, pt ingerasul tau mii de
. Suntem aici o mare familie in care copiii nostri traiesc si sunt iubiti, iar noi de intelegem, ne sustinem si ne incurajam ... asa ca iti spun bine ai venit ... cu tristetea de a ne cunoaste in astfel de imprejurari ... iti doresc din suflet multa putere, ingerasul vostru sa va ocroteasca si sa va dea putere mereu ... iar lui un zbor lin printre
si 

sincer, draga mamica de ingeras, si poate ne vom si cunoaste, fiind si in plan geografic atat de aproape....Timisoara.....
si
pentru minunea ta care va trai mereu in sufletele voastre.......
imi pare rau.
......te primesc cu bratele deschise si cu ochii in lacrimi, imi pare nespus de rau pentru pierderea micutului Alexandru.....
a plecat intr-o lume mai buna, unde ingerii nu plang si nu sufera, asa a fost sa fie, sa va vegheze din Ceruri si sa va fie aproape de Acolo.....
, draga mea, si nu uita, nu esti singura, ai o intreaga familie alaturi de tine...E.M.M.A e aici.
la spitalul Bega.........
si iti doresc multa liniste
zbor lin

si eu cu caldura si ti spun bun venit in familia parintilor de ingeri. regret enorm pierderea ingerasului tau iubit.
cu drag si ma rog sa gasesti puterea fiecarui pas de a merge mai departe.
tau iubit Alexandru sa va vegheze si sa va tina aprinsa speranta.......... 
iar pentru micul luptator Alexandru
...oricand simti nevoia sa-i vorbesti sau sa ne vorbesti , suntem aici...te admir pentru modul in care ti-ai relatat povestea,esti puternica...Alex e mandru de mamica lui...iti doresc sanatate si liniste sufleteasca... 
si trimit spre tine ganduri pline de bun si frumos. Un sfarsit de saptamana linistit.

pentru tine
pentru ingeras