Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

DUMNEZEU ARE TOATE RASPUNSURILE !

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

DUMNEZEU ARE TOATE RASPUNSURILE !

Mesajde TABITA pe 30 Mar 2009, ora 22:30

Si eu sunt mama de inger. Ar fi chemat-o ANA si ar fi avut acum 7 anisori. Dar intr-o zi de 31 august 2002 Dumnezeu a hotarat ca o vrea la el, si ...n-am mai putut face eu nimic.
Sarcina a decurs destul de greoi si cu probleme , dar d-na doctor a spus ca bebele este in regula si ca se dezvolta normal. La inceputul lunii August am fost la control acuzand dureri si stari de disconfort.Am fost asigurata ca motivul era operatia de cezariana pe care o suferisem cu primul copil in urma cu 3 ani. Am acceptat explicatia si am plecat acasa oarecum linistita. Desi aveam doar 6 luni si trei saptamani, pe 31.08.2002 s-a declansat nasterea, cu tot travaliul aferent pe la ora 06.15 dimineata. Am ajuns la spital, unde, pana la orele 11.00 nu mi-au fost facute decat analizele obisnuite.La ora 11.15 am fost dusa in sala de nasteri unde stateau de vorba doua d-ne doctor. In nici 5 minute am nascut pe cale naturala o fetita de 0,800grame si 31 cm.Atunci am auzit ca prin vis pe moasa ,strigand la o d-na doctor ca copilul traieste .A fost dusa la sectia de nou nascuti prematur unde a fost bagata in incubator cu alti doi copii nascuti ca si ea prematur.
Dupa trei ore in care a trebuit sa stau in pat, m-am dus la ea in salon, mai mult tinandu-ma de pereti, pentru a o vedea si a-i spune cat de mult insemna ea pentru mami, tati si Raducu.
Asa , cu vizitele regulate din trei in trei ore, stand de vorba cu ea si chiar permitandumi-se sa o iau in brate, au trecut doua zile , timp in care ma agatasem de acel fir fragil de speranta ca minunea mea va trai ,desi asistentele si doctorii care o aveau in grija imi spuneau sa nu sper nimic ca este considerata un avort si ca poate muri oricand.
In dimineata de 02.09.2002 cand m-am dus la ea , minunea mea incepuse sa elimine un lichid verzui si deja era inerta. La ora 13 cand am fost din nou la ea deja murise, o scosesera din incubator, si se pregateau sa o arunce ca pe o motroasa la gunoi.
Am rugat una din asistente sa imi dea voie sa caut o cutie de pantofi in care sa o puna ,pentru ca de botez sau luat acasa pentru inmormantare nici nu au vrut sa auda.
In felul acesta, cu ea in acea cutie alba de pantofi am fost lasata singura intr-o anexa a salonului vreo 15 minute dupa care mi-au luat-o din brate, mi s-a facut o injectie si am fost trimisa precum un bolnav psihic in salon.NICI LACRIMI NU MAI AVEAM, DE CERTAT CU DUMNEZEU MA CERTASEM RAU, si asa am adormit cred ca mai bine de o jumatate de zi.
A doua zi mi s-a facut externarea si am plecat acasa , dar abia acum incepea greul, Radu a inceput sa caute prin bagaje si sa intrebe unde este surioara lui, sotul meu se inchisese in el si nu putea scoate un sunet fara sa ofteze, toti cei care veneau pe la noi, incepeau sa ne compatimeasca totul era ca un cosmar.
Dupa doua zile am plecat pentru o saptamana undeva departe de cei din jur, undeva unde era liniste.
Locul ei in inima noastra nu il va ocupa nimeni si nimic,Iar Radu cand se roaga la D-NE D-NE ii spune sa aibe grija de bebica lui.
Eu stiu ca de acolo de sus D-zeu si ANA au grija de noi si asteptam clipa cand ne vom revedea.
@};- @};- (*) (*) (*) [-o< [-o< [-o<
TABITA

Locaţie: targoviste str/ vasile florescu bl/21 sc/b ap/28
Sus

Re: DUMNEZEU ARE TOATE RASPUNSURILE !

Mesajde nicoleta pe 30 Mar 2009, ora 22:43

Buna, Tabita draga!
E atat de trista povestea ta iar eu te inteleg atat de bine incat nici nu iti poti imagina.
Si eu umblam pe coridoare dupa ce murise Ana mea, incercand sa aflu unde o tin ca sa merg sa o mai vad, sa ii vorbesc, sa o strang in brate bine bine, asa ca final, ca de despartire, inainte de a pleca spre Cer. Nu m-a ajutat nimeni, toti ma priveau dubios si probabil ca ei considerau ca am innebunit. Vor plati candva undeva pentru asta.
Era primul meu copilas, o dorisem atat de mult, .....
Asa ca inteleg perfect prin ce treci, si ai mare dreptate cand spui ca locul ei nu il va putea lua altcineva. Eu am acum o alta fetita, e dulce si frumoasa ca o papusica, ne iubeste ca noi am crescut-o singuri, dar Ana imi lipseste zilnic, si asta doar o mama de inger poate intelege. Nu e seara sa o invelesc de noapte buna si dupa ce o pupacesc, sa nu sufar ca Ana mea nu este langa ea.
Tabita draga, noi atat mai putem face, sa invatam cum se hraneste sufletul, caci doar el traieste vesnic, .... Sa fim buni si sa ajutam pe cei care au nevoie de noi, sigur, atat cat putem, fara sa ne afecteze familia sau serviciul sau sanatatea si libertatea.
Trimit spre tine ganduri bune care sa te mangaie in locul meu.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, iar cand vei simti nevoia de intelegere, deshide usa familiei E.M.M.A. si vei simti liniste si bine.
Pentru sufletul tau frumos, milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Numai bine, Dumnezeu sa te ocroteasca, scumpa mea.
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Suchardine pe 31 Mar 2009, ora 07:21

Bun venit, draga mami Tabita, mami de ingeras Ana! E din ce in ce mai greu sa gasesti cuvintele ca sa te adresezi fiecarei mamici nou-venite. Eu una ma tem de fiecare data sa nu ma repet, ca nu cumva fiecare cuvant sa nu devina un cliseu pe care il repeti pentru fiecare mamica in parte fiindca desi durerea este aceeasi, teribil de repetabila, fiecare poveste este UNICA si fiecare mamica are dreptul la cele mai frumoase cuvinte de alinare.
Tabita draga, ai gasit locul unde poti sa-ti strigi durerea si neputinta asa cum doresti tu. Aici este locul unde te vei simti inteleasa si inconjurata cu multa dragoste. Aici poti sa-i adresezi micutei tale Ana toate gandurile de dor si de dragoste!
Stau si ma gandesc ca daca micuta a trait, de ce nu se putea boteza totusi???!!! Aaaa, da. Era considerata avorton. Asa au spus medicii. Pacat. Asta trebuie schimbat. De fapt unde incepe viata??? La cate saptamani??? Pana ce greutate/varsta copilul este considerat avorton si de la cat fat viabil??? Atata timp cat copilul tau a trait, normal era sa-l poti boteza/inmormanta/lua acasa. Poate Organizatia EMMA va reusi sa fie deschizatoare de drumuri in aceasta privinta.
Pentru Ana, multe @};- @};- si multe [-o< [-o< !
Te pup, draga mea Tabita si te imbratisez cu toata dragostea!
Tot o Ana. :)
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde crisstynna pe 31 Mar 2009, ora 08:02

Buna scumpa mamica de ingeras.Ma doare sufletul cand vad ca noi si noi mamici de ingeri se alatura acestei mari familii,cu sufletele triste si pline de dor.Povestea voastra este la fel de trista cum sunt toate de aici...dar in aceasta poveste gasim poate o parte din raspunsurile la intrebarile noastre.SI anume ca orice am face si orice ne-am dori....se face doar dupa voia lui Dumnezeu....si ca doar El poate face adevarate minuni...Si tu ai avut parte de o minune in viata ta...si asta ne da curaj si speranta ca fiecare la randul nostru vom avea cate o minune mica aici pe Pamant langa noi....Ma rog pentru sufletul fetitei tale,si pentru familia voastra,si va doresc din suflet tot binele din lume,sa fiti sanatosi si fericiti.Sa va dea Dumnezeu putere si liniste sufleteasca.Te pup si te imbratisez cu mult drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan O:-)
crisstynna

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Mesajde Liliana pe 31 Mar 2009, ora 20:58

Buna Tabita
Am citit si am recitit povestea ta si n-am stiut care e cel mai potrivit mesaj...
Te-as imbratisa daca as fi langa tine...
Am scris... am sters... iar am scris... Numele Anei imi aparea in fata inainte de orice alt cuvant. Ana - micut ingeras...
Am pregatit si pentru ea o pagina in albumul EMMA pentru a-i cinsti memoria alaturi de toti ingerasii a caror poveste a ajuns pana la noi.
Deschide aceasta pagina http://www.organizatiaemma.ro/node/431 ori de cate ori iti va fi dor de puiul tau.
Dumnezeu, da, are toate raspunsurile. El ne da fiecaruia dupa planul sau divin.
Sunt bucuroasa ca povestea ta are si un final fericit, o familie fericita, implinita, care nu uita sa cinsteasca numele acelui pui de viata pe care Domnul l-a chemat la El.

Te imbratisez cu drag,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 31 Mar 2009, ora 21:47

Cele mai potrivite cuvinte pentru tine, Tabita, Dumnezeu mi le-a trimis in ganduri astfel:

Doar sa iubim

Traim. Ne stim de-o viata
Trecand prin soare sau prin ceata,
Ducand in spate un destin:
Cand plumb, cand doar parfum de crin.

Visam. Privim departe
In drumul nostru catre moarte…
Nu stim spre ce ne indreptam,
Spre ce prapastii alergam.

Iubim. Uimiti, descoperim
Ca trebuie doar sa iubim
In lumea asta incurcata,
Materiala si-ncordata.

Copilul. El ne-a invatat
Cum sa iubim neincetat,
Venind in lume calator
Copil, dar si invatator.

Un inger. A plecat spre soare
Iubirea lui nepieritoare,
Lasand-o-n inima inscrisa
Cu litere de foc incinsa.

Cu drag,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde veronicamincu pe 1 Apr 2009, ora 03:43

buna Tabita
citind si recitind povestile mamicilor de ingeri si citind si poveste ta incep sa cred ca eu am trait pe alta planeta pana acum....nu am stiut pana am intrat pe acest site ce se intampla in maternitatile si in spitalele din tara mea .e adevarat ca de 4 ani sunt plecata din tara dar totusi .....Doamne nu imi vine sa cred ce se intampla .... aici unde sunt eu nici nu se pune problema de asa vorbe "AVORTON"...sau de cutie de pantofi....sunt ingrozita si revoltata ...
eu am nascut o pe ingerasa mea la 23 de saptamani ,a trebuit sa fac intrerupere de sarcina dar nu am auzit cuvantul avorton aici...au spalat o ,imbracat o,au pus o intr un cosulet si mi au adus o in salon si au chemat preotul spitalului sa ii citeasca cateva randuri ...am stat apoi acolo cu ea aproape o ora si nu ne a deranjat nimeni....
imi pare atat de rau pentru ceea ce se intampla in maternitatile din tara
imi pare atat de rau pentru ca si tu ai devenit mama de inger ,ca puiutul tau a plecat prea devreme de langa tine ,cat as vrea sa te imbratisez sa simti ca iti sunt aproape
ma voi ruga cerului si bunului Dumnezeu sa aibe grija de sufletelul Anei su de toate sufletele ingerasilor nostri plecati prea devreme
multa sanatate iti doresc tie scumpa mea si baietelului ta iar pentru Ana [-o< si (*)
te pupacesc si te imbratisez din departare :* >:D<
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 30 Apr 2009, ora 06:08

Draga Tabita >:D< , imi pare rau ca nu te-am putut intampina, imediat dupa ce ti-ai scris povestea :( ...nu pentru ca nu mi-a pasat ci pur si simplu, nu am putut... :-< .....
Dar ma bucur ca au facut asta celelalte mamici si sper sa fi simtit ca aici esti primita cu bratele deschise si ca durerea iti este inteleasa si respectata....

Imi pare nespus de rau, de pierderea micutei tale Ana =(( .... 7 ani... si cat dor transpare din povestea ta.... M-as bucura sa aflu ca te-ai impacat cu Dumnezeu..m-as bucura sa stiu ca ai acceptat plecarea ei.....desi inca doare.....desi, asa cum ai spus, golul lasat in urma ei, nu-l va umple nimeni si nimic, niciodata....

Am trait aceleasi stari...am intampinat aceeasi tacere....aeeasi compatimire.....m-au chinuit aceleasi intrebari, puse de baietelul meu....Era crunt, cand punea mana pe burtica (...!?!) si spunea "Buna dimineata, Emma!... Noapte buna, Emma!" sau cand venea sa ii dea o felie de paine, cum il invatasem sa imparta cu surioara mai mica..........

Anii trec...durerea si dorul devin o prezenta constanta, adanca, tacita....Dar cu credinta ca Dumnezeu are grija de ei, mai bine decat am fi avut noi si ca ingerasii nostri sunt mereu alaturi de noi, chiar daca nu ii vedem, ne continuam viata, cu bune si cu rele,in speranta ca vom avea parte de ei...la un moment dat.....

Iti doresc liniste sufleteasca.....
Iti trimit o imbratisare calda iar pentru micuta ta, Ana, o floare gingasa, precum e ea @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde marwana pe 24 Iul 2009, ora 16:27

Draga Tabita
Am citit din nou povestea micutei Ana si la fel ca de fiecare data nu stiu ce sa scriu. I mi pare tare rau, atata durere stransa in atatia ani nu pot decat sa mi imaginez cum ti a fost.
Te >:D< cu multa caldura, pentru Ana ridic [-o< la cer.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Iul 2009, ora 08:08

Buna, Tabita noastra draga!
Am gasit de dimineata, o multime de pupici dulci in buzunarul halatului meu!
Sunt pentru tine, scumpa mea, de la ingerasa ta pura si iubitoare, pentru mamica ei atat de calda.
Prinde pupicii de la ingerasa ta si zambeste spre Cer sa vada ca i-ai primit, ea te vede mereu si va ramane mereu fetita ta chiar daca acum se joaca intr-o lume buna in care nu exista boli si greutati.
Te imbratisez si iti doresc sa ai parte de multe bucurii alaturi de oamenii dragi tie.
Ingerasei tale, rugaciuni si multa lumina.
Pupici pupaciosi pentru tine, zana de ciocolata, si milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marwana pe 2 Sep 2009, ora 06:43

Am recitit povestea ta si iarasi mi au dat lacrimile, desi au trecut atatia ani, probabil ca anul acesta ar fi inceput scoala, te >:D< cu mult drag azi, i ti sunt alaturi dar nu numai eu, suntem toate mamicile aici si ti dam de stire ca astazi mai mult ca oricand i ti suntem aproape, ne rugam pt sufletelul pur al Anei si ii aprindem lumanarele.
Desi au trecut ani....7 la numar sunt sigura ca tu...tot plangi si este normal, a fost , este si va fi fetita ta scumpa chiar daca pt putin timp.
[-o< pt O:-) ta si mii de @};- ii trimit la cer
o >:D< sincera pt tine si :* lui Radu
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 2 Sep 2009, ora 22:40

Draga mea >:D<
In ultimile minute ale acestei zile.....iti scriu cu lacrimi in ochi si sufletul cat un purice :(
Inca un an la numaratoare....al saptelea, de dor si de durere, de lacrimi si suspine, dar "Dumnezeu are toate raspunsurile"....asta stiu sigur si mai bine decat mine, tu esti persoana care stie mai mult.
Micuta ta astazi te saluta din Ceruri, micuta ta astazi iti zambeste si iti spune cat de mult te iubeste, micuta ta astazi este un ingeras din ce in ce mai frumos, care isi deschide aripile pentru a te imbratisa >:D<
Primeste-o cum se cuvinte, primeste-o cu suflet de mamica iubitoare si lacrimi de mamica care sufera...... =((
Eu acum trimit in Ceruri o rugaciune din suflet si un :* dulce pentru un O:-) minunat...
Si tie o imratisare si un gand bun.
All my love :x
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 1 Oct 2009, ora 20:38

Draga Tabita printre putinele cuvinte am sa incerc sa-mi exprim parerea de rau pentru ingerasul tau si revolta pentru comportamentul cadrelor medicale.Primeste scumpa mamica de ingeras calde imbratisari si mii de flori pentru frumoasa ta ingerasa! >:D< >:D< @};- @};- O:-)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 31 Aug 2010, ora 17:48

Tabita, azi zi de aniversare, care trebuia sa fie fericita, din pacate e trista, totusi iti doresc multa putere iar ingerasului tau La multi ani eterni!
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Alina Cristian pe 31 Aug 2010, ora 21:28

draga mea,
ai mare mare dreptate. Probabil ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare din ingerasii nostrii........un plan in care mamicile nu mai sunt incluse ci doar sunt vegheate.............
imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente cumplite.............si eu am fost nascuta prematur cu doar 900 de grame.............
Dumnezeu are deci toate raspunsurile .........
>:D< >:D< si @};- @};- @};- pt ingerasul tau
Alina
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Alina Cristian

Locaţie: sibiu romania
Sus

Mesajde marwana pe 2 Sep 2010, ora 14:18

Mamicuta de ingeras Ana echipa EMMA s a strans sa te >:D< azi, sa ti spuna ca nu esti singura.Ana ta este langa tine acum, cred ca o simti, te iubeste si te protejeaza de acolo de sus. Noi aici am aprins lumanarele si am spus [-o< pentru ingerasul pur.
Ana scumpic ingeras azi implinesti 8 anisori, La multi ani eterni
Zbor lin, ingeras drag, zbor lin
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 2 Sep 2010, ora 21:28

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru Ana, care are astazi 8 anisori de cand s-a nascut ca Ingeras in cer! La multi ani, O:-) si zbor lin printre ingeri si stele!
Draga mamica de ingeras, te imbratiez si ma rog la DD sa-ti dea putere si alinare. @};-
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 3 Sep 2010, ora 11:23

Pentru printesa ta Ana , o luptatoare mii de flori !!
Pentru tine mamica de ingerasa calde imbratisari !! >:D< :x @};- @};- O:-) O:-)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 22 Dec 2010, ora 12:51

M am tot gandit ce as putea spune acum in preajma sarbatorilor, noua parintilor de ingeri ne este tare greu, visele ne au fost spulberate, inima rupta in doua, o parte a sufletului nostru se afla in cer. Multi dintre noi nu mai simtim bucuria Craciunului si poate ca nu speam la un an mai bun.
Fie ca noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca speranta si tot ce este mai bun pe acest pamant.Echipa E.M.M.A va doreste pace in suflete, putere si curaj de a lupta si a merge mai departe.

Imagine
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns