Draga mamica , Dumnezeu sa te maingaie, eu l-am pierdut pe Matei la 18 zile de la nastere datorita unei malformatii: atrezie de esofag, si mi-a fost cumplit de greu ...inca mai sufar si astept sa raman din nou graviduta.....Fericire deplina nu este., intotdeauna iti vei aminti doar ca durerea va fi mai putin intensa!

virtual pentru putere , curaj si suflet .
.
cu drag si voi fi alaturi de tine mereu.

heidi scrie:Va multumesc mult de tot, este extraordinar sa pot sa sper ca intr-o zi o sa gasesc iar fericirea si bucuria de a trai. Cand s-a intamplat .... noi nu ne hotarasem inca asupra unui nume, aveam o idee, dar nu o decizie, vroiam sa fie perfect, ca el... ceva dulce si frumos. E foarte greu... sa vorbesc despre el, cred ca e prea devreme sa fiu impacata in vreun fel cu ce s-a intamplat. Am citit tot ce am gasit pe site si m-a ajutat mult. Ma lupt cat pot cu tristetea, vreau sa-mi revin... pentru sotul meu si vreau sa raman iar insarcinata. Si nu ar fi corect pentru al doilea copilas al nostru sa fiu cu el in burtica si sa plang dupa primul... sarcina ar trebui sa fie o imensa fericire, de aceea ma straduiesc sa-mi revin cat mai repede, fizic si mai ales psihic. Nu mai stiu nici eu, in perioada asta am sentimente contradictorii, cand plang, cand sunt increzatoare, dar cand sunt increzatoare ma simt vinovata ca nu plang... e tot o nebunie si uneori mi-e teama pentru sanatatea mea in conditiile in care sunt atat de la pamant...ma rog la Dumnezeu sa ma tina in viata si sanatoasa, nu vreau sa-mi las sotul singur si nu vreau sa plec de aici inainte de a fi avut bucuria de a-mi naste si creste copilasii. Stiu ca la un moment dat o sa fiu bine, dar pana atunci trebuie sa ma lupt cu mine insumi, cu supararea, disperarea, sa ies la liman.
.
si multe
.
CONDOLEANTE.......IMI PARE FF RAU PT PIERDEREA TA.......D-EU SI INGERASUL TAU SA-TI ALINE SUFLETUL SI SA ITI DEA PUTERE SA MERGI INAINTE SI SA ACCEPTI SI CU TIMPUL TE VEI OBISNUI SA VORBESTI DESPRE INGERASUL TAU SI FARA SA PLINGI..........ITI SUNT ALATURI SI MA VOI RUGA PT PUIUL TAU DIN CERURI CARE ACUM SE JOACA CU INGERASUL MEU ANDREI SI-UN BEBE FFF MIK.........SI SA NU VA PIERDETI CREDINTA SI SPERANTA, E FF IMPORTANT.....DOMNUL FIE CU VOI..
SOMN USOR INGER BLIND...
draga mea, iar
tau drag ii trimit o mare si frumoasa 

pentru noi..sa avem puterea necesara pentru a intelege..pentru a nu lasa ca visele sa piara..pentru a reusi sa trecem prin acele momente grele..de dor..sa avem puterea sa zambim..stiind ca ingerasii nostii ne sunt alaturi..si..oricat de trist ar fi..sa avem curaj sa ne stergem lacrima,sa zambim cand ne uitam spre cer ..
..
sa le lumineze calea..multi
..zbor lin..sufletele
... parca sunt cuvintele mele de acum cateva luni ... ma bucur ca te-ai indreptat spre noi ... si sa sti ca cu mare mandrie pot sa iti spun ca desi sunt doar 11 luni de cand micuta mea e ingeras ... am puterea sa ma uit la ea (in poze) cu zambetul pe buze, sa privesc cerul fara sa ma doara, ma gandesc zi de zi mult timp la ea si ma bucur nespus ca am avut parte, chiar si pt putin timp de o minune, iar de acum 11 luni este ingerasul meu, ingerasul nostru. Sotii nostri pt a ne proteja incearca sa evite situatiile mai speciale si sa ne fereasca de ceea ce ne aduce aminte de ingerasi, dar cel mai important este sa ne ascultam sufletul ... daca sufletul ne cere sa vorbim de ei, sa ne gandim la ei ... daca o facem in timp devine o prezenta chiar placuta ingerasul nostru ... cu timpul dorul creste, dar isi face loc acceptarea si asta compenseaza ... si eu ma ridic si mai cad ... nu de mult cadeam si nu ma puteam ridica zile sau saptamani, dar mamele de aici mi-au intins mana de care aveam nevoie ... Multa putere si incredere ...
tau ...
sa te ajute ..in ceea ce iti doresti
..
tai..... la fel..si mai este cineva..care te iubeste foarte mult