Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasul meu, CASIAN RAYAN

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
127 mesaje • Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7

Ingerasul meu, CASIAN RAYAN

Mesajde Renee pe 30 Mai 2010, ora 01:05

Buna, dragele mele
Numele meu este Renata... m-am alaturat voua in 14 martie 2010 cand am devenit mamica de ingeras.
Am trait pentru 30 de sapatamani fericirea de a fi mama, pentru ca mai apoi, viata sa dea cu mine de pamant.
Am avut o sarcina usoara, m-am bucurat nespus de fiecare zi, am spus povesti, am ascultat muzica, i-am spus cat de mult il iubesc si cu cat dor astept sa il tin in brate, i-am spus ca sufletul meu nu e intreg fara el si ca avem atatea lucruri frumoase de facut. O viata de om era prea scurta pentru cate planuri aveam de realizat impreuna. A fost un vis frumos care in 23 februarie a inceput sa se transforme in cosmar. M-am internat cu contractii dureroase care se repetau la 15-20 minute. Gynipral-ul a reusit sa le domoleasca ... nu de tot, le simteam inca dar erau suportabile. Pentru ca nu cedau, mi s-a administrat permanent gynipral din 23 februarie pana in 1 martie, intravenos, in perfuzie; la nici jumatate de ora dupa ce incercam sa renuntam la perfuzie, incepeau din nou problemele. In tot acest timp am intrebat daca bebelusul meu drag este bine, pentru ca nimic altceva nu conta.... si mi se spunea ca e bine, ca nu il deranjeaza contractiile si ca tot ce se intampla cu mine nu il afecta. In data de 1 martie, s-a constatat ca aveam o dilatatie de 2 cm.... s-a dispus transferarea mea de urgenta la Polizu cu specificatia "risc de nastere prematura". Nici nu stiu cand am ajuns la Polizu, imi aduc aminte ca am fost trecuta imediat pe atosiban (tractocile) dar din nefericire acesta nu si-a mai facut efectul, contractiile erau din ce in ce mai dese si mai dureroase...puiutul meu nu mai vroia sa mai ramana la mami in burtica. Prezentatie pelviana. De urgenta la sala. Anestezie. Cezariana. Pentru cateva secunde am auzit un firicel de voce, primavara venise la mine cu cel mai frumos ghiocel de pe pamant. Eram fericita ... stiti starea aceea de fericire profunda, calda si moale in care te cufunzi si nimic altceva nu mai conteaza in afara micului tau miracol? Bebelusul meu a venit pe lume pe data de 2 martie, la ora 0.10, avea o greutate de 1.560 si 44 cm. In zilele care au urmat asteptam cu ochii pe ceas, numarand orele, minutele pana cand imi puteam vedea sufletelul. Il mangaiam, il tineam in brate si il sarutam in gand, ii povesteam despre toti cei care il asteptau, despre planurile pe care le avem, despre cum urma sa ne petrecem vara la mare, la bunici, despre primavara, parcuri, fetite, fotbal, julituri in genunchi... nu trebuia decat sa scapam de toate aparatele si tubuletele alea uracioase. Erau probleme dar eu credeam cu disperare in miracole, il mangaiam pe degetelele de la manute, pe picioruse, pe obrajori si ii spuneam ca trebuie sa luptam, sa ne facem bine, ca locul nostru nu este acolo, ca trebuie sa plecam la joaca, ne asteapta o lume intreaga de provocari... In ziua mare a celor 40 Sfinti Mucenici, pe 9 martie, l-am crestinat pe puiutul meu CASIAN RAYAN, am simtit ca trebuie sa fac asta. Intr-una din zile ma jucam cu manuta lui si am simtit cum ma strange usor de degetul mic, intr-o alta zi a deschis ochisorii - vorbeam cu el si imi parea ca ma cauta cu privirea, la botez, un strop de apa sfintita i-a alunecat pe ochisor si s-a strambat un pic...era atat de dulce... In data de 14 martie, puiutul meu drag a obosit sa mai lupte iar Dumnezeu a decis ca ii mai trebuie un ingeras ... nimeni nu m-a intrebat si pe mine. L-am tinut in brate, parea ca doarme si l-am strigat pe nume, nu mi-a raspuns. Nu am crezut ca o inima poate sa cuprinda atata durere si disperare si dor. Cand a plecat, mi-a luat cu el sufletul, m-a lasat goala pe dinauntru. Am urma piciorusului si a manutei lui si mai am in mine o mare de pustiu. Simt cum imi crapa inima de dor... Poate sa ma trezeasca cineva si sa imi spuna ca e doar un cosmar ??????????
Renee, mamica ingerasului Casian Rayan
Renee

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Ingerasul meu, CASIAN RAYAN

Mesajde steladanes pe 30 Mai 2010, ora 07:23

Scumpa mea,te imbratisez cat pot eu de tare si asi vrea sa stii ca sunt aici,alaturi de tine.Asi vrea sa-ti spun ca va fi bine,asi vrea sa-ti spun multedar...nu pot decat sa-ti spun ca timpul ne va invata sa traim cu ingerasii nostri dar in suflet.Din martie ma tot intreb cu ce am gresit,ce nu am facut bine,de ce mi l-a luat....ma tot intreb atat de multe dar inca nu gasesc raspuns.Nu ai cum sa intelegi trebuie doar sa accepti si sa te gandesti la puiul tau mereu si usor,usor probabil durerea va fi mai usor de suportat.Doar timpul cred ca poate aranja lucrurile.Imi pare sincer rau sa aud ca inca un pui mic a plecat prea curand.E nedrept,e dureros.Te imbratisez cat pot eu de tare.
Stela,mama lui LUCA
steladanes

Sus

Mesajde corina_odolean pe 30 Mai 2010, ora 08:42

Draga mea, atat de mult as vrea sa fie asa....sa fie doar un vis urat.. un cosmar.
Of, :(( inca un O:-) plecat la DD.
Scumpa mea, iti spu...cu durere in suflet bun venit in marea famile E.M.M.A., o familie unde vei gasi alinare, vei gasi un umar pe care sa plangi si mai ale...mult mult sprijin emotional.
Aceasta familie este pentru noi mamicile de O:-) terapie pentru suflet.
Cu timpul o sa-mi dai dreptate. Imi pare nespus de rau pentru micutul tau O:-) .
O calda si mare...mare >:D< pentru tine, iar pentru micutul tau O:-) CASYAN RAIAN, un imens buchet de @};- si zbor lin printre miile de (*) (*) (*) .
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde anna maria pe 30 Mai 2010, ora 08:57

of Renata, stiu prin ce treci, stiu suferinta ta. Dumnezeu sa iti de-a putere sa treci cu capul sus pt micutul [-o< Casian. aici ai un loc in care sa plangi si sa te descarci, esti primita cu bratele deschise...cum am fost primita si eu. curaj draga mamica de ingeras >:D<
anna maria

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde mihaela r pe 30 Mai 2010, ora 09:11

Draga mea bine ai venit printre mamele de ingeri,din pacate nu am cuvinte sa iti pot spune ceva ce sa te ajute,doar rog pe Dumnezeu sa te ajute si sa aiba grija de >:D< Casian Rayan. Te >:D< si sa nu iti pierzi nici macar pt oclipa credinta :* :h
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde adina pe 30 Mai 2010, ora 11:06

Offf draga mea imi pare foarte rau pentru pierderea ta , stiu ce simti , stiu cum e , este ceva de ne descris in cuvinte ce greu este si nimeni nu te intelege doar noi mamele de ingerasi , dute azi si inalta un balosnas pentru scumpul tau este o zi mare pentru noi parinti de ingeras , vei vedea ce bine iti va face , te >:D< cu mare drag si vreau sa iti urez cu durere in suflet bine ai benit in familia EMMA , oricand vei simti durerea mare si imensa scrie aici scrie tot ce simti pentru ati alina putin dorul de copilasul tau , aceasta durere nu te va parasi nicodata , doar vei invata sa traiesti cu ea in suflet , iti doresc multa alinare , credinta si speranta , scumpului tau Casian zbor lin , lumina vesnica *-:) si mii de @};- @};- .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 30 Mai 2010, ora 11:16

Scumpa mamica de ingeras Renata, cu durere in suflet iti spun bine ai venit in familia EMMA.Imi pare sincer rau pentru pierderea ingerasului tau Casian si vreau sa stii ca aici noi iti suntem alaturi si incercam sa-ti alinam cat de cat suferinta , sa-ti fim aproape pentru ca si noi am trecut prin aceste ingrozitoare clipe si stim cat de mult doare si cata nevoie avem sa fim intelesi si sa putem discuta macar cu cineva care sa ne inteleaga durerea.
Ma bucur ca ai reusit sa scrii despre ingerasul tau cu toate ca, stiu ca-ti este foarte greu.
Daca simti nevoia de a plange pe umarul cuiva ,vreau sa stii ca-ti ofer umarul meu pe care poti plange fara sa-ti fie rusine ca cineva te va judeca .
Te >:D< cu mare drag si pentru ingerasul tau o [-o< si o rugaminte "sa o vegheze si sa aiba grija de mamica lui "
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 30 Mai 2010, ora 12:03

>:D< :* Te intampin si eu draga mea :* >:D<
Am creat pentru ingerasul tau o pagina cu povestioara lui http://www.organizatiaemma.ro/node/596 si un balonas alb cu numele sau scris pe el, iar datele sale de comemorare sunt trecute in calendarul EMMA.

Scumpa mamica de ingeras mi-ar place sa-ti spun ca ai doar un urat cosmar si cand te vei trezi o sa-l vezi iar pe ingeras. Asa mi-ar place sa cred ca patim toti parintii de ingeri, dar din nefericire nu e asa =(( Ma bucur ca ai ales sa-sti deschizi sufletul sa vorbesti despre ingerasul Casian Rayan, sa ne spui povestea voastra. Dupa cum vezi esti intampinata cu bratele deschise. Ai sa gasesti aici suflete minunate care te vor intelege si iti vor fi alaturi.

@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 30 Mai 2010, ora 12:27

Ce mult mi as dori sa vin sa te >:D< si sa ti spun ca da a fost un cosmar, din pacate asta este imposibil, te pot insa >:D< , sunt alaturi de tine si spun da ar fi fost frumos sa fim intrebate daca suntem deacord cu decizia lui DD. Insa el le randuieste asa cum stie si noi nu avem decat sa invatam sa traim cu acest gol, cu durerea si tristetea ce o simte sufletul nostru pustiit.
Ingerasul Casian Rayan este acum alaturi de ingerasi, si la fel ca toti ingerasii azi va primi si el la cer balonasul lui. Fii puternica draga mamica de ingeras Casian Rayan si sa stii ca de acum nu esti singura, aici esti binevenita ori de cate ori vei simti nevoia.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde inaB pe 30 Mai 2010, ora 14:34

imbratisari si rugaciuni. darga de tine, altceva nu stiu ce as putea sa iti dau sa fie ceva mai usor. si eu tot in martie am devenit mamica de ingeras. doare cumplit... sa fii tare si....sunt linga tine.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 30 Mai 2010, ora 20:29

Draga Renee ,te imbratisez si eu cu tristete si lacrimi si incerc sa-ti spun ca nu te poate nimeni trezi ,pentru ca esti treaza !Nu este un cosmar ,asa cum toate am dori sa fie .. :(
Este cruda si sfasietoarea realitate ,in care trebuie sa traim zi de zi ..fara ei ...dar mai puetm sa-i simtim ,cumva cu sufletul nostru din care o parte a plecat cu ei ..cu iubirea noastra ...
Pentru ca el ,Casian ,puiul tau ,nu este departe ,este chiar langa tine si te tine in brate ori de cate ori dorul de el te sufoca si de pune la pamant ,el te ajuta sa te ridici ,el iti spune ca este dreptul tau sa -l jelesti ,sa-l iubesti si sa nu-l uiti niciodata ,dar ca trebuie sa te ridici ,pentru ca viata ta nu s-a terminat aici !
Ma rog pentru ingerul tau ,cu iubire si ii trimit mii de flori minunate ! [-o< O:-) @};- @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 30 Mai 2010, ora 22:53

Azi dorinta s a implinit, am putut sa te strang in brate, sa ti spun ca mi pare rau si .... >:D<
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde onutza pe 31 Mai 2010, ora 08:15

Draga mea Rene te >:D< tare tare strans la pieptul meu si sunt alaturi de tine,as vrea sa-ti spun ca totul este un cosmar din care o sa te trezesti dar din pacate nu e asa,micutul tau Caisan este acum un O:-) al Domnului ,este alaturi de toti ingerasii nostri.Stiu ca-ti este fff greu :(( ,este nedrept prin ce trecem,nu este drept sa se intample asa,ii dorim,ii iubim nespus de mult si ii asteptam cu nerabdare sa-i tinem in barte ,sa-i ocrotim,sa le daruim toata dragostea nostra de parinti....iar la sf avem parte numai de suferinta si durere,nu e drept :(( .Ma [-o< la DD sa-ti dea multa putere pt a merge mai departe,vrem nu vrem viata nu tine cont de noi,ea merge mai departe.Micut Caisan tu sti ca mamica ta scumpa te iubeste mult si a facut tot posibilul sa-ti fie bine,vin-o la ea in vis pui frumos arata-i dragostea ce o ai pt ea,alina-i durerea si dorul din suflet,mangaie-i obrajii obositi de atata plans.
Rene iti doresc multa sanatate si tot binele din lume.Mii de [-o< @};- *-:) pt un O:-) Caisan Rayan.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde dorina_miru pe 31 Mai 2010, ora 08:35

Draga Renee,imi pare sincer rau pentru puiutul tau,stiu ca doare grozav de tare,dar din pacate nu mai putem face nimic decit sa traim cu ingerasii nostri in mintea si in sufletul nostru,si sa ne invatam sa traim asa...cu durerea,cu dorul,cu disperarea,vesnic neconsolate si vesnic in absenta lor...stiind ca ei sint intr-o lume minunata si totusi fara sa putem ajunge la ei,decit in momentul acela cind bunul Dumnezeu va decide ca e momentul si vom ajunge si noi acolo Sus,unde ei ne vor intimpina cu zimbetul lor ingeresc...Te imbratisez cu drag,iti urez sa ai curaj si multa putere...
Dorina-Cristina,mama ingerasului Miruna -Andreea in cer ,a doua minunate fetite aici,pe Pamint si nu in ultimul rind,mama micului Tudor-Stefan
http://picasaweb.google.com/dorinamiru/ ... directlink
dorina_miru

Locaţie: iasi-romania
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 6 Iun 2010, ora 15:32

Renata acum o saptamana ne-am intalnit si am vorbitla Ziua Parintilor de Ingeri >:D< :*
M-am bucurat ca am putut sa te imbratisez pe viu >:D< ...sa iti spun ca nu esti singura draga mea...ca iti poti deschide sufletul oricand...
Am vrut sa iti scriu de duminica trecuta, dar si pe mine m-a marcat mult evenimentul :')
Te imbratisez cu mult, mult drag si iti trimitun brat mare de floricele @};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Renee pe 10 Iun 2010, ora 23:21

Va multumesc din suflet, scumpe mamici de ingerasi, pentru ca sunteti alaturi de mine. Astazi nu am avut puterea sa vin la intalnire... Simt cum mi se farama sufletul de dorul puiutului meu. Incerc cu disperare sa inteleg de ce l-am pierdut si nici un raspuns nu imi aduce liniste. Imi este dor de el si nu am cum sa-l strang in brate, sa-i sarut obrajorii, sa-i simt parfumelul acela pur de bebelus. De ce este atat de grea crucea pe care o ducem?Mami te iubeste Casian si-i este cumplit de dor de tine.... si nimic nu are sens fara tine. Doamne, cat de dor imi e de tine....
Renee

Sus

Mesajde Bianca_C pe 10 Iun 2010, ora 23:26

Draga mea, Renata >:D<

Abia acum mi-am dat seama ca nu am apucat sa citesc povestea ta si a micutului Casian....imi pare rau, draga mea, pentru plecarea lui Casian la ingeri =((

Nici nu imi vine a crede cate povesti noi au aparut pe Forum in ultimul timp si simt cum sufletul imi plange :-<

Sunt alaturi de tine draga mea, stiu cat iti este de greu, stiu cat de tare te doare....dar ai incredere, Casian e mereu alaturi de sufletul tau, te protejeaza si te iubeste, stiu asta :x
Zambeste-i micutului tau, el iti va raspunde...

O >:D< din suflet pentru sufletul tau...
O [-o< din suflet pentru sufletul ingerasului tau...

Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Renee pe 14 Iun 2010, ora 12:44

Astazi, 14.06.2010, se implinesc 3 luni de când ingerasul meu Casian Rayan, s-a inaltat la Ceruri. Este din ce in ce mai greu. Nimic nu imi alina sufletul... dorul de el ma arde iar neputinta ma sfâsie. Nu stiu incotro ma indrept, ce caut, ce sens mai am. Sunt momente in care nici lacrimi nu mai am sa plâng...
Renee

Sus

Mesajde Bianca_C pe 14 Iun 2010, ora 12:47

[-o< [-o< [-o< pentru sufletelul ingerasului tau...
>:D< >:D< >:D< si pentru sufletul tau, draga mea...
Sunt alaturi de tine cu gandul si cu inima....
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
127 mesaje • Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro