. Imi pare rau ca nu am fost eu ultima care a simtit aceasta durere pentru ca nu doresc nimanui sa i se intample asta.
cineva sus in ceruri are raspunsul acesta.........
cu drag, e greu sa spui ceva potrivit in monentele astea...........e greu sa treci ca mama peste sentimentul de vinovatie care iti macina sufletul - eu nu pot face asta inca - , poate sa incercam cu timpul sa il acceptam si sa luam lucrurile asa cum sunt......
ingerasului tau in drumul sau printre
draga mea iar pt Adelina iti trimit un buchet din cei mai frumosi trandafiri albi ,puri ca si ea
scumpa mamica de
,,DD sa-ti dea putere.....Tu
micut,trimite-i mamei tale ,pe o aripa de vant,o sarutare si o
,sa-i mai alini macar putin durerea...
si
pt tine,
Adelina Ioana,sa-ti fia zborul lin printre
si
.Adriana
cu multa caldura, i mi pare nespus de rau pentru pierderea ta, i mi pare tare rau ca a trebuit sa ni te alaturi, ca ai cunoscut durerea, golul, tristetea, disperarea, dorul.....cat de mult te inteleg. Intrebarile pe care ti le pui, senzatia ca DD te a parasit cand aveai mai multa nevoie. Acorda timp durerii tale, Adelina Ioana este ingeras, ea te va proteja si va avea grija ta de acum incolo, stiu ca ai fi vrut sa fie invers.
inca o data cu mare drag, oricand vei avea nevoie i ti voi fi alaturi.
.

cum ai spus si tu in primele zile m-am agatat de marea familie EMMA fara de care nu as fi putut sa depasesc momentele groaznice prin care am trecut
Aici vei gasi intotdeauna mamici care sa te inteleaga si o vorba care sa iti aline durerea si dorul....
cu mult drag iar
tau ii daruiesc multe multe 
tare, tare si sa-ti spun ca suntem aici alalturi de tine, ca suferim odata cu tine si iti oferim umarul nostru pe care sa-ti plangi dorul si durerea pentru
ta draga...
ca inca o mama a ramas fara puiul ei drag si mult iubit..
si iti spun ca iti sunt alalturi, iar iubitei tale
ii trimit un cos plin cu
si

SI-AS VREA SA TE POT
TARE DRAGA MEA CRYSS........SI PRIN ACESTA
SA-TI POT LUA DUREREA SI DORUL CARE TE SFISIE, CARE TE ROADE NEINCETAT CLIPA DE CLIPA....IMI PARE SINCER NESPUS DE RAU .....AS VREA SA-TI POT STERGE DIN MINTE NENUMARATELE INTREBARI LA CARE NU PRIMESTI SI NU VEI PRIMII NICIODATA RASPUNS LA ELE........EVENTUAL CU TIMPUL, ODATA CU ESTOMPAREA DURERII TU SINGURA VEI INCERCA SA-NCEPI SA-TI DAI NISTE RASPUNSURI, ITI VEI FORMULA TU SINGURA NISTE RASPUNSURI LA UNELE DIN INTREBARI, NU LA TOATE, ASTA NU VEI PUTEA FACE NICIODATA ..........DAR IMI PARE NESPUS DE RAU SA-TI SPUN SI EU CEEA CE POATE STII SI TU DEJA, SI ANUME CA DUREREA SI DORUL NU VOR INCETA, NU VOR TRECE NICIODATA..........
SI
DRAGA MEA CRYSS.......
SI MILIOANE DE
ALBE SI FRUMOS PARFUMATE PRECUM SUFLETELUL EI DRAGALAS.
DRAGA DE TN, MICUTA MEA CRYSS.........INCERACA, CU TOATE CA ESTE ATIIIIIIIIIIIIT DE GREU, KIAR IMPOSIBIL TI SE PARE ACUM SA POTI SA ACCEPTI SI SA INTELEGI REACTIA SOTULUI TAU.............DAR CREDE-MA CA SUFERA ENORM DE MULT SI EL, KIAR DACA TU CREZI CA NU DIN CAUZA ACESTUI COMPORTAMENT, DAR POATE TOCMAI PRIN ACEST COMPORTAMENT EL ISI MANIFESTA SUFERINTA LUI..............PT EL FAPTUL CA EVITA SA VADA POZELE MICUTEI ADELINA SI DISCUTIILE CU TN.............ESTE CA UN FEL DE MASCA DE PROTECTIE, CREDE EL CARE SA-L TINA PUTIN MASI LA DISTANTA DE SUFERINTA................DAR NU ESTE ASA, NIMIK NU TE POATE TINE DEPARTE DE SUFERINTA ASTA, MAI ALES ATUNCI CIND IUBESTI PE FEMEIA CU CARE TI-AI DORIT SA AI ACEST MINUNAT COPILAS PE CARE NUMAI D-ZEU STIE DE CE A HOTARIT SA-L IA LA EL IN CERURI............INCEARCA SA GASESTI PUTEREA SI INTELEGEREA CARE SA TE TYINA PE LINIA DE PLUTIRE, NU TE PIRDE CU FIREA, NU TE DESCURAJA DRAGA MEA CRYSS, NU ESTI SINGURA, NOI TOATE/TOTI DIN ACEASTA MARE FAMILIE EMMA ITI SUNTEM ALATURI SI TE ASCULTAM SI TE SPRIJINIM...........ATIT CIT DE MULT PUTEM SI NOI..........FII TARE, CAPUL SUS SI FRUNTEA-NAINTE..............SI ''' NU LASA 'DUREREA SA FIE MAI MARE DECIT IUBIREA '''...MULTA PUTERE SI
SCUMPO......NU ESTI SINGURA, NU UITA TE ROG....
Iti trimit si eu imbratisari calduroase Cris

calde. iar pentru ingerasul tau o
.
, lumina vesnica
multe
, multe
.
tau drag Adelina Ioana.Chiar nu am cuvinte ,imi pare nespus de rau pt pierderea ta,stiu ca odata cu plecarea puiulor nostri ceva a murit in noi, stiu ca durerea e mare,disperarea e cumplita ,dar tb sa ne pastram seninatatea pt familia nostra care ne este alaturi si pt viitorii pui ce vor veni,
nostri dragi sunt alaturi de noi,se roaga pt noi si sigur candva cu ajutorul Bunului Dumenzeu vom tine in brate pui sanatosi,carora sa le daruim toata dragostea nostra .
tare tare strans si plang odata cu tine si te rog sa fi tare pt
tau scump si pt puii pe care cu siguranta ti doresti in continuare.Te
si ingerasului Adelina Ioana ii tirmit multe
si o rog sa vina la mamica ei in vis sa-i arate cat de fericita este alaturi de toti ingerasi nostri,alaturi de DD si mai ales sa-i aline un pic dorul si durerea din suflet.