iti sunt alaturi draga mea primeste o calda
din partea mea...stiu cat de tare doare stiu ce inseamna indiferenta medicicilor din pacate am trecut si eu prin asta dar aici iti suntem aproape si iti intelegem durerea, iti doresc multa putere si sanatate...
pentru tine si Ingerasul tau Fabian... Zbor lin Ingeras iubit
((((( imi pare tare tare tare rau pentru tot ceea ce ti s-a intamplat si pentru pierderea micutului tau copil iubit!Ma doare sufletul sa citesc ca inca un ingeras Fabian a fost luat la Cer...din vina sistemului...
e greu...si-mi amintesc de mine...de ce durere am trait...sunt langa tine mamica draga..si-ti ofer umarul meu virtual ca sa poti plange...sa plangi tareeeee...ca doar asa vei simti ca nu te mai arde sufletul...si sa vorbesti cu toata lumea despre iubirea ta pentru copilul tau...pentru ca el este cu tine si te va auzi cand vei spune cat de mult ii regreti pierderea si cat de mult il iubesti!!!!!!!!Multa putere !!!!!!
drag mute
colorate si
vesnica!!!!!!!
cu drag.....deseara voi aprinde o lumanare si pentru puiul tau o lumanare cu numele lui Fabian pentru ca el exista in sufletul tau si acum si in al nostru te
strans si sunt alaturi de tine
tau Fabian zbor lin printre

!!!!
vesnica!
Fabian, multe
si 
si 

Draga Iuliana, echipa E.M.M.A. iti ureaza un sincer si calduros LA MULTI ANI!
Multa sanatate, bucurii si multa liniste sufleteasca.
si
, Zbor lin si Lumina vesnica!

Draga Iuliana, astazi, cand Ingerasul tau gingas, Fabian, a implinit un anisor angelic
, echipa E.M.M.A. iti trimite calde imbratisari, suntem cu sufletul alaturi de tine si ne rugam pentru linistea ta sufleteasca.
si
si ii uram Zbor lin si Lumina vesnica!
A mai trecut un an, Ingerasul tau iubit, Fabian, a implinit 2 anisori angelici