si

, mamica de ingeras! Imi pare rau ca fetita ta Patricia Vanesa a plecat la ingeri. Sa stii ca este intr-un loc mai bun, inconjurata de dragoste si lumina. Tu o vei purta totdeauna in suflet si in gand, iar Maicuta Domnului in bratele Sale. Nu este singura acolo sus, are o multime de prieteni: toti ingerasii familiei E.M.M.A.. Draga mamica de ingeras, ma rog la DD sa iti dea putere si alinare si iti spun bun venit aici, in familia EMMA. Un bun venit trist, pentru ca as fi vrut sa nu cunosti niciodata aceasta durere. Iti trimit un buchet mare de
, iar ingerasei tale o
vesela.
...Stiu ca si voi ati trait acea durere si poate o simtiti si acum, stiu ca voi puteti sa ma intelegeti cel mai bine pt ca si voi ati trecut prin ce trec eu
...de aceea vorbele voastre conteaza atat de mult pt mine.E placut sa stii ca nu esti singur, ca cineva e alaturi de tine, ca exista persoane carora le pasa de suferinta celor din jur.Pacat ca ne cunoastem in asemenea imprejurari...era mult mai frumos daca ne cunosteam in timp ce ingerasii nostri se jucau in parc...
, iar scumpei tale ingerase zbor lin printre miile de
, lumina vesnica
, multe
si
.
.

Sunt alaturi de tine, mamica bunuta a Ingerasei Patricia Vanesa
cu mare drag iar gingasei tale Ingerase ii trimit multe
si
, zbor lin si Lumina vesnica.
, Patricia
.E o poveste foarte frumoasa.Printesa mea se va bucura de acolo, din ceruri, cand o va auzi.Am sa le-o spun si celorlati ingerasi care acum se joaca cu printesa mea.
.Am sa i-o spun si lui Robert
.Multumesc Roxana! 
Iti trimit si eu o imbratisare mare si calduroasa Delia

Pentru toate mamicile de ingerasi...

pentru tine si un curcubeu de
sclipitoare si jucause pentru micuta ta frumoasa.
din suflet.Nu neg ca din nou am simtit
, multa ,dar asa cum spui ...ingerasa ta a avut o misiune aici pe care a dus o la bun sfarsit. Ma bucur ca ai putut sa o vezi lut ca este linistita, cu aripioare, ai vazut ca este ingeras si undeva in adancul sufletului tau stii ca este bine, desi ai fi preferat sa fie langa tine, sa o strangi in brate si sa i arati dragostea de care esti in stare aici pe pamant.