"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Numele meu e Florentina, am 33 de ani si locuiesc intr-un loc tare frumos: Rodos. Insorit asa cum era si inima mea; am o meserie tare frumoasa: organizez casatorii pentru straini si vad atata iubreeee... Totul era perfect, dar ne doream un copil; Dupa prima incercare de fertilizare...in 17 decembrie am si ramas insarcinata cu doi bebelusi.... Am multumit Cerului de ce noroc ne-a dat si ma rugam sa sa trecem cu bine cele 3 luni... Vorbeam cu ei si tot ce mancam imi imaginam ca sut multumiti acolo....in burtica Desi sarcina gemelara ei s-au dezvoltat perfect, mergeam la ecografie din 3 in trei saptamani; nu-i venea medicului sa creada ce bine erammmm Am aflat la 4 luni jumate ca vom avea fetita si baiat... Doamne ce fericire; apoi la eco morfologica ca sunt fff bine... Nu aveam dureri, sangerari...nimic.... Apoi a venit ziua de 17 Mai. Fix la 6 luni de cand au prins viata in corpul meu. La controlul de rutina a decoperit medicul ca aveam colul deschis si scurtat M-a trimis la spital si eram programata pentru cerclaj dis de dimineata pe 18.mai Dar...la 3.30 s-a rupt apa.... Si i-am nascut pe amandoi....la intervale de 8 ore... Intai a plecat Gloria-Alexandra...s-a grabit asa tare sa plece.... si apoi si Daniel... Nu-mi vine sa cred, ma trezesc dimineata si nu-mi vine sa cred ca nu le mai simt piciorusele.... Nu a crezut ca voi putea scrie, pana acum...nu am reusit; sunt impietrita; m-am aruncat in munca (multa munca!!!) si adorm cu somnifere in fiecare seara Trag de mine pentru Antoni (sotul meu) ca stiu cat sufera, si pentru urmatoarea data... Si nici nu mai stiu la cine sa ma rog....sa ne dea, acel cineva care ni i-a luat, alti doi ingerasi. Respir pentru urmatoarea incercare...fac planuri, calculez cand va fi...desi habar n-am cand va veni ciclul. Muncesc cu furie....de parca n-ar mai fi ziua de maine... Si zilele trec atat de greu.... Am multe nunti in vara asta si parca nu mi-e asa frica de cum o sa rezist...insa din octombrie tare mi-e frica!! Imi pare rau, nici nu mai pot scrie; deja nu-mi vine sa cred ca am reusit, printre lacrimi sa spun atatea.... Va sarut si va multumesc ca ati citit despre iepurasii mei: Gloria-Alexandra si Daniel
Buna Florentina....imi pare nespus de rau pentru iepurasii tai!vreau sa cred ca stiu cat iti este de greu dar durerea se manifesta diferit...vreau doar sa stii ca iti sunt alaturi si ca o voi ruga pe micuta mea Ioana Ekaterina sa aiba grija de Gloria-Alexandra si Daniel.Iti citesc durerea si chiar ma doare...si...sunt aici daca ai nevoie de o vorba buna sau doar de un umar virtual pe care sa plangi. Mii de si toate mele pentru tai Gloria-Alexandra si Daniel
Draga mea imi pare nespus de rau pt ingerasii tai! Si eu am avut sarcina gemelara doar ca eu am pierdut priul in prima luna si pe Stelian in ultima!!! CRede-ma ca stiu ca durerea ta este fara margini...ma rog la Dumnezeu sa iti aline sufletul ars!!!
Imi pare rau ca a trebuit sa ne intalnim aici!!!!
te imbratisez din suflet!!! Aici e locul in care iti poti descarca sufkletul si... impreuna putem sa ne alinam suferinta!!!!
Cu regret i ti spun ''bun venit '' in familia EMMA, o familie mare care va incerca atat cat ii sta in puteri sa ti mai aline durerea si tristetea ce o simti in suflet. I mi pare rau pentru pierderea celor doi iepurasi ai tai Gloria-Alexandra si Daniel, ei acum sunt ingerasi, sunt alaturi de DD si de acolo de sus te vor veghea si i ti vor fi aproape de suflet mereu. Tristetea ce o simti acum este mare asa ca trairile pe care le ai, indoiala, intrebarile ne sunt cunoscute. Te cu mare drag pt Gloria-Alexandra si Daniel
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
draga mea....imi pare tare rau de pierderea ta e foarte complicat si trist mai ales ca erau deja asa de mari ...lipsea atat de putin imi imaginez prin ce treci nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva dar nu putem face nimic se spune ca D-zeu stie ce face dar eu nu prea cred ca El stie ce face ii tare nedrept sa ne ieie puiutii nostrii, eu dupa ce mi-am pierdut puiutul eram foarte revoltata pe D-zeu dar acum m-am obisnuit cu ideea ma gandesc ca Lui i-a placut puitul meu si l-a luat langa El sa-i fie mai bine nu sttiu daca i mai bine dar macar vreau sa cred ca acolo unde a plecat el si puiutii tai nu cunosc durerea nici necazul ma gandesc ca se joaca cu ceilalti ingerasi si ca intr-o buna zi ne vom intalnii .....roagate la D-zeu sa-ti dea putere sa treci peste durerea asta atat de mare si sa poti incerca din nou miracolul de a devenii mamica....nu renunta ..........ma voi ruga pentru tine draga mea si ingerasii tai din cer vor vorbi cu DD sa-ti trimita o steluta in burtica cat mai curand....... iti doresc tot binele din lume te pupacesc
florentina, .... te imbratisez. ce as putea spune!!?? nu sunt cuvinte. doar imbratisari, lacrimi impreuna cu tine si rugaciuni pentru tine si sotul tau.
durere si tristete. inteleg in masura in care am trecut si eu eu pe aici. nu inteleg deoarece nu sunt tu. si fiecare suferim altfel. dar..ma doare de tine.
offff, sa fii tare, sa iti gasesti pacea, nu in munca(am incercat si eu, dar pe mine nu m-a tinut mult. am clacat si uite acum o iau taaare greu la drum), nici in somnifere, ci in credinta ca cei mici iubiti ai tai sunt bine, in glorie(acelasi nume are fetita ta ingeras ca a mea)si ii vei vedea cindva. iar pina atunci si eu zic o rugaciune sa mai ai copii de care sa te bucuri aici.
ai grija,
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
Si eu sunt cu tot sufletul alaturi de tine scumpa mamica de ingerasi Iubita si draga de tine nici nu pot sa-mi imaginez cat de tare doare despartirea de micutii iepurasi
Draga mea, imi pare atat de rau...cuvintele nu pot exprima durerea pe care o simte o mamica de ingerasi...ma bucur ca ai gasit acest site. Aici vei gasi putina alinare si intelegere pentru durerea ta si mai ales vei gasi dragoste si prietene de suflet. Iepurasii tai scumpi sunt acum in brate la DD si vor veghea asupra voastra in fiecare zi!
Draga mea, cu tristete in suflet iti spun si eu " bun venit " in acesta mare familie in care ne putem plange ingerasii in liniste fara sa fim condamnate. Si tot aici...ai sa vezi ca vei fi ascultata si inteleasa. iti ofer si eu umarul meu ...virtual ce-i drept ...pentru a-ti putea plange iepurasii mult iubiti. O calda si mare pentru tine draga mea, iar pentru micii tai ...zbor lin printre .
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
Florentina ,lasa-ma cateva secunde sa te imbratisez ...Imi pare nespus de rau penru pierdera ta .. E o suferinta cumplita ,pe care nimeni nu ar trebui sa o traiasca ,aceea de a-ti pierde copii ,de a pleca cu muuuult inaintea ta ! Dar sa fii sigura ca ingerii tai..frumosii tai te vor veghea de aici incolo ,vor fi langa tine si te vor iubi in fiecare clipa ! Iti doresc din suflet, putere sa poti sa mergi mai departe ,ingerasii tai ,nu vor sa te vada suferind ..Noua de aici cei care am ramas sa -i plangem ne este foarte greu ..dar lor le este foarte bine acolo ,pentru ca sunt inconjurati de atata iubire ..Draga mea ,ma rog ALexandrei si Daniel ,sa vina sa te aline ,sa -ti sarute obrajii uzi de lacrimi ,sa-ti spuna cat de mult te iubesc ,sa -ti spuna ca niciodata nu vor pleca de langa tine si te vor astepta ,atunci cand va fi vremea sa pasesti alturi de ei ! Pentru ingerii tai mii de flori !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga mea,primeste si mele ,imi pare tare rau pt iepurasi tai,dar tu trebui sa stii ca ai doi care sigur vor sa vada ca mamica lor este linistita chiar daca ti se pare imposibil pt ei trebuie sa fii tare ,e foarte greu sa iti pierzi puiuti tai ,de fapt pierzi totul si nu iti ramine decit sa te rogi la DD sa aiba grija de ei si sigur El are grija asa cum noi am fi dorit dar niciodata nu am reusit. Bine ai venit printre noi si nu ezita sa iti descarci sufletul alaturi de noi si vei vedea cita intelegere vei gasi aici. Te si rog pe DD sa aiba grija de tai,multe si pt ei
...te imbratisez draga mea , nu am cuvinte ,trebuie sa-ti fie tare greu...dar stiu sigur ca iepurasii:) te vegheaza de acolo de sus si vor avea grija de tine si de taticul lor sa aveti putere sa muncinti la toate nuntile din vara asta e greu ... stiu dar noi suntem alaturi de tine incearca sa adormi fara somnifere ,pupici...
Draga mamica indurerata , vreau sa stii ca imi pare nespus de rau pentru pierderile tale offf doamne stiu prin ce dureri crunte treci , te inteleg perfect draga mea iti doresc multa putere , credinta si speranta in sufletul tau greu incercat , vreau sa-ti urez bun venit in familia EMMA cu mari regrete , dar din pacate nu putem schimba nimic draga mea mamicuta , aici noi toate te intelegem prin ce treci , aici vei gasi mereu un umar pentru a plange , vei puteasa le scrii ingerasilor tai dragi tot ce simti pentru ei , draga mea numai bine si multa alinare in suflet iti doresc. Ingerasilor tai zbor lin , lumina vesnica si mii de .
Draga mamica,imi pare asa rau ca te-ai alaturat noua, mamicilor de ingeri, insa noi te primm cu bratele deschise, intelegandu-ti durerea. Te imbratisez si iti doresc sa ai multa putere, trbuie sa fi optimista(asa imi zic si mie tot timpul) , stiu ce aiurea suna pentru ca si mie imi e greu sa fiu optimista dupa tot ce a fost. Fi puternica! Multe rugaciuni pentru tai
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
E groaznic de dureros!Rememorez durerea si suferinta mea si desi au trecut multi ani as vrea sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva,mi-as dori parca sa pot sa va iau eu si sa va port aceasta greutate .Dumnezeu este tatal nostru si-l rog umil sa-ti aline durerea si cit de curind sa ai parte si de bucurie!Te imbratisez si te pup si te mai rog aminteste-ti cu drag de iepurasii tai si cauta_ti o "supapa" ceva care sa te ajute sa-ti refulezi durerea(in munca,in muzica,in ajutorarea altora,etc) iar pe noi care stim sa te ascultam ne gasesti pe forum,fiindca te iubim!
Buna, Florentina! Mi-a atras atentia data la care ai pierdut "iepurasii". Doar cu trei zile inainte s-o pierd eu pe Erica. Si la mine tot pe 17 mai s-a declansat avortul. Mie mi s-a facut pe 18 cerclaj dar tot nu a fost suficient. Pe 21 fetita mea li s-a alaturat ingerasilor tai Gloria Alexandra si Daniel si tuturor ingerasilor de-acolo de sus, din cer. Si eu respir tot pentru "data viitoare". Daca nu ar fi gandul asta nu cred ca as rezista. Sper ca Dumnezeu sa fie alaturi de noi si sa nu ne uite.
Iti doresc multa putere sa mergi inainte....sa ai mult curaj...cred ca il ai pt ca pari o femeie puternica, de care ingerasii tai ar fi mandri.Octombrie va fi o luna importanta si pentru noi..poate un nou inceput al unui drum tare greu de data asta, si vei fi si tu in rugaciunile noastre. Trebuie sa gasesti propriul mod sa rezisti acestei dureri,vad ca tu incerci prin munca si cred ca e foarte bine daca te elibereaza in vreun fel, mai ales ca iti place ceea ce faci. ma rog si pentru puii tai, care acum sunt ingerasi frumosi acolo sus in cer, si care cred eu ca te vegheaza pe tine si pe sotul tau de acum inainte....
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
M am tot gandit ce as putea spune acum in preajma sarbatorilor, noua parintilor de ingeri ne este tare greu, visele ne au fost spulberate, inima rupta in doua, o parte a sufletului nostru se afla in cer. Multi dintre noi nu mai simtim bucuria Craciunului si poate ca nu speam la un an mai bun. Fie ca noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca speranta si tot ce este mai bun pe acest pamant.Echipa E.M.M.A va doreste pace in suflete, putere si curaj de a lupta si a merge mai departe.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014