o sa fie langa tine atat timp cat o sa ai nevoie de el si nu o sa te lase sa cazi....fi tare .

calde

am momente cand nu pot sa mai fac nimic, absolut nimic... apoi, incep sa ma uit din nou la pozele cu Serban, incerc sa-i simt Linistea si, incet-incet, ma linistesc si eu si zic o rugaciune pentru Linistea Ingerasilor nostri.
pentru toti ingerasii nostri.
Adina, draga mea, si eu sunt alaturi de tine. Off... scumpa mea stiu ca iti este tare greu...
Ai facut foarte bine ca ti-ai deschis sufletul aici. Si nu-ti cere iertare scumpa mamica de ingeras ca ai scris prea mult...este povestea ta, povestea lui de fapt, a ingerasului Marius-Andrei. Cel mai iubit si frumos ingeras al tau.. ce va vegheaza de acum in colo pe tine si pe familia voastra.

si ma
sa fie linistit si iubit acolo sus langa ingerasii nostri.
si nu uita.....aici suntem sa te ajutam, sa te ascultam si sa iti intindem o mana de ajutor....

cu mult drag, daca as putea as sterge o farama din durerea ta dar asta este inposibil acum. Lasa durerea sa iasa la supafata, plangi, tipa, sparge daca asta te ajuta, nu te inchide in tine, acum ne ai pe noi care i ti suntem alaturi.
pt
Marius Andrei care acum eset ingerul vostru pazitor