si pentyru tine multe
si te rog sa ai grija de sufletelul tau Erika mama Ingerasului ERCK ROBERT
sperand sa aduca un strop de voiosie in fiinta ta minunata si te investesc si pe tine cu titlul de zana de ciocolata, ...sti....asa numesc eu sufletele frumoase, ...
.....sper si eu, din tot sufletul ca, impartasindu-ti durerea, dorul si intrebarile care te macina, aici, unde ne-am strans atatea suflete incercate, vei gasi puterea de care ai nevoie pentru a-ti duce Crucea atat de grea.....Noi iti vom fi alaturi si vei vedea sper, in timp, ca gandurile noastre, te vor ajunge, te vor sustine si iti vor alina durerea.... Povestea ta este atat e trista....imi pare tare rau ca ni te-ai alaturat, ca mama de ingeri...te preferam sa ne fii alaturi doar ca voluntar....... ...imi pare rau.....
si
. te pup dulce ........ ILDY mama ingerasului CSABA
Sa nu te lasi invinsa de nimic si sa iti recapeti farama de putere care ti-a mai ramas si sa mergi mai departe caci viata este ca o ruleta...niciodata nu stii cand pierzi sau cand castigi. Stiu ca treci prin momente dureroase si triste dar nu trebuie sa te lasi batuta. Toti ingerasii nostri sunt in bratele lui Dumnezeu si ne inconjoara cu dragostea lor. Acolo sus sunt vesnici si vesnici vor ramane si in sufletele noastre.
si
si tie o calda
...
tai iti trimit o mangaiere si o sarutare ,sa iti mai aline un pic din dorul sufletului tau....
si
pentru ingerasi iar pentru mamica lor pupici si o imbratisare calda din departare

si pt ingerasi mei vreau sa stie ca ii iubesc f mult si no sa-i uit niciodata va iubesc si iertati-ma ca nu am putut sa va tin in brate ,pur si simplu dr mea ma ignorat cand am cerut sa va vad ,mi-as fi dorit atat de mult sa va strang in brate sa va sarut va iubesc mult stefania
pentru mamica iubitoare din tine, cu mult drag si admiratie.
sincer si un brat de
pt tine
pt
Rafael si Antonio
, La multi ani ! multa sanatate, toate visele sa devina realitate si tot ce vei face de acum in colo sa fi incununat de succes.

pt