi-e atat de greu sa vorbesc despre asta!!!! am vazut agitandu-se o asistenta langa mine si tot imi spunea sa fiu linistita ca nu-i nimic!! nu intelegeam de ce tot imi spune aceste cuvinte! au inceput sa asculte bebelusul dar .............nu se auzea nici o bataie cat de mica a inimioarei. am trecut prin niste dureri ingrozitoare pentru ca am nascut bebele pe cale naturala.... si mai ales ca el era cica dupa spusele dr. decedat de 2 ore!(va dati seama ca stia si ora) DOAMNEEEE nu o voi putea-o ierta niciodata, niciodata pe aceasta distinsa doamna !!!! nu o judec pentru ca are cine sa o judece!! mai devreme sau mai tarziu!!! pe DIANA nu o aduce nimeni inapoi!!!! si era atat de frumoasa!!!! chiar prea frumoasa pentru lumea asta atat de cruda si rea!!!! inca odata va inteleg suferinta!!!!!!
Buna Catalina, imi pare nespus de rau prin ceia ce ai trecut, aceiasi poveste am avut si eu.Iti doresc multa sanatate , putere sa poti trece peste aceasta suferinta .Te cuprind calduros . Zbor linn tau DIANA-MARIA printre
Catalina regret nespus pierderea micutei Diana Maria, da-mi voie sa te si sa iti spun bine ai venit in familia noastra, familia parintilor de ingeri. Imi imaginez cata durere simte sufletul tau acum, imi imaginez si ce fel de incurajari ai primit de la cei din jur. Sunt alaturi de tine oricand.
Diana Maria abia a plecat la cer, tu treci prin multe stari pe care uneori le intelegi iar alteori nu, de aceea te indrum sa citesti cateva articole de pe site, te vor ajuta foarte mult http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame sotului tau ii poti arata articolelele de aici, il vor ajuta mult si el sufera si societatea in care traim l-a invatat ca nu are voie sa arate asta insa nu este adevarat, el are dreptul si este normal sa-si planga fetita http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati iar prietenilor tai si apropiatilor le poti trimite articolele de aici, vor invata cum sa-ti fie alaturi fara sa te raneasca http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati si micutul Stefan are si el nevoie sa inteleaga de ce surioara lui nu este langa el http://www.organizatiaemma.ro/suport/copiii
Zbor lin micuta Diana Maria, zbor lin
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Te strans, Catalina! Imi pare rau, atat de rau pentru pierderea ta! DD sa-ti dea putere si alinare! Pentru Diana-Maria, o coronita de , si ! Zbor lin, printesa micuta a cerului!
sunt alaturi de tine si-ti inteleg durerea, nu sunt cuvinte sa consoleze aceasta mare pierdere dar sa stii ca aici ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti despre fetita ta Diana Maria sau sa-i vorbesti o poti face.EMMA , din pacate e o familie mare care impartaseste aceeeasi pierdere insa impreuna invatam sa traim mai departe cu aceasta durere , iar ingerasei tale mii de
Catalina, draga mea , imi pare atat de rau pentru pierderea fetitei tale...
Te intelegem atat de bine, iti cunoastem durerea...stim cum este ..
de aceea, lasa-ma sa te taree, tareee si sa-ti urez bun venit in aceasta lume a parintilor de , o lume in care vei gasi intotdeauna un sprijin, o vorba buna si o ...
Diana, micuta pentru tine astazi am un cos mareee de
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
... Imi pare rau pt pierderea suferita..stiu si eu aceasta durere..de fapt cam toti pe de acest forum stim aceasta durere Diana-Maria un nume fff frumos... Nu stiu ce as putea sa iti spun pt ati alina sufletul...stiu doar sa iti spun ca aici memoria fetitei tale va fi vie tot timpul si ca aici poti vorbi deschis pt ca nimeni nu se va uita ciudat la tine....stiu ca nimic din ce ti-as putea spune nu iti va alina dorul de ea si sa iti ia durerea din suflet dar.. plange si inima mea de fiecare data cand aud de un nou ingeras si de noi parinti ce devin parinti de inger... IMI PARE SINCER RAU..... Te imbratisez si pt micuta Diana Maria multe ....
Catalina pierderea voastra este foarte recenta ma bucur multa ca ti-ai facut curaj sa ne scri povestea ta si sper sa simti ca nu esti singura ... ca noi iti suntem alaturi ... Cu tristetea de a ne cunoaste intr-o astfel de imprejurare iti spun bine ai venit ... aici totul va fi mai usor de suportat ... chiar daca poate acum lacrimile curg pe obraji ... Aici vei gasi intelegere, suport si o vei simti mai aproape pe Diana decat iti imaginezi. Zbor lin Diana Maria
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
multumesc pentru sprijinul moral si vorbele frumoase! inca nu stiu ce sa spun...... e greu...Va imbratisez si ma rog la DUMNEZEU SA NE DEA PUTEREA SA MERGEM MAI DEPARTE!
Vreau sa-ti spun ca sunt alaturi de tine,te inteleg si te . Impreuna ne vom face durerea mai suportabila,invatam sa traim cu durerea.Vom avea zile bune,zile mai putin bune,acum zambim,acum plangem,acum ne suparam si vrem sa ne izolam...dar noi suntem aici si cand simti nevoia sa vorbesti noi te ascultam. Iti trimit o Zbor lin Diana Maria
mamica ingerasei Gloria mamica ingerasilor gemeni Nirvana si Suraj mamica ingeras Optim(a)
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Catalina azi este o zi speciala pentru tine, este ziua ta, azi echipa E.M.M.A iti trimite imbratisari stranse, care sa iti aduca liniste. La multi ani ! draga noastra.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Zbor lin frumoasa, Diana Maria Ingerii sa-ti ghideze zborul spre o lume mai buna fara dureri si Dumnezeu sa te primeasca in bratele Lui. Draga noastra, astazi ne gandim la tine, si avem grija sa te pastram intr-un loc special al inimii. Echipa E.M.M.A!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme .... ...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate, si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti uram sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros LA MULTI ANI! din partea echipei E.M.M.A.