si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
......imi pare nespus de rau!
si
pentru
Ayline Alexandra!
Ayline, zbor lin si lumina vesnica!

, offf parca nici nu stiu ce sa mai zic la aflarea unei alte povesti triste.....imi pare tare rau ca si tu, a trebuit sa treci printr-o asemenea pierdere si trauma, dar uite....acum iti trimit o calda si din suflet
, spunandu-ti ca iti sunt alaturi, ca te inteleg si ca oricand vei avea nevoie de o vorba, eu...noi, vom fi aici, langa tine.
si
pentru
Ayline Alexandra!
Ramona , te imbratisez si eu cu drag !!

nu imi gasesc cuvinte prin care sa incerc sa iti alin cumva durerea...asta e imposibil....dar vreau sa stii ca iti sunt alaturi....

cu caldura si iti spun si aici bun venit.

cu drag.
,nu am puterea sa scriu ce simt...
scumpa mamica si vreau sa iti transmit prin acest mesaj iubirea noastra, a mamicilor de ingeri, si poate si o raza de soare, ca sa reusim sa aprindem impreuna speranta ca ingerasii nostri sunt bine si se joaca fericiti printre norisori. Hai sa facem un mic efort, sa stergem durerea, sa ne gandim la puisorii nostri cu iubire, hai sa lasam iubirea din inima noastra sa le lumineze calea!
Ayline Alexandra cand obosesti de atata joaca si te odihnesti pe un norisor, intoarce ochisorii spre pamant, spre mami, si trimitei un zambet cald si o raza de iubire.
IMI PARE NESPUS DE RAU PT PIERDEREA MICUTEI TELE AYLINE-ALEXANDRA
.....
ANDREI CARE AZI ARE 3-ANI SI 12-ZILE DE CIND NE-A PARASIT SI INCA UN BEBE F MIK NENASCUT CARE AZI ARE 1-AN-2-LUNI SI 12 ZILE DE CIND E INGERAS LINGA FRATIORUL SAU ANDREI
.........IAR IN PREZENT SUNT INSARCINATA IN 17-SAPTAMINI......SI CU TEAMA SPER CA ACEST BEBE SA FIE BN, SI SA SE NASCA SANATOS SI SA AIBA ZILE MUUUULTE PE PAMINT.
CARE TE PURTAM IN SUFLET SI-N GIND SI NE
PT TN SI INGERASA TA FRUMOASA.
CU TOT DRAGUL.
cu drag. Tu chiar daca ai scris de putin timp pe site esti mamica de inger mai de demult si mi-ai confirmat ceea ce cred ca stiam deja: durerea nu trece iar dorul va fi tot mai mare
.
si
mii si mii.....ea se joaca acum in gradinita ingerasilor impreuna cu Paty,ingerasa mea. Sper sa primim si semne de la ele.