Buna Florentina....imi pare nespus de rau pentru iepurasii tai!vreau sa cred ca stiu cat iti este de greu dar durerea se manifesta diferit...vreau doar sa stii ca iti sunt alaturi si ca o voi ruga pe micuta mea Ioana Ekaterina sa aiba grija de Gloria-Alexandra si Daniel.Iti citesc durerea si chiar ma doare...si...sunt aici daca ai nevoie de o vorba buna sau doar de un umar virtual pe care sa plangi.
si toate
mele pentru
tai Gloria-Alexandra si Daniel
cu mare drag
pt
Gloria-Alexandra si Daniel
iti doresc tot binele din lume te pupacesc

Iubita si draga de tine nici nu pot sa-mi imaginez cat de tare doare despartirea de micutii iepurasi

si ma rog la DD sa iti trimita multa putere!
si 
pentru tine draga mea, iar pentru micii tai
...zbor lin printre
.

mele ,imi pare tare rau pt iepurasi tai,dar tu trebui sa stii ca ai doi
care sigur vor sa vada ca mamica lor este linistita chiar daca ti se pare imposibil pt ei trebuie sa fii tare ,e foarte greu sa iti pierzi puiuti tai ,de fapt pierzi totul si nu iti ramine decit sa te rogi la DD sa aiba grija de ei si sigur El are grija asa cum noi am fi dorit dar niciodata nu am reusit. Bine ai venit printre noi si nu ezita sa iti descarci sufletul alaturi de noi si vei vedea cita intelegere vei gasi aici. Te
si rog pe DD sa aiba grija de
tai,multe
si
pt ei
...te imbratisez draga mea , nu am cuvinte ,trebuie sa-ti fie tare greu...dar stiu sigur ca iepurasii:) te vegheaza de acolo de sus si vor avea grija de tine si de taticul lor sa aveti putere sa muncinti la toate nuntile din vara asta
e greu ... stiu dar noi suntem alaturi de tine
incearca sa adormi fara somnifere
,pupici...

Draga mamica indurerata , vreau sa stii ca imi pare nespus de rau pentru pierderile tale offf doamne stiu prin ce dureri crunte treci , te inteleg perfect draga mea iti doresc multa putere , credinta si speranta in sufletul tau greu incercat , vreau sa-ti urez bun venit in familia EMMA cu mari regrete , dar din pacate nu putem schimba nimic draga mea mamicuta , aici noi toate te intelegem prin ce treci , aici vei gasi mereu un umar pentru a plange , vei puteasa le scrii ingerasilor tai dragi tot ce simti pentru ei , draga mea numai bine si multa alinare in suflet iti doresc.
, lumina vesnica
si mii de
.
tai