chiar daca virtuala.
si
cu tot sufletul
Iti doresc multa putere de a merge mai departe si multa liniste sufleteasca.
Erik Stefan te vegheaza si iti va trimite mereu semne care te vor face sa il simti mai aproapre. Zbor lin printre stele ingeras iubit!
Erik Stefan ii doresc un zbor lin pe un cer cu mii de stelutze
, iar pe tine te imbratisez cu drag si sper ca alaturi de alte mamici de ingerasi vom reusi sa trecem peste aceasta inimaginabila durere.
Francesca &
Dottie
Erik ai grija de mamica ta si da-i putere sa poata suporta aceasta durere sfasietoare.
Francesca si
Dottieynutaa scrie:Multumesc mult pt raspuns..fiecare mesaj pe care il primesc imi alina sufletul...e atat de greu..stiu ca ingerasii nostri dottie francesca si erik ne privesc de sus si incerc sa fiu tare dar nu prea pot..fiecare zi ce trece e mai rau..ma simt pierduta..nu stiu ce ma faceam daca nu gaseam acest site...e singurul care ma mai calmeaza un pic..ieri vroiam sa ma duc la el la cimitir dar nu am putut..nu mai pot sa privesc crucea sia mica si alba...as vrea sa il scot de acolo..stiu ca e o nebunie dar nu vreau sa il mai las acolo..simt ca innebunesc..nu il mai suport nici pe bogdan sotul meu..parca a uitat de el...imi zice sa iesim afara dar nu vreau...ce sa fac afara??? Sa vad mamici fericite??? Nu stiu ce o sa mai fac..as vrea sa fac pace cu dzeu sa ma rog la el dar cum?? Mi-a luat ce aveam mai drag ...cum pot sa mai ma rog la el cand nu mi-a ascultat cea maimare ruga adica sa imi tina baiatul sanatos...
, dar sotul tau te iubeste si nu vrea sa te piarda nici pe tine cum l-a pierdut pe Erik!
iubit, ai grija de mami a ta !

ni s a spus ca fetita noastra iubita are probleme grave la inimioara incompatibile cu viata, a trebuit sa iau decizia sa o las sa plece
. Doare mamico, doar asa tare, este cumplit, pe fiecare zi simt cum mor putin cate putin.
.
, sunt sigura ca puiul tau e alaturi de ceilalti ingerasi, alaturi de Ioana mea.
Erik te iubeste foarte foarte mult si va face tot ce ii sta in putinta sa te intareasca si sa iti dea putere pentru ca tu sa poti realiza tot ceea ce iti doresti. Micul vostru ingeras este mereu mandru de voi si sunt sigura ca se bucura ca v-a ales sa ii fiti parinti.
Erik ii trimit un cosulet cu stelute care sa ii lumineze calea
Francesca si a
Dottie