si iti doresc putere,nu a mea caci a mea e la pamant,iti poresc puterea ce o vrea ingerasul tau pt tine,de acolo sus de pe norisorul ei stie cat de mult ai vrut sa fii mamica ei si sa o ocrotesi...a luptat pt viata dar cerul a vrut sa o aiba langa el,draga mea ingerii nu mor niciodata,ei sunt mereu langa noi si ne iubesc.Sfatul meu...un bebe care sa-ti aline durerea,si o surioara sau un fratior pt ingerasul tau care asteapta ca lacrimile sa se transforme in lacrimi de bucurie,de fericire.Ingerasul tau va fi mereu in inima ta,va traii in sufletul tau si te va iubi,caci si ingerasii iubesc de acolo sus.Fii puternica draga mea te rog..!

pentru voi

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
, te imbratisez cu caldura
si ma bucur mult ca ti-ai facut curaj sa ne scrii! Iti spun si in scris, cu tristete in suflet, bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
......imi pare nespus de rau!
si
pentru
Ilinca Daria!
Ilinca, zbor lin si lumina vesnica!
Simona!
Mi-as dori atat de mult sa nu mai fie nimeni in situatia noastra! Dar nu noi hotaram! Dumnezeu ne-a facut mame de ingeri cu un scop anume, pe care probabil il vom intelege mai tarziu. Important este ca suntem aici impreuna si ne putem alina suferinta una alteia! Te imbratisez si iti doresc multa putere!
pentru
tau scump!
. Te asteptam cu drag si data viitoare, cu bratele si inimile deschise. Stiu ca nimic nu poate alunga durerea, dar impreuna invatam sa traim cu ea si sa mergem mai departe. Impreuna este mai usor. 

primeste sincerele mele pareri de rau si lacrimile mele....mi-a placut cat de frumos ai povestit despre micuta Ilinca Daria!ce vorbe frumoase pe care simti citindu-le ca vin din suflet...din inima...dintr-o inima care urla de durere...
multa putere iti doresc si multa credinta...ingerasa ta e cu voi!
ii trimit o
in seara asta
si
vesnica!

iar pentru Ilinca

parfumate si
colorate pentru
ta frumoasa!
cu drag!