Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ingerasul de pe norisori

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
143 mesaje • Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

ingerasul de pe norisori

Mesajde Alina Cristian pe 24 Iul 2010, ora 09:56

din pacate mi s-a intamplat si mie..........imi doresc din suflet sa nu se mai intample nimanui......sa nu mai fie nici o femeie din lume nevoita sa treaca prin asemenea pierdere............

ne doream foarte mult al doilea copilas. Am un baietel de 2 ani si am ramas insarcinata. Eram asa de fericiti, Vlad punea mana pe burtica mea si spunea "mami bebe butica". Parca simteam in suflet ca ceva nu e bine cu bebe . Nu am apucat sa spun multor persoane ce sunt gravida ci ca am pierdut sarcina. Bebe avea 6 saptamani.

la sase saptamani de sarcina ingerasul meu s-a ridicat la ceruri si eu nu am putut face nimic ca sa il ajut...........a fost un suflet mic pe care l-am iubit si o sa il iubesc toata viata mea........... o sa il iubim toti........si fratiorul lui , Vlad de doi anisori, si tati si bica...........
Eu vorbeam cu el si bebe plecase deja..........de doua zile.............. . A ramas un gol in sufletul meu acum. si eu sunt medic si medical vorbind a fost un embrion care nu s-a dezvoltat si se mai intampla si asta e , se chiureteaza uterul si gata! dar ca femeie viata mea nu va mai fi niciodata la fel. Pentru mine o sarcina pierduta inseamna un ingeras ridicat la ceruri. Ce daca avea doar 6 saptamani? Era o inimioara ce batea in mine si care acum nu mai e. Faptul ca mai am inca un copilas sanatos nu compenseaza durerea si nici nu poate umple golul ramas.
Au trecut trei saptamani............chiar daca voi mai avea 100 de copilasi tot nu o sa il pot uita pe cel care a plecat in ceruri inainte ca eu sa il pot strange in brate discutam cu prietena mea mihaele si cu alte prietene care au trecut prin asta si le intelegeam durerea fara sa ma gandesc ca si eu voi trece prin asa ceva............. nu credeam sa doara asa de tare..........
nu pot sa imi explic ce s-a intamplat si nu pot sa nu ma invinovatesc pe mine pentru tot desi medicul din mine imi spune ca nu aveam ce sa fac ............. imi pare tare rau de acest suflet............................. nu pot sa trec peste asta si nu pot sa uit, nu pot sa cred ca in februarie nu voi mai avea un bebe.............. nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva............
as fi fericita sa stiu ca eu am fost ultima care a pierdut o sarcina si ca de acum totul va merge bine pentru toate femeile...... acel sufletel, acea inimioara pe care eu am auzit-o batand acum este in ceruri chiar daca a fost micuta............si o sa o iubim mereu si eu si tati si vladut................. mi-as dori sa am putere sa accept golul din sufletul meu......... fizic sunt bine dar psihic nu stiu cand si daca se vor inchide aceste rani........ ma ajuta mult baietelul si sotul meu..............

acum au trecut trei luni si durerea este l fel de mare...........stiu ca nu va trece niciodata........sufletul meu este un puzzle si acum o piesa este pierduta pentru totdeauna.............

si ce daca stiu de ce am pierdut sarcina..............un nenorocit de virus rubeolic............este greu.......nu ma consoleaza asta..........

te voi iubi vesnic ingerasul meu din norisori.........

multumesc E>M>M>A pentru ca existi
Alina Cristian - Sibiu
Ultima oară modificat de Alina Cristian pe 25 Oct 2010, ora 19:37, modificat 1 dată în total.
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Alina Cristian

Locaţie: sibiu romania
Sus

Re: sarcina oprita in evolutie

Mesajde adina pe 24 Iul 2010, ora 10:46

Draga mea primeste o mareee >:D< din partea mea cu mare putere , stiu ce simti in aceste momente este foarte greu te inteleg perfect sieu as dori sa nu pateasca nimeni ce patim noi mamele de ingeras , iti doresc numai bine , multa putere , alinare si credinta , aici vei fi inteleasa de toata lumea , cand vei dori aici ii vei putea scrie ingerasului tau iubit tot ce simti , multa putere , O:-) [-o< (*) *-:) @};- .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde mihaela r pe 24 Iul 2010, ora 12:29

Aici toate mamicile iti intelrg durerea,aici poti vorbi cu ingerasul tau orice fara ca nimeni sa te judece,te >:D< si iti urez un bun venit in aceasta familie unde fiecare ar vrea sa iti ia din durere sau iti ofera un umar pe care sa plingi.Dumnezeu sa iti dea putere si alinare iar ingerasului tau fericirea vesnica
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 24 Iul 2010, ora 12:52

Din pacate trebuie sa iti urez "Bine ai venit in familia EMMA" ma bucur ca ai descoperit aceasta familie insa ma intristeaza motivul pentru care ai venit aici. Imi pare rau si ma gandesc ca in sufletul tau e o durere uriasa. Iti doresc sa ai parte de liniste sufleteasca, iar O:-) tau sa te pazeasca mereu si sa iti transmita putere.
O:-) mititel zbor in inaltul cerului si de acolo vegheaza-i pe parinti si pe fratiorul tau. Mii de @};- O:-) mititel.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 24 Iul 2010, ora 15:38

Alina tare i mi pare rau pentru pierderea suferita de tine, de familia ta. Te >:D< cu mult drag si ma rog lui DD sa ti dea putere sa accepti pierderea ingerasului tau mult dorit. Acum doare, ai lacrimi pe obraz si in suflet si poate ca tot ce voi spune nu va avea sens insa in timp te vei obisnui cu aceasta durere. Aici vei putea vorbi despre si cu ingerasul tau cand vei dori, ori de cate ori simti, aici vei putea plange nestingherita fara sa te gandesti ca cineva te judeca.
Lasa tristetea sa iasa la iveala, plangi, tipa, sparge daca asta simti, nu te inchide in tine si....nu te supara prea tare pe apropiatii tai, ei nu inteleg durerea ta, ei nu inteleg ca tu ti ai pierdut copilasul dorit si iubit. I ti sunt alaturi oricand vei avea nevoie.
Inca o data te >:D<
Zbor lin printre stelute si norisori O:-) iubit de mami, tati si fratiorul tau Vlad si de bica
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Iza pe 24 Iul 2010, ora 19:27

Draga Alina,
Imi pare atat de rau ca si tu a trebuit sa treci prin asta. De ce se intampla atat de des? De ce atat de multi bebelusi se pierd pe drum? Atat de mic si atat de dorit...
Te intrebi unde ai gresit si de ce ti se intampla tocmai tie. Nu ai facut nimic rau. Se intampla...pentru ca DD are un plan cu noi, mamicile de Ingeri.
Te imbratisez, frumoasa mamica si ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere si intelepciune.
Pentru O:-) tau micut...o caleasca de @};- , lumina vesnica si zbor lin printre (*)
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Mesajde Alina Cristian pe 24 Iul 2010, ora 22:07

multumesc mult dragele mele prietene. Este trist ca si voi treceti prin aceste suferinte. E mai usor sa iti accepti destinul daca ai pe cineva aproape. Asa cum ati spus si voi ingerasii nostrii vegheaza asupra noastra si ne dau putere. Pentru ei trebuie sa ne continuam drumul in viata . Sper din suflet ca acest ingeras pe care l-am pierdut atat de mic ne va da speranta mie si lui tati si fratiorului sau ca sa o putem lua de la capat si sa mergem mai departe si sa mai aducem pe lume si alti copilasi minunati pe care ni-i dorim atat de mult.
multumesc mamici de ingeri.......... multumesc E>M>M>A
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Alina Cristian

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 25 Iul 2010, ora 07:46

Draga Alina ...Bun venit !!
Si imi pare rau de pierderea suferita !!
E cumpl;it mai ales cand vrei sa ai un copil , mai ales cand il doresti si il astetpi cu dragoste si multe planuri de viitor !!
Te imbratisez cu drag !
Si sper ca intr-o zi sa mai vina un fratior pentru micutul tau de doi ani !! >:D< :x :x @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde mihaela2000 pe 25 Iul 2010, ora 13:12

Ceau Alina imi pare rau ca trebiut sa treci si tu prin asta, ma bucur ca ai scris pe forum, iar pentru ingerasul tau mic multe @};- si [-o< .
Miha
mihaela2000

Locaţie: romania, sibiu
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Iul 2010, ora 23:11

Trist ... dar adevarat ... o astfel de experienta lasa o amprenta pe sufletul mamei ... niciodata nu vom uita si niciodata nu vom mai fi ceea ce am fost si cu siguranta doar dupa ce traim o astfel de experienta intelegem ce simt si altii in situatia noastra... si eu mi-as fi dorit sa fiu ultima mamica care isi pierde puiul ... dar din pacate nu este asa.
O calda >:D< , iar O:-) tau un zbor lin printre miile de (*) .
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 6 Aug 2010, ora 17:39

>:D< :* Scumpa mamica de ingeras iti sunt si eu alaturi :* >:D<
Imi pare rau ca ingerasul Sufletel a plecat de langa voi...Acum el este ingerasul vostru pazitor ce va ocroteste O:-)

Am creat pentru ingerasul mic o pagina cu povestioara lui http://www.organizatiaemma.ro/node/638 si un balonas alb

Mult curaj!
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde aditza_tl pe 6 Aug 2010, ora 18:14

SCUMPA MEA ALINA,imi pare tare rau pt pierderea suferita,ma rog la DD pt tine si familia ta,sa puteti duce in suflet aceasta mare durere,pe care nu o vei uita niciodata.Primeste de la mine o >:D< calda si :x iar pt micutul tau O:-) ,un buchetel de @};- si multe [-o<

Sa ai zborul lin printre stele micut O:-) ,sa ai grija de parintii si fratiorul tau ,sa le dai puterea sa mearga mai departe.....
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde ze_adriana pe 7 Aug 2010, ora 09:38

e incredibil cat de mult ma regasesc in povestea ta! in februarie ar fi trebuit sa vina pe lume si bebelusul meu...sa ne de Domnul amandurora multa putere de a merge mai departe!..
ze_adriana

Locaţie: loc.iasi, romania
Sus

Mesajde Alina Cristian pe 12 Aug 2010, ora 05:55

multumesc tuturor celor care mi-au raspus si m-au ajutat enorm..............
nu am cuvinte sa multumesc pentru ce faceti si imi pare rau ca exista atatea mamici de ingerasi...........

Alina
Alina Cristian

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 14 Aug 2010, ora 08:14

Alina sa ai o zi frumoasa, un sfarsit de saptamana placut si plin de bucurii.
Un zbor lin printre (*) ingeras iubit, iar mamicii tale o mare >:D< .
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde oanadrg pe 16 Aug 2010, ora 09:58

Alina sa ai o saptamana cu zambete pe chip iar ingerasul tau cel mic sa iti trimita multa putere si consolare >:D<
O parte din mine traieste dincolo de nori
mereu te vom iubi Luca
oanadrg

Locaţie: craiova
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 21 Aug 2010, ora 10:36

Buna, Alina mea scumpa!
Regret ca ne cunoastem in astfel de imprejurari...offf cat regret.....
Iti multumesc, draga prietena ca mi-ai fost alaturi in 19 august. Iti multumesc pentru gandurile tale bune care la mine au ajuns ca mangaieri fine si delicate.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, zana dulce de cioco ce esti tu.
Sa sti ca desi Ana a implinit 20 de ani in Cer, dorul nu a trecut si nu va trece niciodata. Acest lung timp petrecut fara ea a adus multa durere in inima mea de mamica, si cand voi fi in Cer tot nu voi putea umple golul acestor ani, nu ai cum.....
Insa imi hranesc sufletul cu portii de frumos si bine pe care le gasesc in jurul meu si astfel reusesc sa traiesc demn in fiecare zi.
Sa fi sanatoasa si sa ai parte de mult %%- , iar cei din jurul tau sa te iubeasca si sa te aprecieze mereu.
Ingerasul tau sa sti ca te vede, iti simte iubirea, te aude si merita sa ii zambesti privind spre Cer. Sa ai grija de tine pentru ca puiul tau sa fie linistit vazand ca mamica lui este bine.
Pentru sufletul tau frumos, cu admiratie, un ocean de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Ingerasului tau, rugaciuni si lumina, multa lumina!
Cu dragoste, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 28 Aug 2010, ora 08:15

:* si >:D< pentru tine, Alina! Imi pare nespus de rau ca treci si tu prin aceasta durere, imi pare rau ca esti mamica de ingeras! Sa-ti dea DD multa putere. Ingerasului tau din cer ii trimit un buchet mare de @};- . Zbor lin, Ingeras, zbor lin!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

AR TREBUI CA STATUL ROMAN SA SUSTINA NATALITATEA NU MORTALI

Mesajde Alina Cristian pe 3 Sep 2010, ora 11:24

mamele de ingeri sunt niste victime nevinovate ale sistemului sanitar romanesc!
este cumplit cum vad zilnic noi mamici de ingeri, noi suferinte.............si de ce ? pentru ca nu ii pasa nimanui!
noi mamicile de ingeri suntem singure, si ne sprijunim unele pe altele intr-o lume mizera..........
eu sunt medic stomatolog..............si eu dau spaga si eu dau bani pe analize si eu am pierdut o sarcina pentru ca nu m-a ajutat nimeni si nu m-a indrumat nimeni!
stiu acum de ce am pierdut sarcina pentru ca mi-am facut singura analizele din ceea ce am citit fara sa ma indrume nimeni!

NU ESTE NORMAL ASA CEVA INTR-O TARA CIVILIZATA!

si mi se spune ca nu-i nimic si ca trece si ca las ca faci altu'!
medicina si medicii ginecologi considera normal in Romania sa iti faci analizele dupa trei sarcini pierdute! Nu e o aberatie asta? Adica sa treci prim momente cumplite pana sa cauti ceva? DE TREI ORI? :((

AR TREBUI CA STATUL ROMAN SA SUSTINA NATALITATEA NU MORTALITATEA!

analizele pe care mi le-am facut costa mult vreo 900 de lei la ce mai platim asigurari de sanatate? analizele uzuale de baza inainte de sarcina ar trebui sa fie macar setul TORCH (toxoplasmoza, rubeola, chlamidia herpes) care costa 350 de lei . E ASA O SUMA MARE PENTRU ACEASTA TARA?
cate dintre noi - mamicile de ingeri - nu ne-am fi pierdut ingerasii daca ni s-ar fi spus sau SI ne-ar fi fost decontate aceste analize de catre statul care ne mananca banii degeaba?

in fiecare zi apar mamici de inger care spun ca descopera probleme dupa ce au pierdut sarcina. Nu e normal sa facem toate aceste analize inainte de sarcina? x(

as fi de acord sa semnez oricand orice act in acest sens si cred ca oricare din mamicile de ingeri. :-s

poate gasim o forma legala ca sa ne asculte cineva si sa nu mai fim date la oparte si noi si ingerasii nostri!

multumesc,
Alina
Alina Cristian

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
143 mesaje • Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro