Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Si eu am doi ingerasi - Bebe Mic si Alexandru

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
343 mesaje • Pagina 1 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19

Si eu am doi ingerasi - Bebe Mic si Alexandru

Mesajde alinasicristi pe 30 Mar 2011, ora 09:37

Buna tuturor mamicilor !Ma numesc Alina ,am 24 de ani ,din pacate am si eu 2 ingerasi la DD si m-am alaturat voua pentru ca nimeni nu intelege aceasta durere mai bine decat cele care au trait asa ceva.
29 oct 2009- cu doua zile inainte sa devin sotia celui mai minunat barbat, mi-am luat inima in dinti si am facut un test de sarcina .Aveam banuieli de ceva timp, dar am vrut sa-mi tin viitorul sot in suspans si sa ii dau vestea cea mare in ziua nuntii.Am inceput sa plang de fericire cand am vazut 2 liniute, nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie. Bineinteles ca nu am mai putut sa ma abtin pana pe 31 oct si i-am dat vestea imediat.Dupa nunta, am facut analizele de sange- nu au iesit prea bune, mi-au dat un tratament cu fier si calciu,am fost si la primul control ginecologic din viata mea - sarcina evolua foarte bine ,aveam 12 saptamani ,urma sa merg si la primul eco sa imi vad puiutul.Pe 23 decembrie am avut niste sangerari , nu eram eu prea documentata in domeniu, nu stiam mai nimic despre sarcini- dar stiam ca nu e bine sa sangerezi .Mi-am sunat medicul si mi-a spus sa ma duc a doua zi (24 dec) la spital sa ma vada.Toata noaptea am avut dureri,sangerarile nu se opreau abia asteptam sa se faca dimineata sa ma duc la spital.Insa, pe la 4-5 dimineata a inceput o hemoragie puternica ,am chemat ambulanta si m-am dus la urgenta.Verdictul-am pierdut sarcina, trebuia sa fiu chiuretata. :( :( :( Am plans , am suferit, au fost cele mai urate sarbatori de iarna.Nu a fost o sarcina planuita, dar ne-am bucurat si ne-am dorit bebele si l-am fi iubit si i-am fi daruit tot ce aveam mai bun.Ar fi trebuit sa se nasca in iulie 2010.
Pe 14 iulie 2010 ,cand ar fi trebuit sa se nasca puiutul meu ,soarele a rasarit din nou pe strada mea , am facut un test de sarcina - 2 liniute, tremuram de emotie si de bucurie.A fost o sarcina usoara, fara probleme,am trait cele mai frumoase momente din viata noastra, am mers impreuna cu sotul la eco,l-am vazut si la 3 D,era baietel ,in fiecare luna ii puneam alt nume , ne faceam planuri, stabilisem ce atributii o sa aiba fiecare cand o sa vina ,cand vedeam alti bebelusi tremuram de emotie ,abia asteptam sa il tinem in brate pe al nostru.Pe 7 martie 2011 -ora 22:00 mi s-a rupt apa, ne-am dus la urgenta.DPN era 21 martie, dar am crezut ca baietelu meu vrea sa imi faca cel mai frumos cadou de ziua mamei.Nici nu aveam geanta pregatita, eram asa emotionati, am chemat ambulanta si ne-am dus la spital.La urgenta i-am spus doameni doctor ca ne-a luat prin surprindere, ca trebuia sa vina mai tarziu.Mi-a spus ca am 39 saptamani si ca nu e nicio problema.Insa , cand am vrut sa ii ascultam inimioara, se auzeau doar matzele mele.L-a trimis pe sot sa ii cumpere niste baterii pentru aparat, crezand ca nu mai sunt bune ale ei.A pus baterii noi ,la fel.Am vazut-o ca s-a schimbat la fata si am simtit ca ceva nu e in regula.Ne-a spus ca nu aude inimioara si spera sa nu fie mort.Ne-a trimis la sectia de ginecologie , mi-au facut eco ,nu au mai putut sa faca nimic,nu ii mai batea inimioara,baietelu nostru era mort.Eu parca nu realizam ce se intampla, si speram ca dupa ce se naste ,o sa se mai poata face ceva pentru el.Am stat toata noaptea in perfuzii,iar de ziua mamei am nascut natural un baietel mort .:((( Acum, desi traiesc, o parte din mine a murit.Am o multime de intrebari fara raspuns, ma doare cand vad pe strada mamici cu bebelusi, simt ca viata mea nu o sa mai fie la fel, pun mana pe burta si el nu mai este acolo, ar fi trebuit sa il tin in brate, sa ii dau sa pape, sa ma joc cu el.....dar EL NU MAI ESTE .:(
Odihniti-va in pace, iubitii mei ingerasi! O:-) >:D<
Am vrut sa vii in lumea mea , sa te iubesc cum numai eu stiam s-o fac
Erai prea bun si Dumnezeu mi-a zis sa tac, si mi te-a luat...
alinasicristi

Locaţie: constanta
Sus

Re: Si eu am doi ingerasi - Bebe Mic si Alexandru

Mesajde Ioana Grigore pe 30 Mar 2011, ora 09:51

Draga Alina, imi pare tare rau pentru ingerasii tai si pentru voi ca a trebuit sa treceti prin asa ceva :( :( :(

Imi pare tare bine insa ca ati descoperit E.M.M.A., aici vei fi primita cu caldura, e o mare diferenta fata de lumea din jur, aici "lumea" stie exact prin ce treci, va stii cum sa-ti vorbeasca .... vei vedea ... durerea ta va inteleasa intr-u' totul =(( :x

Zbor lin ingerasi scumpi [-o< (*) *-:)
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 30 Mar 2011, ora 09:58

Imi pare rau Alina pt ingerasii tai ... Ma bucur insa ca ai gasit familia EMMA si sunt sigura ca asta te va ajuta si iti va face bine.
Chiar daca acum nu te mai gandesti la o sarcina ar fi indicat sa faci analizele de trombofilie pt a vedea daca nu asta e cauza pt care Alexandru a mers la ingerasi ... multa putere, si o mare >:D<
Pt O:-) O:-) mii de @};-
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 30 Mar 2011, ora 09:58

Draga Alina si draga Cristi , parinti de ingeri indurerati !!
Imi pare rau , foarte rau ca va alaturati noua !!

Ce sa-ti spun , e inexplicabil ce vi s-a intamplat si socant si extrem de dureros !!
Stiu ca acum , mai ales tu Alina , te plimbi prin casa incerci sa te refaci fizic , dupa nastere , sanii te dor , totul striga dupa puiul tau si trupul si sufletul !!

E o perioada cumplita , nu spun ca v-a veni o perioada in care o sa uiti , dar va veni o perioada in care-ti vei putea gasi echilibrul , si linistea sufleteasca !!
Insa acum e important sa ceea ce simti durerea ta imensa nesfarsita , intrebarile ce nu au raspuns , neputinta de a face ceva , orice , in a-ti aduce puiul inapoi ...Si putinele amintiri pe care le ai cu el !!

Lasa -ma draga mea sa-ti fiu alaturi sa plang cu tine , sa te tin strans in brate si sa -ti spun ca e in regula , sa urlii , sa plangi , sa dai vina pe oricine vrei tu acum , sa fii furioasa pe oricine ...si apoi din nou sa plangi pana la epuizare !!

Aceste zile sunt agonizante , epuizante , dar ... nu poti sa treci asa de usor peste durere decat trecand prin ea ...Te inteleg pe deplin si ceea ce ma doare si mai tare este ca -ti inteleg cumplitul si nesfasitul chin ce te mistuie !!

Draga mea , sunt aici si ma rog pentru tine din tot sufletul , ceva totusi e real si bun in toata durerea asta ...Ingerul tau e langa tine in durerea asta , iubirea lui te invalui si -ti lumineaza sufletul !!Sa nu te indoiesti niciodata de asta !!
Si in curand il vei si simti alaturi de tine si tu !!

Asa cum ai spus o parte dn tine a murit , odata cu el , si cu celalalt ingeras , asa ca sigur iti vei simti puiutii ciu partea din suflet plecata cu ei !!

Te imbratisez cu dragoste , si ii trimit ingerilor tai mii de flori si doua pupicuri dulci , ca iubirea din Raiul unde sunt acum !!

>:D< :x

:* :* O:-) O:-) @};- @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde alinasicristi pe 30 Mar 2011, ora 10:22

Va multumesc pentru vorbele si gandurile bune.Din pacate eu nu prea sunt lamurita de ce s-a intamplat asa-eu sanatoasa, el sanatos.La nastere au spus ca era placenta prea mica.Dar nu eram in stare sa pun mai multe intrebari
alinasicristi

Sus

Mesajde marwana pe 30 Mar 2011, ora 10:25

Draga mamica de ingerasi nu am cuvinte sa exprim cat de mult regret pierderile tale si totusi ma bucur ca ai gasit in sufletul tau puterea de a impartasi cu noi ceea ce simti.

Aici in aceasta familie mare, vei gasi acea farama de intelegere de care ai atata nevoie, noi toate am trecut prin starile pe care tu le descrii. Mii de intrebari fara raspuns....durerea ce o simti atunci cand vezi alti copilasi...sau burticute.

Sunt alaturi de tine, te >:D< cu mult drag. Stiu ca pierdrea ta este foarte recenta, asa ca te indrum sa citesti cateva articole de pe site, te vor ajuta cu siguranta- http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
-articolele de aici :http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati, le poti citi impreuna cu sotul tau, si el sufera, si el are intrebari chiar daca ii este greu poatesa recunoasca,
-iar articolele de aici le poti trimite prietenilor, apropiatilor ca sa stie cum sa te ajute, ce cuvinte sa ti spuna, cum sa nu te raneasca http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati

Zbor lin drag ingeras Bebe Mic [-o< O:-) @};-
Zbor lin Alexandru [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde ama pe 30 Mar 2011, ora 10:35

draga Alina mii >:D<
imi pare foarte rau ca a trebuit sa cunosti aceasta imensa durere ,e cumplit de greu stim si te intelegem cel mai bine,dar aici toate vom fi alaturi de tine ,aici vei gasi sprijinul moral de care ai nevoie , vei intalnii cele mai puternice persoane care te vor ajuta sa traiesti cu aceasta mare durere ....... =(( ,vei putea sa povestesti despre si cu ingerasii tai fara ca cineva sa te judece ....

te >:D< strans ,strans .....
iti doresc multa putere si credinta
mii @};- pt ingerasii tai
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 30 Mar 2011, ora 10:49

Alina de regula la aceasta varsta (a lui Alexandru- 39 saptamani) medicul arfi trebuit sa ceara examinul anotomo-patologic a fatului si placentei. Asa se mai poti afla cateva raspunsuri. Poiate una din probleme sa fie coagularea sangelui- trombofilia, care in cele mai multe cazuri duce la ceea ce tie ti s-a intamplat.
Poate te ajuta postarile din acest subiect viewtopic.php?f=33&t=1231
In cazul meu, dar si a multor mamici de pe forum aceasta a fost cauza principala in pierderea copilasilor nostri.
La analizele uzuale din sarcina totul era ok, insa aceasta analiza amanuntita, care din pacate medicii nu o recomanda decat dupa mai multe pierderi , dezvaluie raspunsuri la unele intrebari.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde alinasicristi pe 30 Mar 2011, ora 11:23

Astept sa treaca cele 40 de zile, apoi o sa merg la medic sa fac niste analize si nu stiu voi daca ati simtit la fel, dar eu imi doresc cu disperare sa raman cat mai repede insarcinata, asta cand o sa imi dea medicul ok-ul , pentru ca nu as mai suporta sa traiesc asta.
alinasicristi

Sus

Mesajde Bianca_C pe 30 Mar 2011, ora 11:45

Alina, draga mea >:D<

Imi pare nespus de rau =(( pentru pierderea micutilor tai, offf Doamne, iti inteleg durerea atat de bine, de parca ar fi a mea [-(

Si toti, pe de alta parte, ma bucur ca ne-ai gasit, pe noi, cei ce facem parte din familia E.M.M.A, ma bucur ca ai descoperit acest ONG, unde toti am trecut prin aceiasi trauma, pierderea propriilor copilasi :-<

Vei vedea, cate mamici iti vor fi alaturi, ori de cate ori vei simti nevoia sa intri aici, sa ne povestesti despre Bebe Mic si Alexandru, noi te vom asculta >:D<

Trimit catre Ceruri [-o< [-o< si @};- @};-
Si tie, draga mea, o >:D< din tot sufletul.
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde mady pe 30 Mar 2011, ora 12:53

scumpa mea..lasa-ma sa te imbratisez si eu.. >:D<

imi pare bine ca ai avut curaj sa ne spui povestea ta..si..imi pare rau pentru ce ai patit
aici ..vei putea sa-ti plangi durerea..copilasii..vei gasi alinare si intelegere

indiferent cat de greu iti va fii..lupta pentru visul tau

incerca sa-ti faci analize..si vezi daca cauza ar fi una care se poate remedia

te imbratises si ma rog ca DD si ingerasii sa-ti fie alaturi..si sa-ti transmita tot ce este mai bun acolo sus..iubire..speranta..liniste sufleteasca..

>:D< >:D< >:D< (*) O:-) @};-

pentru tine............

Chiar daca ziua se sfarseste asa cum nu tocmai iti doreai..asta nu este un motiv ca sa-ti pierzi speranta

Chiar daca crezi ca ai pierdut o parte din viata ta…aminteste-ti ca esti special
nu e sfarsitul..iar viata iti va da o alta sansa

Chiar daca vezi ca nu esti in stare sa o iei de la capat…aminteste-ti ca ai prieteni care te inconjoara..iti doresc bine sic red in calitatile tale

Chiar daca idealurile tale se prabusesc in fata ta..sfarsitul unui eveniment ..marcheaza inceputul altuia

si chiar si atunci cand intrebarile tale crezi ca nu au raspuns…RABDARE..vei vedea curand ca nu ai dreptate

Cel care vrea sa fie fericit si sa intalnesaca iubirea…trebuie sa riste pentru ca nu cunoaste viitorul.. .dar pregateste-te pentru ca pe drum nu vei primi nimic degeaba

Te rog..nu te descuraja si mergi inainte..pentru ca DD,ingersii si noi..iti dorim binele..chiar si atunci cand te costa sa crezi acest lucru…si crezi ca iti faci doar iluzii !!

iti doresc..numai bine…putere..liniste ..si multa multa speranta

Pentru ingeras..sa-ti fie mereu alaturi ..chiar si atunci cand te asetepti mai putin..
cu mii de floricele..sa-ti fie cararea in ceruri

Imagine
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde alinasicristi pe 30 Mar 2011, ora 12:59

Observ din mesajele voastre ca intradevar v-ati gasit linistea sufleteasca sau sunteti prea puternice, pentru ca desi ati trecut si voi prin asa ceva ,aveti puterea sa ma incurajati si sa ma consolati .Eu momentan nu as putea sa fac asta.
alinasicristi

Sus

Mesajde mady pe 30 Mar 2011, ora 13:05

tot ce ne dorim..scumpa mea ..este sa poti sa te ridici atunci cand vei putea..
despre putere..eu personal incerc sa fiu puternica..durerea va ramane tot timpul acolo..iar ingerasii tai vor avea un loc special in inima ta
timpul..lacrimile..prietenii..te vor ajuta sa mai pondereze din suferinta
te imbratisez..si ma voi [-o< ptr tine..
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 30 Mar 2011, ora 13:15

Alina am observat ca primul nostru pui se pare ca trebuia sa se nasca in aceeasi luna iulie 2010 ...
Alina acordati timp si parcurge pas cu pas fiecare etapa ... nu te speria de anumite reactii si etape prin care treci si vei trece ... inca sunt o enigma pt fiecare din noi etapele ce urmeaza ... urmareste video de pe link-ul urmator http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/media kanal D 31 mai 2010 erau 21 de zile de la decesul fetitei mele ... adica cu una mai putin decat au trecut acum pt tine ... ma vei vedea acolo (sunt in negru si citesc mesajul de pe balonul roz) si iti vei da seama ca atunci eram mult mai jos decat sunt acum ... acum pot sa vorbesc de fetita mea fara sa plang zeci de minute in sir ... tot acolo vei vedea mame pt care desi a trecut mult mai mult poarta in suflet aceeasi durere ... cea a pierderii unui copil ... e cumplit, e greu, e un mare necunoscut viata noastra ... noi cadem ... noi ne ridicam, iar daca avem pe cineva aproape, cineva care sa ne inteleaga catusi de putin sentimentele ... e mult mai bie, mult mai usor
Sunt sigura ca intr-o zi vei avea si tu puterea de a incuraja alte mamici ... doar acordati timp.
Cat despre un bebe ... ascultati sufletul ... sunt multe mame care simt ceea ce tu simti si cred ca e bine ...
Multa putere si rabdare.

Zbor lin ingerasi iubiti.

PS: Un pas foarte important si foarte bun este faptul ca ai decis sa ne spui povestea ingerasilor tai ... e primul pas si cel mai important ... desi cel mai dificil.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde alinasicristi pe 30 Mar 2011, ora 13:45

ingerasulGabriela scrie:Alina am observat ca primul nostru pui se pare ca trebuia sa se nasca in aceeasi luna iulie 2010 ...
Alina acordati timp si parcurge pas cu pas fiecare etapa ... nu te speria de anumite reactii si etape prin care treci si vei trece ... inca sunt o enigma pt fiecare din noi etapele ce urmeaza ... urmareste video de pe link-ul urmator http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/media kanal D 31 mai 2010 erau 21 de zile de la decesul fetitei mele ... adica cu una mai putin decat au trecut acum pt tine ... ma vei vedea acolo (sunt in negru si citesc mesajul de pe balonul roz) si iti vei da seama ca atunci eram mult mai jos decat sunt acum ... acum pot sa vorbesc de fetita mea fara sa plang zeci de minute in sir ... tot acolo vei vedea mame pt care desi a trecut mult mai mult poarta in suflet aceeasi durere ... cea a pierderii unui copil ... e cumplit, e greu, e un mare necunoscut viata noastra ... noi cadem ... noi ne ridicam, iar daca avem pe cineva aproape, cineva care sa ne inteleaga catusi de putin sentimentele ... e mult mai bie, mult mai usor
Sunt sigura ca intr-o zi vei avea si tu puterea de a incuraja alte mamici ... doar acordati timp.
Cat despre un bebe ... ascultati sufletul ... sunt multe mame care simt ceea ce tu simti si cred ca e bine ...
Multa putere si rabdare.

Zbor lin ingerasi iubiti.

PS: Un pas foarte important si foarte bun este faptul ca ai decis sa ne spui povestea ingerasilor tai ... e primul pas si cel mai important ... desi cel mai dificil.

Cum erai tu acolo sunt si eu acum.E trist ca trebuie sa invatam sa traim cu durerea asta:(
alinasicristi

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 30 Mar 2011, ora 13:50

Asa e ... e trist ... insa vroiam prin video sa intelegi ca esti puternica ... fiecare din noi am trecut prin acele momente ... si mai vin altele si altele ... cadem ... ne ridicam ... incet iti vei dovedi tie ca esti o femeie puternica ... si ca tot ceea ce traiesti acum e firesc, e natural ... sfatul meu este sa iti acorzi timp si mai ales sa iti asculti inima ... da frau liber sentimentelor prin orice metode ... fie ca sunt zambete, lacrimi sau pupici trimisi la cer ... trebuie doar sa iti asculti sufletul incercat.

O:-) O:-) iubiti dati-i putere mamei voastre.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 30 Mar 2011, ora 14:20

Draga mea, putere, muuuulta putere sa va dea Doamne Doamne! Si speranta sa nu va paraseasca nicicand! Cum stiu ca nu exista cuvinte care sa cuprinda dorul ce il simtim si durerea care ne va insoti o viata..........ce sa-ti spun.........Ca soarele rasare intotdeauna de dincolo de nori! Eu am pierdut un pui la doar 8 saptamani de stat in burtica, apoi l-am nascut pe Calin la 34 de saptamani si n-a fost cu noi decat 6 ore si 45 de minute........iar acum tin in brate o minune de 1 an si jumatate, Octavian Andrei.........Dar drumul meu spre fericire a fost presarat cu multe lacrimi............insa, repet, Soarele rasare intotdeauna de dincolo de nori! :)
Te >:D< sincer si trimit catre O:-) tai @};- (*) si [-o<
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 30 Mar 2011, ora 17:25

Draga Alina,

Imi pare rau pentru pierderea ta, si sunt cu tot sufletul alaturi de tine.
Si noi l-am pierdut pe Victor, primul nostru baietel cu citeva zile inainte de termen. Eram in sapt 40.
Stiu exact prin ce treci, cit poti fi de dezorientata si cit de mult doare...
E normal sa iti pui atitea intrebari, si sa cauti sa intelegi ce s-a intimplat.
Uneori primesti explicatii si raspunsuri, dar din pacate sunt si situatii in care nu se cunosc cauzele.
Noi am avut posibilitatea sa cerem autopsia si analiza placentei. S-a confirmat ulterior ca Victor nu avea nici o malformatie, si ca placenta era prea mica si cu calcifieri. Asta inseamna ca singele nu circula bine, si ca la un moment dat el nu mai era hranit si nu mai avea aportul de oxigen. Din pacate atunci cind se intimpla asta, mama nu are nici un semn, totul pare sa decurga normal… E posibil sa fie si cazul tau, cu siguranta medicii vor incerca sa caute cauza si sa va explice mai bine. Se pot face o serie de analize de coagulare a singelui.
As vrea sa te linistesc macar putin dindu-ti o raza de speranta…
La noi sarcina a doua a decurs bine pina la capat... A fost supravegheata mai bine, am facut tratament cu Aspenter primele 7 luni ( ajuta la fluidificarea singelui, la circulatie…), si acum avem un baietel de aproape 2 anisori.
Stiu ca acum ti-e greu, ca asteptarea pare lunga, dar nu trebuie sa iti pierzi speranta.
Sa va dea D-zeu putere sa mergeti mai departe, putere sa o luati de la capat...
Te imbratisez cu drag, si cu multa compasiune,
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde alinasicristi pe 31 Mar 2011, ora 09:44

Ma intreb oare cand s-ar fi nascut ,oare acum eram la spital sau acasa,oare ar fi fost plangagios . Simt ca ma prabusesc pentru ca nu trebuia sa fac ce fac, trebuia sa il am in brate ,nu trebuia sa iau pastile sa opresc lactatia, trebuia sa ii dau lui sa pape,trebuia sa planga el noaptea, nu eu si nu sa tin o perna in brate ci pe el.:( :-<
alinasicristi

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
343 mesaje • Pagina 1 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro