au plecat de langa mine la fel de repede cum au venit.
.
.Imi pare rau de micuta Ella,imi pare rau ca e si ea
,dar fi sigura ca este extrem de fericita acolo Sus alaturi de ingerasii nostri,alaturi de DD,El are mare grija de ei si ii iubeste enorm,impreuna ne vegheaza si ne alina sufletele greu incercate.Asta e durerea cea mai mare a unui om,de a pierde fiinta cea mai iubita,copilasii nostri scumpi,doriti si mult asteptati.
pt mica Ella iar pt tine draga Ina o mare
.
,Oana mamica
Stefan-Georgian.
, de ce trebuie sa trecem prin asemenea pierderi, de ce trebuie sa ne vedem copiii plecand atat de devreme de langa noi
al lui Dumnezeu, a devenit unul dintre cei mai iubiti copilasi din Ceruri, este bine, intr-un loc minunat....si mereu o sa iti fie alaturi, in fiecare clipa, la orice pas si in orice decizie vei lua...
, uita-te la Ceruri si deschide-ti bratele, spune-i cat de mult o iubesti, ea te vede si te asculta.
din tot sufletul...si micutei tale
si
pentru sufletelul ei nevinovat.
cu mare drag si ma bucur ca ai avut puterea si curajul de a scrie aici , aici vei fi inteleasa de toata lumea si vei putea plage cat vei dori tu nimeni si nimic nu te va putea opri sau judeca , iti doresc multa putere , alinare si incredere. Scumpei tale Ella mii de
zbor lin si lumina vesnica
.
pentru el.
Zbor lin frumoasa printesa !!Sa vii la mami tau in vis sa-i spui cat de mult o iubesti !!

.
.
cu mare, mare drag.
si
.
, o
.
mamica puternica, inca o data i ti spun ca mi pare tare rau pentru pierderea ta. Este locul ideal in care i ti vei gasi fetita, o vei putea plange in voie, aici vei gasi o familie mare care stie si incearca sa inteleaga durerea pierderii ingerasului dorit.
pt
Ella Gloria
cu tot sufletul si iti doresc sa gasesti in fiecare zi puterea fiecarui pas de a merge mai departe...............
si
pentru
ta preaiubita
pentru tine, iar pentru iubita ta fetita , multe, multe

, draga mea mamica, si suntem aici pentru tine.