....o poveste la fel de trista ca toate celelalte pe care le citesc aici pe Forum, insa in sinea mea ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scri si sa ne povestesti ce s-a intamplat.
, un bebe frumos care merita sa fie astazi langa tine, dar din pacate Dumnezeu a vrut-o langa El
si un gand frumos
si
iar tie iti trimit o
si multi
din departare
cu mult drag, si-ti urez un trist bun-venit!
si
!
si imi pare atat de rau de ceea ce s-a intamplat cu broscuta ta mititica. Broscuta ta, Alieta Manuela Maria, alaturi de fluturasul meu, Denisa Georgiana, si alaturi de milioanele de ingerasi mititei plecati prea devreme din aceasta lume sunt fericiti acum in imparatia lui Doamne Doamne
, iar pentru ingerasul broscuta din cer

pentru fiecare ingeras si pentru mamicile lor
pentru ingerasa ta 
cu drag draga mea mamica de ingeras ALIETA MANUELA MARIA, i ti inteleg durerea si plang alaturi de tine, incet vei invata sa traiesti cu aceasta durere, spun asta pt ca aceasta durere nu va trece. I mi pare rau pt pierderea ta. Fii sigura ca ingerasa ta ALIETA MANUELA MARIA este in ceruri alaturi de DD si de ingerasii nostri si de acolo de sus te vegheaza si te protejeaza.
calda pt tine
si
pt
tau
si multi
pentru membrele acestui forum. 

si pupici pupaciosi din partea mea, pentru sufletul tau frumos.
cu mult drag azi, i ti sunt alaturi chiar daca nu ma vezi, ma gandesc la tine si la broscuta ta care tare trebuie sa mai chefuiasc azi alaturi de MAMA noastra a tuturor, mare petrecere trebuie sa fie acum in cer.Am aprins o lumanarica pt broscuta ta, pe tine te rog sa nu plangi azi si sa i trimiti spre cer in loc de lacrimi floricele si pupici.
cu caldura si multi
i ti trimit