scump si drag, zbor lin! Sa ai grija de parinti tai!!!
din tot sufletul iti spun inca o data imi pare rau pentru pierderea micutului Denis Mihai Ma bucur din suflet ca ai dat curs invitatiei mele de a veni aici pe forum si iti urez Bine ai venit in familia parintilor de inger.
Denis Mihai
cu tot sufletul meu. Bun venit in familia noastra unde esti inteleasa si unde vei primi un strop de alinare.

, Claudia. Imi pare rau ca baietelul tau Denis Mihai a plecat la cer….imi pare rau ! Desi este acum Ingeras, el este in continuare alaturi de tine doar ca….altfel. Ingerasul tau Denis Mihai
te iubeste si te ocroteste de acolo de sus. El este si va fi totdeauna « lumina din viata ta »......el este acum lumina si iubire.
tau Denis Mihai. Este foarte recenta pierderea ta si stim ca acum durerea este aproape insuportabila. Cu timpul insa, alaturi de noi, o sa inveti sa traiesti cu aceasta durere in suflet, dar sa lasi iubirea fata de Ingerasul tau sa fie mai puternica decat durerea. Asa cum a spus foarte frumos Georgeta, « vei invata sa-l regasesti pe el ».
Denis Mihai!

pe toate .Zbor lin si ingerasilor vostri.Azi ma sunat medicul neonatolog sa imi zica ca a primit e-mail de la Budapesta si sa confirmat boala metabolica CITRULINEMIA TIP I ,dar Denis nu a avut numa stari de voma altceva nimic nu stiu ce sa mai zic acum sunt plecata la manastiri in Moldova dar duminica cand plec acasa ma duc sa vb cu un medic de la Spitalul de copii din oras sa vad ce imi zice despre boala asta si astept si eu analizele acasa.Va rog daca stiti ceva sa imi spuneti ,ca medicul neonatolog nu a atiut sa imi zica nimic despre boala 

,azi simt nevoia cel mai tare sa te strang in brate si sa te sarut.Te iubeste mami si tati mult.
si un mare buchet de
si te sustin din tot sufletul meu..
mea, sa-ti faca bine, sa-ti dea curaj si putere.
colorate puiului tau drag.

azi ar fi fost 4 saptamani de cand ai venit pe lume si 3 saptamani de cand te-am inmormantat.De ce nu esti langa mine de ce nu mi-te arati in vis ?? De ce macar sa te vad in vis??? Te iubim mult si nu o sa te uitam niciodata
scump si drag.
meu scump si multe

si in loc sa iti cumpar jucarii si sa ma bucur de tine eu ma duc cu flori si lumanari la mormantul tau iubitul meu
.De ce a trebuit sa fie asa ??De ce a trebuit sa ramanem fara tine?Cum vom putea sa facem sa nu ne mai doara plecarea ta ?
nostru scump si drag si multi

.......imi pare nespus de rau ca treci prin aceasta durere , sa-ti dea Dzeu putere .........cu siguranta ingerasul tau iti va fi alaturi si te va ajuta , stiu ca este foarte greu si stiu ce simti in aceste momente , pot doar sa-ti spun ca iti sint alaturi cu gindul.........ingeras scump ai grija de mamica ta si mingaiei obrajorii plini de lacrimi cu aripioarele tale pufoase.