....

si te strang tare , tare sa simti ca-ti sunt alaturi si mi-as dori sa ai tot binele din lume si multa, multa sanatate .
sa-i lumineze calea . 

tau iti va da putere sa treci peste toate clipele grele. te
cu drag si pt Vladut
si multeee

. Imi pare nespus de rau ca ni te-ai alaturat ca mamica de inger, totusi da-mi voie sa iti spun bun venit in marea noastra familie EMMA, aici unde suntem toate unite prin dragostea noastra imensa pentru
nostri. Da, este adevarat ca D-zeu i-a vrut, dar tot El le da voie sa vegheze asupra noastra, sa stea langa noi, asa ca, atunci cand ne gandim la ei, atunci cand le transmitem dragostea noastra, ei vin si ne incalzesc inima cu un suras; atunci cand plangem si si nu vedem usita prin care sa iesim din durere, atunci
nostri vin si ne iau in brate si ne tin sub aripioarele lor de puf.
Vlad-Stefan printre miile de 
puternice,imi pare nespus de rau pentru pierderea ta,pentru ca trebuie sa suferi pentru scumpul tau baietel Vlad-Stefan,e foarte greu.Dar eu sunt alaturi de tine si am sa
pentru tine sa treci mai usor peste pierderea scumpul tau baietel.
Scump ai grija de mamica ta de acolo de sus ,dai putere si ocroteste-o
la cer.
si eu draga mea, iti spun ca imi pare rau ca faci parte dintre noi, dintre mamicile care si-au pierdut copilasii.
( fie ea si virtuala).
inca o data, iar lui Vladut ii trimit un buchet mare de
colorate.

si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri.
! Ma bucur insa ca ti-ai facut curaj sa ne spui povestea Ingerasului
tau Vlad-Stefan si ca ai ajuns aici, intre noi, unde vei gasi intelegere si sper ca si putina alinare.
este langa tine in fiecare zi, doar ca....altfel. Te iubeste si te ocroteste de acolo de sus.
pentru
tau Vlad-Stefan!
: