de la mine,imi pare atat de rau pentru sufletelul tau
tau este mandru de o asa mamica iubitoare care se gandeste la el/
si te
cu mare drag
cu drag si pt micutul
mii de
si

...
....iar apoi bucurate de clipele frumoase de acum de minunea ce a prins viata in burtica ta...gandestete ca copilul tau ce l-ai pierdut poate era prea ''frumos'' pt aceasta lume..stiu e greu..dar
....
tau..pentru ca el cu siguranta a simtit cat il iubesti..si inca mai simte..

..este foarte bine sa poti spune ce ai pe suflet si sa gasesti intelegere si alinare..nu stiu daca ai observat..dar oamenii care nu au trecut printr-o pierdere..nu au rabdare sa te asculte..sa te inteleaga
...si..chiar azi mi s-a intamplat ca o prietena care imi dorea sa uit mai repede ce s-a intamplat..deabea azi sa ma inteleaga..si sti de ce?..ptr ca a ajuns sa aiba o problema..sa sufere si probabil si-a deschis inima..mi-a spus ca acum ma intelege si imi da dreptate..vezi tu..suferinta este dureroasa,dar parca ne face mai sensibili..iar aici pe forumul EMMA ..este ca un loc sfant unde toate rugaciunile se aduna si se ridica la cer la ei..ingerasii nostri

acum am citit povestea ta si a ingerasului tau ... nu esti un monstru ... ai reactionat in urma durerii si reactiei de moment ... nu te invinui ... imi pare tare rau pentru pierderea ingerasului tau ... multa putere in continuare.
iubit
SI DULCI
DIN PARTEA MEA PT TN MARYNA..IMI PARE FFFF RAU PT PIERDEREA TA
IN CER PT PUTEREA SI DRAGOSTEA IMENSA DE CARE POTI DA DOVADA........SI UITE CA DD ITI RASPLATESTE ACUM DUREREA PRIN ACEASTA SARCINA, DAR TREBUIE SA FII PUTERNICA, PLINA DE INCREDERE SI SPERANTA SI SA CAUTI SA FII LINISTITA CU AJUTORUL INGERASULUI TAU DIN CERURI CARE MEREU ESTE CU TN SI LINGA TN, SI VEI VEDEA CA TOTUL VA FI BN.....SI NU UITA CA ESTI INTR-O FAM CARE TE SPRIJINA, TE ASCULTA SI TE INTELEGE SI NU TE VA JUDECA NICIODATA.....MULT
SARCINA USOARA SI SANATATE SCUMPO
PT TN MARYNA
SOMN USOR SI ZBOR LIN PRINTRE STELUTE 
calde pt mamica de
si micutului tau zbor lin printre

pt mamica de