Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
la bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine si de familia ta, sa-ti dea multa sanatate iar pentru Ingerasul tau scumpic Cristian, Lumina vesnica si Odihneasca-se in pace sufletelul lui bland. 
Iti ofer si eu o imbratisare pufoasa si te pupacesc
Ma bucur ca ai scris povestioara lui Cristian si aici
. Iti trimit si aici linkul pentru pagina cu povestea lui http://www.organizatiaemma.ro/node/544

Sunt alaturi de tine, mamica curajoasa si iubitoare. Nu mai pot scie, iarta-ma, nu sunt asa puternica... dar ma rog pentru tine, pentru alinarea ta.
cu mult drag si pt
Cristian multe 

). Şi am o prietenă, sora pe care nu am avut-o de fapt, pe care am sunat-o când am născut, pe care am sunat-o cind plecam la urgenţă la spital la Buzău, şi nu era Dan acasă, pe care am sunat-o disperată să meargă cu noi la Bucureşti, când a avut fractura Cristian, atunci nu a fost de ajuns doar soţul, aveam nevoie de mai multă putere, pe care am sunat-o vineri.... după..... şi care a plecat să-i cumpere lucruşoare lui Cristian. (Monica dacă citeşti acest mesaj, apropo de mersul la nuntă, să ştii că Emişor a fost la cununia noastră civilă, după doar trei săptămâni de la decesul soţului ei, de 32 ani), Emişor este tot timpul lângă noi, lângă mine, şi Mariana, şi Cristinica, şi Corina, şi Vio...... şi familia, şi colegii mei de servici, şi Părintele Alexandru (care venea mereu acasă şi îl împărtăşea pe Cristian, care a plecat Sus, împărtăşit şi cu Lumină), şi Părintele Milea, vă am pe voi acum, şi în primul rând Dumnezeu şi Fecioara mea de la mănăstire de la Coteşti.
, parca ma doare tot corpul dupa ce am citit povestea lui, parca toata durerea care a indurat-o in acesti ani nu e adevarata...si totusi ai avut langa tine un luptator, ai dat nastere unui inger pe Pamant, care totusi, acum si-a luat zborul catre Dumnezeu....
din suflet pentru un ingeras minunat....
Draga mea cata durere doamne , numai Dumnezeu si Maica Sfanta te-a tinut atat de tare dragag mea iti urez bun venit din pacate si te
imi pare foarte rau de pierderea ta , ti-a fost nespus de greu in acesti ani , iti doresc multa , multa purere , incredere si sanatate , ingerasul tau de acolo de sus te vegheaza si te pazeste fii tare , noi cele de aici te intelegem perfect prin ce treci , sper sa te linistesti putin scriind aici te
si fii tare .

plina de caldura si speranta. Ma rog la DD sa ne dea copii sanatosi, sa-i avem langa noi ca sa le putem arata ce mult ii iubim, sa le putem povesti ce fratiori curajosi am avut noi, cat au luptat ei ca sa ne arate dragostea lor

si