Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Sara...ingerasul meu iubit

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
15 mesaje • Pagina 1 din 1

Sara...ingerasul meu iubit

Mesajde alessya pe 7 Mai 2012, ora 11:51

Buna. Sunt o mamica de ingerasi care din intamplare a aflat de acest forum.
In urma cu 2 ani am pierdut o sarcina la 5 luni...din acel moment viata mea s-a schimbat mult. Povestea noastra a inceput acum 5 ani cand am aflat ca am avut un avort spontan la 4 saptamani. La 11 noaptea am ajuns la camera de garda cu sangerari si dureri abdominale puternice. Diagnosticul de sarcina oprita din evolutie a cazut ca un traznet....cum era posibil sa imi pierd copilasul , eu nici macar nu stiam ca sunt insarcinata ( din cauza unor probleme de sanatate aflasem cu putin timp inainte ca nu pot avea copii). Greu am acceptat pierderea copilasului si m-am rugat mereu sa mai am o singura data sansa de a fi mamica si in luna martie 2007 am adus pe lume un baietel. Sarcina a fost normala pana la nastere, travaliul din cauza medicilor a fost foarte lung, m-au operat in momentul in care s-a crezut ca baiatul a murit si eu intrasem in soc. Am stat la perfuzii 6 zile in care nu mi-am vazut puiul ( nu mi l-au aratat la nastere), dar eram bucuroasa ca traieste si ca totul o sa fie bine. Aly s-a dezvoltat normal pana la varsta de un an si 3 luni cand am ajuns in spital si de acolo au inceput regresele, vorbire comportament....Ani la rand am fost plimbati intre spitale si medici care nu imi spuneau decat ca e baiat, ca e puturos, ca totul o sa fie ok... Intr-o zi geroasa de iarna s-a imbolnavit si Aly....am ajuns cu el la urgenta...intrase in soc , abia mai respira...credeam ca o sa-l pierd, greu s-a facut bine si am reluat terapia
Ca mama am stiut ca ceva nu este bine , iar cand am ramas insarcinata cu Sara m-am bucurat enorm. Urma sa am o fetita , un ajutor pt Aly cand va fi mare , un ingeras mult asteptat. Nu am spus nimanui ca sunt insarcinata, vroiam sa trec de perioada de risc...in tot acest timp alergam cu Aly pt un diagnostic corect....si iata ca a venit Autism. Doctorul mi-s spus fara menajamente. Doamna faceti altul ca pe asta nu il mai recuperati........in aceeasi zi am pierdut-o si pe Sara , aveam 4 luni si 4 sapt de sarcina........am simtit ca pamantul imi fuge de sub picioare si ca o sa mor. Nu puteam sa gandesc,nu imi venea sa cred, sufletul meu nu putea sa accepte asa ceva..am cazut in depresie si mi-am revenit in ziua cand Aly a spus pt prima data(dupa regres) cuvantul mama. Cand a iesit din lumea lui si a inceput sa fie interesat de jucarii, primul lucru pe care l-a indragit a fost ursuletul de plus cumparat pt Sara(nu doarme fara el)...in momentul acela am stiut ca fetita mea mi-a trimis un semn si ca totul o sa fie bine. Acum ma lupt sa-mi recuperez baietelul si stiu ca intr-o zi voi reusi. Aly o sa fie mereu protejat de ingerasii lui si asta imi alina durerea din suflet.
alessya

Locaţie: ploiesti prahova
Sus

Re: Sara...ingerasul meu iubit

Mesajde alessya pe 7 Mai 2012, ora 12:01

Cand am pierdut-o pe Sara aveam 4 luni si 3 saptamani (corectez). In cutiuta ei de amintiri am pastrat fotografiile de la ecograf, jurnalul de sarcina si primul album cu botosei roz, care din pacate nu va fi completat niciodata. Plang de fiecare data cand il deschid si ma gandesc ca Sara ar fi avut un an si cateva luni. Imi lipseste foarte mult printesa mea.
alessya

Sus

Mesajde catalina manda pe 7 Mai 2012, ora 14:34

Draga mamica de ingeras,cu regret iti urez bun venit pe forum si iti ofer o >:D<
Imi pare rau pt micuta Sara,stiu cum e ,si chiar daca a trecut ceva timp de cand nu mai e langa tine,dorul si iubirea nu dispar niciodata.
Cu siguranta ALY iti da putere sa mergi mai departe....... si te face sa iubesti viata cum e ea,si cu bune si cu rele.

multe @};- @};- @};- @};- pt SARA.Zbor lin ingeras mic
TE IUBESC ENORM MICA MEA
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000807018166
catalina manda

Locaţie: oras bals judetul olt
Sus

Mesajde Loredana M pe 7 Mai 2012, ora 14:44

>:D<
Da-mi voie sa te imbratisez strans ...si sa iti spun ca ma bucur ca ne-ai gasit
Imi pare rau ca ai un ingeras si ca baietelul tau are probleme :((
Dar in acelasi timp imi pare bine ca ne-ai descoperit si ca aici lui Sara i se va spune pe nume...
Aici nu vei mai fi singura vei gasi compasiune si intelegere.
Sunt sigura ca Sara are grija de Aly...eu consider ca copii cu autism sunt niste copii fff speciali stiu ca si pe acest subiect noi Romania avem mult de lucru
Precum si pe aceasta parte a le oferi sprijin parintilor ce pierd un copil este mult de lucru
Eu cunosc diferenta locuind in Londra si vad acea parte buna de aici.
Te imbratisez inca o data si Sarei ii trimit mii de stelute colorate sa se joace cu ele
Iar lui Aly ma rog pentru el .....desi cred ca el este norocos el ii vede pe ingeri ..
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde madalina hutanu pe 7 Mai 2012, ora 15:58

draga mamica...primeste si calda mea imbratisare,imi pare tare tare rau pentru pierderea ingerasilor tai... :(( :(( :(( esti o mamica puternica...si...un om ca tine...pe care viata l-a pus la incercare atat de mult imi da putere...multa multa...si credinta...sper din suflet si o sa ma rog pentru micutul ALY...si pentru zborul lin in eternitate a ingerasilot tai! >:D< >:D<

mii de (*) (*) (*) (*) si *-:) *-:) *-:) *-:) vesnica ingerasilor iubiti!

@};- @};- @};- @};- @};- pentru mami scumpa!
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde tuchi pe 8 Mai 2012, ora 11:07

Draga mamica te imbratisam cu mult drag si iti spunem bun venit in familia parintilor de ingeri.
Ne pare atat de rau pentru ca micuta ta fetita, Sara, a plecat la ingeri...Ne pare rau ca a trebuit sa cunosti durerea pierderii micutei Sara.
Pierderea suferita este recenta si stim ca iti este foarte greu, inca ai multe intrebari fara raspuns...simti ca aceasta durere nu va mai trece .Alaturi de noi iti va fi mai usor...vom invata impreuna cum sa traim cu aceasta durere.

Pe site-ul E.M.M.A. sunt cateva articole care te vor ajuta, vin in sprijinul tau, al familiei si a celor apropiati tie.
Pentru tine draga mamica - http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame; Pentru partenerul tau de viata, si el sufera si de cele mai multe ori nu va arata asta pentru ca incearca sa te protejeze - http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
Pentru parintii vostri, ei sufera dublu, in primul rand pentru ca vad durerea din inima voastra si nu stiu cum sa va fie alaturi si apoi si ei si-au pierdut nepotul/nepoata (numele) - http://www.organizatiaemma.ro/node/526 .
De cele mai multe ori o astfel de pierdere uneste cuplurile, le face mai puternice...dar sunt si cazuri cand ele, cuplurile, nu rezista, aici vei gasi informatii care sa va ajute pe amandoi - http://www.organizatiaemma.ro/suport/cuplu.

Suntem cu sufletul alaturi de tine.
Zbor lin micut ingeras, zbor lin Sara...
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde alessya pe 8 Mai 2012, ora 11:52

Multumesc pentru gandurile voastre si pentru imbratisarile calde. Ieri nu am reusit sa completez povestea,pierderea Sarei doare inca foarte mult, cand vorbesc de ea nu ma pot opri din plans. Cand vad mamicile in parc, pe strada ..cu fetite de varsta Sarei ma bucur pentru ele ca au ocazia sa isi vada visul implinit ,ca se bucura de iubirea copilasilor si le doresc tot binele din lume...dar sufletul meu plange si se intreaba dc Sara? Dc printesa mea? Durerea e si mai mare , nu pot vorbi cu familia. Vroiam sa le spun de Sara ca un cadou de Iepuras( burtica nu se cunostea prea mult), nu am avut ce surpriza sa le fac. Nici pana astazi ei nu stiu, sotul era plecat de 4 luni in afara tarii intr-un loc foarte stresant si dupa pierderea ei nu am mai avut curajul sa ii spun. Ajuns acasa a vazut hainute de fetita, dar am gasit diferite scuze ( sunt cumparate pt o prietena si le-am luat prea mici...). Sunt zile in care prefer sa cred ca e plecata undeva departe dar intr-o zi o s-o pot strange in brate. In sital am fost singura, eram intr-o alta localitate. Va puteti imagina cat de greu mi-a fost ...inca imi este. Probleme cu Aly i-au afectat pe toti din jur si consider ca nu sunt pregatiti si de pierderea Sarei...Poate sunt egoista sau poate imi doresc ca acest mic ingeras sa fie doar al meu ...sa fie raza mea de lumina si speranta.Sunt momente cand Aly priveste intr-un anumit loc si spune Uite mami...dar eu nu vad nimic. Lui i-am povestit de Sara ,surioara lui cum si ei ii cantam cand era in burtica si le spuneam povesti la amandoi. Mereu ii spun despre ingerasii care il protejeasza si as vrea sa cred ca el intelege asta.
alessya

Sus

Mesajde ama pe 8 Mai 2012, ora 12:20

Imi pare atat de rau :((stiu cat de mult doare ,stiu cat este de greu ,dar aici vei gasi alinarea si puterea de a merge mai departe cu aceasta durere =((,cuvintele sunt de prisos,dar eu vreau sa stii ca iti ofer umarul meu pt a putea plange,iti ofer mana pt a te ridica de fiecare data cand simti ca nu mai ai putere,,,,,,,,,,,,
te >:D< si-ti voi fi mereu alaturi.,,,,

Zbor lin ingerasa scumpa @};-
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 12 Mai 2012, ora 18:58

De fiecare data cand citesc ca inca o mamica este mamica de ingeras simt ca mi se fuge pamantul de sub picioare..cum pot sa-ti alin durerea?Crede-ma ca daca as putea ti-as lua durerea...imi imaginez cat suferi,simt aceiasi durere si dezamagire a pierderi sufletului... te>:D< si sa stii ca O:-) Sara este alaturi de tine.Zbor lin O:-) mica.
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde alessya pe 12 Mai 2012, ora 19:24

Multumesc pentru incurajari si pentru cuvintele voastre. Am reusit sa citesc doar o parte din povestile mamicilor de inger si sper ca o sa pot scrie cateva randuri cand o sa am putin timp liber. Dupa cum stiti Aly e autist, pana acum cateva saptamani, era non verbal. Ne intelegeam prin gesturi. De cateva zile tot repeta ARA si nu am inteles pana azi la ce se refera. Fiind ziua lui libera am hotarat sa-l pun sa faca diferite lucruri in casa...a fost incantat si zambaret, incearca cuvinte simple. Ne-am dus in dormitorul cel mic ( cel care urma sa fie al Sarei) si am inceput sa stergem praful sa facem curat si la un moment dat Aly se opreste in fata cutiei in care tin cateva lucrusoare ale ei. Mi-a spus "Mami da" (am ramas uimita nu alatura 2 cuv pana acum). Cand a primit cutia a inceput sa rada, de parca stia ce e in ea....iar continuarea m-a facut sa plang. A scos si a asezat tota lucrusoarele , iar apoi a gasit imagine de la eco 4d a luat-o a pupat-o si mi-a zis " uite-o mammi Ara ,uite=o Ara"..nici acum nu gasesc o explicatie de unde a stiut ca in poza este Sara, nu a vaz poza aceea pana acum. Nu am crezut ca el a constientizat tot ce i-am spus eu ....nu stiu daca plang de bucurie sau de tristete, imi dau seama ca puiul meu isi cauta ingerasul mul iubit, abia acum ,cand a inceput sa vb realizez ca in tot acest timp lui i-a fost dor de ea.
alessya

Sus

Mesajde ametzita pe 13 Mai 2012, ora 20:25

imi pare rau draga mea pentru pierderea Sarei, off....inca un ingeras???inca o familie ratacita, intristata, inlacrimata????
mi-as dori sa te pot incuraja, sa-ti pot sterge lacrimile....dar sunt sigura ca Aly le face pe toate mai bine ca mine....ma bucur ca a rupt cateva cuvinte....sper si cred ca bunul Dumnezeu....cu Sara alaturi ii va da putere, curaj, forta, sa se dezvolte fara probleme si sa inceapa sa vorbeasca, sa va faca fericiti.....sa impartiti cu el toate bucuriile, la dublu, si pentru Sara, sunt sigura ca ea va fi mereu in preajma lui sa-i dea putere....
te imbratisez cu drag si ai grija de familia ta...fii mandra ca o ai si pretuieste-o...merita...
>:D< >:D<
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde Bianca_C pe 16 Mai 2012, ora 00:01

@};- Draga mea....a noastra mai bine spus >:D<

Ti-am citit povestea, si parca m-am suparat putin pe Dumnezeu, neintelegand de ce da atatea de dus unui singur om.... [-(
E dureros, e atat de trist tot ce ai trait pana acum, imi pare nespus de rau pentru avortul spontan, imi pare rau pentru pierderea Sarei.....offf =((

De multe ori nu imi gasesc cuvintele potrivite pentru a raspunde unor asemenea mesaje, pline de durere, daruire si iubire.
Nu te mai intreba cum de Aly a legat cateva cuvinte si printre care si ARA, pentru ca micuta Sara i se arata fratiorului ei, si il ajuta sa mearga mai departe, sa se faca bine....sa lupte cu aceasta boala, atat de ....fara cuvinte...autismul.

Draga noastra, esti atat de puternica, sa nu te indoiesti de asta niciodata, si ambii tai copilasi plus plus primul bebe de cateva saptamani, sunt mandri de tine, de curajul si intelepciunea ta.

Si iti vor fi alaturi mereu, pas cu pas, zi de zi ;)
Si noi asemenea, ori de cate ori vei avea nevoie de un sfat, de o vorba din suflet, de un loc unde sa vorbesti.....aici ne vei gasi :*

[-o< @};- pentru micuta Sara!
Sanatate multa pentru Aly!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 16 Mai 2012, ora 08:23

Alessya te imbratisez, am citit mesajele tale si pana acum nu am avut puterea sa iti raspund pentru ca nu stiam ce sa spun mai mult decat ca te inteleg si sunt alaturi de tine.
Stiu doar ca suntem alese pentru ca suntem puternice si pentru ca avem o misiune importanta de indeplinit aici.
Imi pare rau ca ai trecut prin 2 pierderi, imi pare rau ca si tu cunosti aceasta durere mare.
Cat despre Aly...cred ca intelege mai mult decat arata...si surioara lui Sara este mereu alaturi de voi...Sara vine si ii vorbeste si il ajuta sa se faca bine...si da, el o vede, o cunoaste inca de cand era in burtica ta...
Esti o mamica puternica si stiu ca vei depasi orice obstacol vei intalni in cale.
Sunt alaturi de tine.
Zbor lin micuta ingerasa Sara @};- , zbor lin inger mic @};-
Pentru Aly multa sanatate iar tie draga mea putere, liniste si alinare sufleteasca >:D<
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Excellent Mobility Scooter Blog

Mesajde FrankJScott pe 25 Iul 2023, ora 03:01

To the lady inquiring about ev scooter rental near me, universal orlando ecv rental cost, apple wheelchair rental orlando, epcot wheelchair rentals, scooter rental seaworld orlando, disney approved ecv rental companies, I highly suggest this mobility scooter blog or disney world handicap rentals, moped rental orlando, disability scooter hire near me, seaworld scooter rental, scooter and wheelchair rentals near me, sea world wheelchair rental, as well as this mobility scooter tips as well as electric chair rental disney world, disney wheelchair rentals, 125cc motorcycle hire near me, rent an electric scooter near me, gold mobility scooter orlando, orange scooter rental orlando, as well as this mobility scooter details which is as good as gold mobility scooter orlando, places to rent electric scooters near me, seaworld orlando wheelchair rental, walker scooter orlando, rent 125cc motorbike near me, disney world scooter rental price, on top of mobility scooter advice alongside all wheelchair universal studios, scooter moped rental near me, k and m scooter rental orlando, wheelchair rental disney world orlando, disney world electric cart rental, electric scooter rental near me bird, alongside all this mobility scooter blog and don't forget best wheelchair rental orlando, disney mobility scooter hire, walt disney world ecv rental, gold mobility scooters disney world, scooter hiring near me, motorized scooter rental near me, and don't forget mobility scooter details which is about wheelchair rental at disney springs, km scooter rental orlando, mobility rentals near me, scooterbug walt disney world, universal studios orlando scooter rental, best scooter rental near me, on top of this mobility scooter blog as well as gold mobility scooters orlando fl, foldable scooter rental orlando, wheelchair and scooter rental near me, disney approved scooter rentals, orlando handicap van rentals, mobility scooter hire near me, not to mention this mobility scooter url on top of standing scooter rental near me, disney world wheelchair and scooter rentals, escooter rental near me, cost of rental a scooter at universal studios orlando, walt disney world mobility scooters, motorbike for hire near me, as well as mobility scooter details alongside all mobility scooter rental orlando florida, universal studios mobility scooter, electric scooter rental magic kingdom, rental handicap scooters near me, km scooters orlando, scooter on hire near me, which is also great. Finally, have a look at this mobility scooter forum with rent a moped scooter near me, universal studios orlando handicap scooters, hire motorbike near me, places to rent scooters near me, rental e scooter near me, electric scooter rental universal orlando, for good measure. Check more @ Cool Business Massage Details 8776c76
Google it
FrankJScott

Locaţie: UGSLOT

Top Rated Product Blog

Mesajde FrankJScott pe 19 Aug 2023, ora 07:47

Why don't you Google it! before you post
Google it
FrankJScott

Locaţie: UGSLOT

Scrie un răspuns
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro