si multi pupici,

si va
.rodik scrie: DA, trebuie sa organizam ceva mai mult decat discutii. Nu as vrea sa ramana doar niste vorbe. Daca stii si ai idee , Lucia, impartaseste-ne !
boala Dariei. Chiar mi-am programat sa merg la inceputul sapt viitoare, cand iau indemn. de crestere si sa ajut. Fetita e superba
! Tre sa ne solidarizam cu totii si sa contribuim cu cat putem fiecare
. Sunt sigura ca totul va fi bine si vom sarbatori victoria intregii familii
.
si chiar nu am mai putut scrie, insa cand am putut am citit despre voi si sa-mi iertati lipsa, insa credeti-ma ca tare mi-as mai dori sa fie mai lunga ziua si noaptea ca sa le reusesc pe toate. Nu vreau sa para ca m-as plange , insa am inceput serviciul de 8 ore si acasa sunt full time
. asa ca... o sa incerc sa ma fac prezenta cat de des voi putea. va pup pe toate si tot binele din lume, toata armonia dumnezeiasca sa va insoteasca. Va imbratisez
, Rodik, mama ingerasului andreas si a fetitelor Evi si Bia
.
de plecarea mea
. si eu chiar imi propun ca nu cumva sa uit sa mai merg la servici
. ne obisnuisem atat de mult impreuna tot timpul...
asta e... cursul vietii. si, Nico, eu nu sunt deloc o persoana trista, chiar bine dispusa, in ciuda momentelor cumplite care mi-au, ne-au fost date sa le traim. am inceput de ceva timp sa redevin, psihic vorbind, persoana optimista, curajoasa, plina de viata, care am fost odata. nu e usor sa schimbi atitudinea, dar cu un efort psihic bine dozat incepi sa descoperi adevaratele valori, ceea ce conteaza mai mult pt tine si pt cei din jurul tau. nu cred ca am sa ajung vre-odata sa-nteleg pe deplin, sa ajung pana in mezul esentei vietii, insa merita efortul de a fi dispus ati deschide mintea si sufletul spre a le descoperi.

....Simteam ca ma sufoc,ca nu-mi gaseam locul,ca nu mai am pentru ce trai....Si asa pana in ianuarie mi se pare enorm de mult...dar luna septembrie o consider deja trecuta,mai avem octombrie,in noiembrie merg sa-mi fac toate analizele,luna decembrie va trece repede ca sunt sarbatorile,si sa vina o data momentul mult asteptat....Simt ca incep sa traiesc din nou,sa ma agat de o noua speranta....Doamne ajuta-ne pe toate sa ni se implineasca cel mai mare vis....ca toate traim cu durerea asta in suflet,si doar acest moment ne va umple golul ramas....Va pup pe toate si am vrut sa va impartasesc bucuria mea.....

, l-ai pierdut de mult prea curand pe Andrei, pentru a gasi curajul de a incerca sa ramai din nou insarcinata dar este minunat daca spui ca incepi sa-ti regasesti speranta! Vor mai fi multe zile, in care vei plange, uneori mai mult, alteori mai putin...sa nu te sperie acest lucru...Este normal sa fie asa, in prima perioada, in primul an...Sper din tot sufletul sa depasesti cu bine prima parte a drumului atat de sinuos, pe care pasim noi toate, mamele de ingeri si sa iti dea Dumnezeu parte de un bebelus sanatos si frumos, care sa umple golul lasat de plecarea lu Andrei....
.........Ca sa duc sarcinile pana la capat, a trebuit sa fac injectii cu Clexane, zilnic !
, cu drag..