Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Daniele-inger blond cu ochi albastri

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
49 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Daniele-inger blond cu ochi albastri

Mesajde pandora74 pe 29 Iun 2011, ora 12:35

Dupa 2 ingerasi in cer am descoperit ca la tiroida mea sunt probleme. Primul ingeras l-am pierdut la 8 saptamani pe 1 martie 2010. Am crezut cu totii - inclusiv medicii (Roma) ca a fost o "obisnuita" pierdere de sarcina. Ca trebuie sa astept 2 luni si va veni din nou barza. Durerile m-au luat pe nepregatite ,cu pierderi de sange , iar la spital au descoperit ca inimioara batea "debole". Imediat am facut febra 40 timp de 3 zile . Inimioara a incetat si a trebuit sa fac chiuretaj. Nu ne-am gandit la analize sa descoperim cauza. Nimeni nu ne-a sfatuit. Suntem tineri, sanatosi zicea medicul.
Dupa 8 luni am ramas din nou insarcinata. La fel ca prima sarcina, totul era OK: analize, amniocenteza, controale, ecografii... eram plina de energie si cu o pofta de viata cum numai bucuria de a fi mama iti poate da! Cum trecusem de cele 8 saptamani , ( pe care eu le consideram periculoase ), eram convinsa ca nimic nu are ce sa i se-ntample micutzului nostru Daniele. Sotul meu si prietenele -mamici ziceau sa opresc serviciul, dar medicul nu...asa ca eu , plina de energie si veselie ma-ntorceam seara acasa. Cam obosita, e drept, dar ... Intr-o zi de luni, la 22 de sapt. de sarcina, dupa Florii au inceput durerile de spate. Cum avusesem musafiri duminica , credeam ca-i doar nitzica oboseala. Apoi,spre seara au inceput mici pierderi de "pipi" credeam eu. Marti dimineata la urgente repede ( telefonasem ginecologului meu, dar nu era disponibil). D-na doctor peste care am dat, foarte calma si indiferenta ca a trebuit sa astept aproape 2 ore , a zis sa merg acasa ca nu e nimic grav, am doar o mica infectie, copilul e bine, ca am vezica plina si tre' sa merg mai des la baie, ok...mi-a recomandat niste ovule Meclon pt 3 zile si odihna la pat pana joi. Apucasem sa-i spun dr ca joi , peste 2 zile , tre' sa fac morfologica. Zis si facut !
Joi, nu era medicul meu, era o alta dr. Auzind povestea mea ma intreaba daca am facut tamponul vaginal. Nu. Medicul meu nu mi l-a recomandat. :-? M-a internat pt ca aveam lichid amniotic putin. Banuia ca o infectie mi-a rupt apele. Copilasul nostru era bine in burtica, inimioara i-a batut pana l-am nascut. De fapt, nu stiu daca i-a fost bine fara lichid. Nu-l mai simteam miscandu-se. Doar niste batai energice, ce ma speriau pt intensitatea lor. L-am nascut in ziua de SF. Gheorghe. Inainte de al naste am vrut sa-l vad, dar... dupa... nu. Iarta-ma, ingeras!
Au trecut 2 luni, 2 menstruatii, alte controale , alte analize.
Gandul meu e la el. De la voi, prietenele mele, am luat ideea de ai face cadou baloane cu heliu ce pot ajunge la el/ei! Am chemat preotul acasa, am chemat prietenii si verii la masa, am cumparat hainutze de nou nascut sa le fac cadou unui prunc nebotezat. Dar, nimic nu ma face sa stau bine! Sotzul meu ma cearta ca plang inca! Mi-a fost alaturi enorm. Plang pe ascuns. Sau aici cu voi!
Acum am schimbat ginecologul ( mergem la privat ). Am facut analizele ( inclusiv acel tampon vaginal ) ce mi-a recomandat. Toate ok. Doar valoarea anticorpilor antiperossidasi tiroidea ( anti TPO ) e mare. 569, 3.
Mi-a recomandat cortizon in fiecare zi ( chiar si daca raman insarcinata ) si ovule cu progesteron pt 10 zile.
Dansul zice ca POATE asta ar fi cauza pierderilor mele. m-am informat pe net (doar ) si se pare ca e posibil.

Poate cineva stie mai multe !
Va multumesc ! Imi pare rau pt motivele pt care ne-am adunat aici ! Dar, ma bucur ca exista locul asta pt noi si pt ingerasi!
Azi e sarbatoarea Sf. Apostoli Petru si Pavel ! Am aprins o lumanarica pt toti ingerasii nostri !

%%- Numai bine, voua!
Ultima oară modificat de pandora74 pe 1 Iul 2011, ora 16:42, modificat 1 dată în total.
pandora74

Locaţie: roma-italia
  • YIM
Sus

Re: Despre anticorpii tiroidei anti TPO

Mesajde ingerasulGabriela pe 29 Iun 2011, ora 12:50

Florentina mamica puternica da-mi voie sa te imbratisez cu caldura si sa ti spun bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.
Vad ca nu mai esti straina de acest site/forum si poate deja ai citit, dar totusi te indrum sa citesti aceste articole :
http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te vor ajuta sa gasesti putere,
-sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati pentru ca si el sufera, si pe el il doare chiar daca incearca sa para puternic
- pentru parintii vostri, pt ca si a bunicilor este durerea http://www.organizatiaemma.ro/node/526
-iar apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati de aici vor invata cum sa respecte durerea prin care treci si cum sa nu te raneasca, pentru ca stiu ca ei sunt cei care pot sa raneasca foarte profund chiar daca involuntar.

Ma intristeaza faptul ca esti si tu mamica de ingerasi =(( Regret nespus ca ne-am cunoscut in aceste imprejurari, insa iti spun un sincer Bine ai venit! in familia E.M.M.A.

Sper sa fie si pentru tine familia E.M.M.A. colacul de salvare cum a fost pentru mine si pentru alte mamici. Multa putere in continuare si nu uita ca noi iti suntem alaturi, iar ingerasul vostru va este alaturi mereu.

Legat de cauza a ceea ce ti-a fost dat sa traiesti, in ceea ce priveste sarcina pierduta, nu stiu daca ti-ai facut si analizele de trombofilie, insa eu iti recomand din suflet sa ti le faci, e o cauza mult mai frecventa decat se crede a opririi in evolutie a sarcinii, indiferent de varsta sarcinii.

Zbor lin O:-) Daniele
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 29 Iun 2011, ora 15:11

Te >:D< cu drag, Florentina. Imi pare rau ca esti mamica de ingerasi si ca a trebuit sa simti si tu durerea pierderii. Iti spun bun venit in familia E.M.M.A., in locul acesta special in care am gasit cu totii sprijin si alinare si in care putem sa vorbim oricand cu sau despre ingerasii nostri fara sa fim judecati.
Totdeauna ne vom plange ingerasii, iar durerea nu va disparea. Trebuie sa invatam sa traim cu ea si, asa cum a spus ingerul Robert, sa nu o lasam niciodata sa fie mai mare decat iubirea.
Stiu ca lumea din jur iti spune sa uiti….sa nu mai plangi….si aproape nimeni nu mai vorbeste despre ingerasii tai. Atunci cand a plecat fetita mea, E.M.M.A. nu exista si nu prea aveam cu cine sa vorbesc. Dupa cateva luni, cand aproape toata lumea imi spunea ca a trecut destul de multa vreme si ca e momentul sa « trec peste », ajunsesem sa cred ca sunt putin….anormala. Si chiar ma straduiam sa nu ma mai gandesc…..evident ca in zadar.
Aici, in aceasta minunata familie, am inteles ca nu eram deloc anormala. Am inteles ca am voie sa imi plang fetita-ingeras….sa o iubesc….sa ii vorbesc… Aici am gasit compasiune si intelegere si am simtit caldura tuturor bratelor care s-au strans in jurul meu. @};-
Ma bucur ca ai gasit puterea de a-ti scrie povestea. Te >:D< , mamica de ingerasi si iti trimit un :* , iar pentru O:-) tai din cer multe (*) colorate.
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde pandora74 pe 29 Iun 2011, ora 15:31

da! se pare ca e ok . oricum , in august venim in vacanta acasa la Galati. Voi face alte analize si acolo , chiar daca noul meu ginecolog zice ca deocamdata sa fiu linistita ! Sa raman insarcinata ca , apoi, va vedea dansul ce e de facut !
Din cauza ca ne-am increzut in acea d-na dr de la urgente, acum as vrea sa aud mii de pareri medicale. Si mai speram ca o sa fie bine !
O sa va tin la curent cu noutati !
Multumesc ingeras Gabriela !
Numai bine si @};- @};- @};- mii ingerasului din ceruri !
mamica de ingerasi in cer
pandora74

• YIM
Sus

Mesajde pandora74 pe 29 Iun 2011, ora 16:32

Ooo, Doamne ! Abia acum am descoperit povestea ingerasului frumos Cristina-Maria !
Nu ma pricep la vorbe, dar stiu sa multumesc celor ce-mi sunt alaturi ! Adica, voua , familiei E.M.M.A.
Imbratisari Angela !
Sper ca va veni vremea in care noi , mamicile de ingeri sa nu mai avem cui aduce vorbe de confort si incurajare ! Sper sa nu mai existe pierderi de sarcina , pe care eu le-as numi pierderi de vise si sperante !
Sa ramanem doar noi cu ingerasii nostri, cu durerile noastre , cu E.M.M.A .
Ce bine ar fi !
Cuvintele mi se-nvaluie in gand si pe tastatura !

@};- @};- @};- mii ingerasului Cristina-Maria !
pandora74

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 29 Iun 2011, ora 17:06

pandora74 scrie: Sper ca va veni vremea in care noi , mamicile de ingeri sa nu mai avem cui aduce vorbe de confort si incurajare ! Sper sa nu mai existe pierderi de sarcina , pe care eu le-as numi pierderi de vise si sperante !
Sa ramanem doar noi cu ingerasii nostri, cu durerile noastre , cu E.M.M.A .
Ce bine ar fi !
Cuvintele mi se-nvaluie in gand si pe tastatura !

In general nu dau replay mesajelor postate, dar citind aceste randuri care sunt din "Cuvinte mi se-nvaluie in gand si pe tastatura" cum tu spui imi vine sa :(( cat de frumos ... si cat de real ca de fapt fiecare din noi asta ne dorim ... asa cum si eu mi-am dorit sa fiu ultima mamica de ingeras :-<
Cred ca in sufletul tau e multa frumusete.

Zbor lin O:-) Daniele, iar tie multa putere.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 29 Iun 2011, ora 18:27

Florentina te >:D< cu drag si iti spun bun venit in familia parintilor de ingeri.

Regret nespus pierdera micutilor tai ingerasi si sunt alaturi de tine. Inteleg cat poate sa-ti fie de greu, cat doare si ca toate planurile ti-au fost spulberate.
Asa cum ai vazut aici nu esti singura, esti inconjurata de mamici care inteleg aceasta durere fara margini.

Zbor lin ingeras bb mic [-o< O:-) @};-
Zbor lin ingeras Daniele [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Re: Daniele-inger blond cu ochi albastri

Mesajde pandora74 pe 2 Iul 2011, ora 19:06

Azi am intors o fila din calendar. Iulie a venit. Anul trecut , prin noiembrie, vroiam sa incepem pregatiri de nunta pt luna august. Dar, le-am amanat pe alta data pt ca in decembrie am aflat ca vom fi trei in familie.
Cand a venit tati acasa , iar testul de sarcina arata renumitele liniute roz, el, tati,
a socotit pe calendarul ortodox ( asa ca sa ne ajute DD ), ziua in care va veni "bebecu' ".
De azi ar fi trebuit sa avem 31 de saptamani. Ziua cea mare, a lui Daniele, ar fi trebuit sa fie 27 august.
Ii spuneam sotului meu in primele 2-3 luni de sarcina ca as vrea sa fiu insarcinata 9 ani,nu doar 9 luni, pt ca-i tare minunat sa fii mama, sa-ti simti puiul in burtica.
In saptamana a 20-a incepusem sa fiu nerabdatoare sa-l nasc, sa-l cunosc, sa-l sarut,
sa-l iubesc.Mi se parea cale lunga pana-n august ! Aveam atatea sa-l invat, sa-i arat cat e de frumoasa lumea asta !
Plangeam mult cand d-na dr. m-a internat. Sotul meu s-a speriat vazandu-ma disperata, tremurand de frica pt bebecu'. "Ai fi un caz la un milion , daca va fi bine! Nu mai plange, ii faci rau bebelusului!" -zicea dr. Vad ca si unora din voi i s-a spus asta. Credeam. Eram sigura ca eu sunt acel caz, ca micutzul meu va fi bine, ca nu i se-ntampla nimic rau. Sunt in Italia, la o aruncatura de bat de Vatican, nu in Romania.
In schimb, sotul meu, ( intelegand ca fara lichid amniotic bebe nu poate ), mi-a zis :
" Daca bebecu' pleaca la DD si ne lasa singuri , atunci mergem acasa in august si ne cununam la biserica sa ne ajute si pe noi Barbosu' !" Mentionez ca suntem cununati doar la starea civila.
N-am crezut o clipa ca Daniele n-o sa stea cu mamica lui! Intelegeam ca nu e bine, dar....
Poate ne apropiem mai mult de D-zeu cand suntem necajiti, cand avem nevoie de ajutor ! Nu stiu! Stiu ca eu Atunci imi intorc mai mult fatza catre Doamne-Doamne... cand mi-e greu ! Poate gresesc !
Dupa Pasti, am vorbit cu nashii . Le-am spus ca baietelul pe care noi l-am vazut la ecografie blond cu ochi albastri ca ai taticului nu mai vine pe 27 august pt ca ne-a parasit. De tooot!!! Si ca vrem sa mergem in fata preotului sa ne sfinteasca casnicia .
Si nashii au inceput sa alerge pt noi dupa salon, formatie, fotografi, etc.
E cam tarziu sa organizezi o nunta. Lipsa locatie nunti. Ieri am primit telefon. Au gasit restaurant. Unicul in tot orasul. Liber doar in 27 august.
Ufffaaa! Eu trebuia sa fiu mamica atunci in 27 august! Ingerasul meu a vorbit cu Doamne-Doamne, nu-i asa?

Va-mbratisez si @};- @};- @};- mii ingerasilor vostri
pandora74

• YIM
Sus

Mesajde salhiuta pe 2 Iul 2011, ora 21:45

Ai trecut prin urcusuri si coborasuri, ti-ai facut planuri dar ai vazut cum intr-o secunda se naruie dar oricat de dureros s-a terminat esti mamica de ingerasi si intr-o zi o sa ai un bebe si langa tine care va fi tare special caci in jurul patutului va fi inconjurat de ingerasii lui.
Te >:D< iar ingerasilor @};-
http://nshrine.com/shrine/PAUL__ingerasul_meu_mic - aprinde o lumanare in memoria lui Paul
salhiuta

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde livia pe 2 Iul 2011, ora 21:57

>:D< SI MULTE GANDURI BUNE MAMICA DE INGERASI........MICUTII NOSTRI CHIAR DACA NU SUNT LANGA NOI ,EI CHIAR FAC MINUNI....
PT INGERASUL DANIELE ZBOR LIN SI MULTEImagine
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 3 Iul 2011, ora 05:36

Florentina >:D< chiar daca poate e greu inca sa percepi semnele ingerasului tau Daniele eu cred ca nu intamplator a fost liber doar in acea data ci pentru a va face un cadou in acea zi in care voi trebuia sa il cunoasteti ... Este modul lui de a va zice "Iubiti-va in continuare si fiti o familie fericita pt ca eu sunt langa voi" Multa putere Florentina, zbor lin O:-) Daniele
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 4 Iul 2011, ora 22:29

Cata dreptate ai Paula.
Sigur ingerasul vostru este si va fi mereu cu voi, el arajeaza lucrurile in asa fel incat sa va poata vorbi, sa stiti ca va iubeste asa cum voi il iubiti.
Asta este modul ingerasilor de a comunica cu noi...trimit oamenii potriviti la timpul potrivit.
Sunt alaturi de tine si voi fi mereu, atunci cand vei avea nevoie.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde pandora74 pe 20 Iul 2011, ora 11:22

Va caut...pe voi mamici de ingerasi...cu voi ma simt mai aproape de ei...alaturi de voi plang, traiesc sentimente de nedescris ! voi sunteti aici, cu EMMA, cu ingerasii, mereu cu vorbe bune... chiar daca citesc mesaje adresate altor mamici si nu mie, eu SIMT ca vorbele voastre sunt si pentru mine !
Va multumesc ! din inima ! pentru ca stiti sa alinati durerile ! as vrea sa pot sa va fiu si eu de ajutor ...intr-un fel...oricare...
Pana mai deunazi , am simtit lipsa lui Daniele la mine in burtica...
dar, intr-o seara in care nu puteam adormi, pe fereastra intredeschisa a intrat un licurici...
locuim de multi ani aici. vara sunt multi licurici in gradina noastra...dar, nu-mi amintesc ca vreo unul sa-mi intre in casa...
licuriciul despre care va povestesc, a zburat deasupra patului nostru de cateva ori...
surprinsa , il urmaream cu privirea... am stins televizorul sa-i vad lumina minunata mai bine... deodata, lin , a aterizat exact pe pantecul meu...continua sa lumineze clipind ca un far ... pret de cateva secunde/ minute, nu stiu cat , a ramas acolo... am zambit...primul meu zambet ...apoi, tot lin, si-a luat din nou zborul , a mai dat un ocol deasupra noastra si a iesit zburand incet pe fereastra...
da, Paula , ai dreptate ...exista semne trimise de ingeri...
din acea seara, nu mai simt golul in pantec...dorul de el/ei, il am inca....doar doua prietene am cu care pot vorbi despre bebecu' Daniele, despre bebe mic , despre licurici...
si va am pe voi... si pe ingerasii vostri...
va imbratisez pe toate si @};- @};- @};- mii ingerasilor !
pandora74

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 20 Iul 2011, ora 11:47

Florentina >:D< randurile tale nu fac decat sa ma bucure ... cu fiecare zi vei percepe tot mai usor prezenta ingerasului tau ... iar noi vom fi zi de zi aici pt tine si pentru fiecare din parintii de ingeri care au nevoie de noi ... Iti doresc liniste sufleteasca iar O:-) Daniele zbor lin printre (*)
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 5 Sep 2011, ora 22:04

Florentina,

Nu stiu daca ai observat, dar ingerasii tai au create balonase si o pagina cu povestioara http://www.organizatiaemma.ro/node/822

@};- @};- @};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde pandora74 pe 14 Sep 2011, ora 11:05

Am vazut...am vazut ca Daniele al nostru e trecut si la "datele ingerasilor"!
Va multumesc pt balonasele lor , pt locul in care m-ati lasat sa-mi inec dorul de el/ei;
va multumesc ca existati: voi si EMMA!
@};- mii ingerasilor nostri si %%- voua !
pandora74

• YIM
Sus

Mesajde pandora74 pe 21 Dec 2011, ora 13:41

Nu am mai scris de mult timp, dar am fost mai tot timpul aici cu voi, cu ingerasii nostri. Sunt 8 luni de cand l-am pierdut pe Daniele...ar fi trebuit sa implineasca 4 luni acum de sarbatori ! Trist va fi Craciunul acesta pt noi... din cauza asta , anu' acesta nu am mai impodobit bradul. Inca mai incercam si mai speram, luna de luna , ca voi ramane insarcinata si voi putea scrie alaturi de burticute "sunt si eu insarcinata !" Chiar am fost din nou la medic, am repetat niste analize, totul e bine...doar anticorpii de tip 0 antiperisoidasi sunt la fel de mari...dar , dr a zis sa opresc cortizonul (Deltacortene 5mg) ca prea ma umflasem/ingrasasem 15kg. Dar, zice d-lui , ca daca ar fi sa raman insarcinata sa-l iau imediat...uffa! dupa sarbatori mergem la al 3-lea medic, sa auzim si alte pareri . Intre timp, m-am oprit sa mai cumpar teste in fiecare luna, sa mai plang la fiecare rezultat negativ.
Zilele trecute am aflat de la prietena mea , ca o alta prietena are fotografii cu noi: eu, tati si Daniele in burtica ! Le-am cerut. Ea , draga mea prietena, nu indraznea sa mi le arate. Ah, ce fericire pe fetzele noastre, ce burtica frumoasa aveam !

Daniele, mami si tati te iubesc! chiar daca ne e greu sa-ti vorbim ! tu stii ca suntem cu gandul la tine si la bebe mic ! Iarta-ne , pui drag !

Multumesc inca o data EMMEI, va imbratisez si va urez SARBATORI FERICITE!
@};- @};- @};- mii ingerasilor !
pandora74

• YIM
Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 21 Dec 2011, ora 19:27

Draga mea sper din suflet ca durerea sa-ti treaca,plangi daca simti nevoia nimeni nu-ti poate lua asta....ingerasul tau va fi mereu alaturi de tine >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde pandora74 pe 4 Feb 2012, ora 14:37

Bucurie mare ! Pot scrie si eu alaturi de burticutze: "Sunt si eu insarcinata ! "
cu teama, cu mari emotii am inceput sa anuntam vestea cea mare ! Deja nu mai puteam ascunde...avem 8 sapt si se cunoaste burtica ! :))) :x
avem mari, dar mari emotii, frica chiar....am intrerupt serviciul... iar sotzul meu ne protejeaza mult....
Ceea ce e de neinteles... si ma sperie.... e diferenta de pareri ale medicilor la care am fost dupa nastere........unul imi descopera acei anticorpi si ma "umfla "cu cortizon..........dupa ce am intrerupt tratamentul ( cu stierea dr si la cererea mea) cu deltacortene ( ce contine cortizon ) ,am schimbat dr cu un profesor ginecolog . acesta zicea ca "sunt sanatoasa ca un peste " , sa nu iau nici un tratament , ca eu l-as fi pierdut pe Daniele pt ca ne-a napustit o infectie....si nicidecum acei anticorpi....afland ca sunt insarcinata si , poate vreun ingeras ne-a indrumat catre o alta dr specializata in femei ce au avut poliabortivita..... aceasta dr imi face si reface acum o parte din analize, inclusiv genetice si cele pt trombofilie ( dupa parerea dumneaiei, facusem doar o parte, deci, analizele pt trombofilie ar fi fost incomplete :((! ) am prins un pic de incredere in aceasta dr , dar teama si incertitudinea nu ma lasa ! Incerc sa fiu optimista , sa-mi fac curaj singura, sa-mi repet zilnic c-o sa fie bine cu bebecul ce avem acum !
Doamne, ajuta toate burticutile !
pandora74

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
49 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro