din partea mea cu mare putere , stiu ce simti in aceste momente este foarte greu te inteleg perfect sieu as dori sa nu pateasca nimeni ce patim noi mamele de ingeras , iti doresc numai bine , multa putere , alinare si credinta , aici vei fi inteleasa de toata lumea , cand vei dori aici ii vei putea scrie ingerasului tau iubit tot ce simti , multa putere ,
.
si iti urez un bun venit in aceasta familie unde fiecare ar vrea sa iti ia din durere sau iti ofera un umar pe care sa plingi.Dumnezeu sa iti dea putere si alinare iar ingerasului tau fericirea vesnica
tau sa te pazeasca mereu si sa iti transmita putere.
mititel zbor in inaltul cerului si de acolo vegheaza-i pe parinti si pe fratiorul tau. Mii de
mititel.
cu mult drag si ma rog lui DD sa ti dea putere sa accepti pierderea ingerasului tau mult dorit. Acum doare, ai lacrimi pe obraz si in suflet si poate ca tot ce voi spune nu va avea sens insa in timp te vei obisnui cu aceasta durere. Aici vei putea vorbi despre si cu ingerasul tau cand vei dori, ori de cate ori simti, aici vei putea plange nestingherita fara sa te gandesti ca cineva te judeca.
iubit de mami, tati si fratiorul tau Vlad si de bica
tau micut...o caleasca de
, lumina vesnica si zbor lin printre 

si
.
, iar
tau un zbor lin printre miile de
.
Scumpa mamica de ingeras iti sunt si eu alaturi

calda si
iar pt micutul tau
,un buchetel de
si multe
,sa ai grija de parintii si fratiorul tau ,sa le dai puterea sa mearga mai departe.....
ingeras iubit, iar mamicii tale o mare
.
, iar cei din jurul tau sa te iubeasca si sa te aprecieze mereu.
si
pentru tine, Alina! Imi pare nespus de rau ca treci si tu prin aceasta durere, imi pare rau ca esti mamica de ingeras! Sa-ti dea DD multa putere. Ingerasului tau din cer ii trimit un buchet mare de
. Zbor lin, Ingeras, zbor lin!