inca un
plecat la DD.
terapie pentru suflet.
.
pentru tine, iar pentru micutul tau
CASYAN RAIAN, un imens buchet de
si zbor lin printre miile de
.
Casian. aici ai un loc in care sa plangi si sa te descarci, esti primita cu bratele deschise...cum am fost primita si eu. curaj draga mamica de ingeras 
Casian Rayan. Te
si sa nu iti pierzi nici macar pt oclipa credinta

cu mare drag si vreau sa iti urez cu durere in suflet bine ai benit in familia EMMA , oricand vei simti durerea mare si imensa scrie aici scrie tot ce simti pentru ati alina putin dorul de copilasul tau , aceasta durere nu te va parasi nicodata , doar vei invata sa traiesti cu ea in suflet , iti doresc multa alinare , credinta si speranta , scumpului tau Casian zbor lin , lumina vesnica
si mii de
.
cu mare drag si pentru ingerasul tau o
si o rugaminte "sa o vegheze si sa aiba grija de mamica lui "
Te intampin si eu draga mea
Ma bucur ca ai ales sa-sti deschizi sufletul sa vorbesti despre ingerasul Casian Rayan, sa ne spui povestea voastra. Dupa cum vezi esti intampinata cu bratele deschise. Ai sa gasesti aici suflete minunate care te vor intelege si iti vor fi alaturi.

si sa ti spun ca da a fost un cosmar, din pacate asta este imposibil, te pot insa
, sunt alaturi de tine si spun da ar fi fost frumos sa fim intrebate daca suntem deacord cu decizia lui DD. Insa el le randuieste asa cum stie si noi nu avem decat sa invatam sa traim cu acest gol, cu durerea si tristetea ce o simte sufletul nostru pustiit.

tare tare strans la pieptul meu si sunt alaturi de tine,as vrea sa-ti spun ca totul este un cosmar din care o sa te trezesti dar din pacate nu e asa,micutul tau Caisan este acum un
al Domnului ,este alaturi de toti ingerasii nostri.Stiu ca-ti este fff greu
,este nedrept prin ce trecem,nu este drept sa se intample asa,ii dorim,ii iubim nespus de mult si ii asteptam cu nerabdare sa-i tinem in barte ,sa-i ocrotim,sa le daruim toata dragostea nostra de parinti....iar la sf avem parte numai de suferinta si durere,nu e drept
.Ma
la DD sa-ti dea multa putere pt a merge mai departe,vrem nu vrem viata nu tine cont de noi,ea merge mai departe.Micut Caisan tu sti ca mamica ta scumpa te iubeste mult si a facut tot posibilul sa-ti fie bine,vin-o la ea in vis pui frumos arata-i dragostea ce o ai pt ea,alina-i durerea si dorul din suflet,mangaie-i obrajii obositi de atata plans.
pt un
Caisan Rayan.
...sa iti spun ca nu esti singura draga mea...ca iti poti deschide sufletul oricand...

din suflet pentru sufletul tau...
din suflet pentru sufletul ingerasului tau...
pentru sufletelul ingerasului tau...
si pentru sufletul tau, draga mea...