imi pare ff rau pt. tine si pt. pierderea
tai, ca numai DD stie de ce
nu a vrut sa-ti lase puisorii sa se nasca si sa te poti bucura si tu de ei ca orice mama..........
tai........sa vada ce mama puternica si iubitoare au EI .........
si multe
parfumate, precum sufletelele LOR gingase.........
cu mare drag.........

...ma bucur ca mi-ai urmat indrumarea si ca te-ai inscris aici, pentru ca, asa cum ti-am scris deja, aici te afli printre persoanele care te inteleg cel mai bine, care cunosc la fel de bine, durerea, fiind aproape toate, Mame de Ingeri
...
, isi vor face simtita prezenta, in acest topic, deschis de tine si vor cauta sa iti aline durerea....
Dar sa incerci ca atunci cand vei simti pe fata, fulgi de nea, sa te gandesti ca este puiutul tau, care a venit sa-ti dea o sarutare pe frunte, pe tample, pe pleoape, pe obraji ...
tai atunci cand ma rog pt Razvanel.Ma voi ruga si pt tine...sa-ti dea DD liniste si cat mai curand un bebe aici pe pamant...
pentru sufletul tau frumos.
...asa e...sentimentul ca suntem "noi" este semnul ca, desi nu ne cunoastem personal si venim din toate colturile tarii si din afara ei, ne leaga ceva ce ne face sa ne simtim foarte apropiate....ca niste surori de suflet....surori si frati.....Durerea si dorul nu cunosc bariere......nu tin cont de statut social, de varsta, de sex....Sunt numitorul comun.... Impartasindu-ne povestile, durerea, gandurile, temerile, visele putem invata atat de mult..... In fiecare zi avem sansa de a deveni mai buni si mai intelepti...trebuie doar sa fim atenti in jurul nostru...la toti si la toate....si sa invatam sa citim printre randuri, printre ganduri, sa vedem in spatele a ceea ce numim noi "realitate"......pentru tine fulgii de nea, sper sa capete semnificatia sarutarilor baietelului tau! Pentru mine randunicile sunt cele care imi aduc aminte in mod special aminte de Emma mea...pentru Angela, gargaritele i-au trezit sentimentul ca sunt un semn de la ingerasul ei, Calin Gabriel...pentru Ella, porumbeii au marcat plecarea micutului Paul, unul dintre baieteii ei .......si tot asa.....la inceput poate ti se va parea ciudat dar in timp, vei incepe sa recunosti tot felul de semne, cand si unde nu o sa te astepti... Atata doar: sa ai credinta ca puiutul tau e intr-un loc mai bun, ca de acolo e unde e, va avea grija de tine...de voi... si ca ce ti-e dat e mai bun decat ce nu ti s-a dat....
pentru tine si o
pentru ingerasul tau... ...
adunate cu drag din gradina Sperantei de pe dealul Viselor.
Acum am nevoie de un doctor hematolog bun, care sa-mi poata da tratamentul adecvat.Daca cunoasteti pe cineva va rog mult sa ma ajutati cu date de contact.
PT TINE SI MULTE
PT FULGUSORUL TAU DE NEA.CRY MAMICA DE INGER DEYAN
.Astept sa mai intri si sa ne mai dai de stire ce se intampla cu voi.Pupici

mea sincera si daca ai fi langa mine te as tine mult mult in brate, ai intelege prin asta ce vreau de fapt sa ti transmit.
cu caldura
pt
''fulg de nea''