...
...
....
, in Ro ar fi mai normal, dar in State, mai rar, mai ales unde locuiesc eu...nu mi-a trebuit mult timp sa realizez de unde e, am intrebat-o si da, este din Romania, are 20 de ani si o fetita de 18 luni, neingrijite si fara locuinta etc, au ajuns aici prin Mexic . ....Fara sa stau pe ganduri i-am dat nr de telefon si i-am spus sa ma sune, incerc sa o ajut cu unele bunuri, mancare si haine pt fetita...si asa ma gandeam si eu....Dumnezeu da si celor care nu au posibilitatea cresterii unui copil, insa noi nu avem voie sa punem intrebare "de ce" , si asta e cea care doare cel mai tare

strans, Dorina. Imi pare rau pentru pierderea fetitelor tale. Stiu ce inseamna sa iti doresti copilasi si sa nu poti sa faci (sa stii ca sunt extrem de multe cupluri infertile si printre ele m-am numarat si eu cu sotul meu dupa ce mi-am pierdut fetita). Stiu ce inseamna sa faci FIV.....stiu. Mi s-a rupt sufletul citind povestea Ingeraselor tale
. Stiu ca nici un cuvant nu te poate alina, ca nu pot sa-ti iau durerea, desi as vrea......pot doar sa fiu langa tine, sa plang impreuna cu tine si sa ma rog la DD sa-ti dea putere.
tale Natalia si Ana Maria,
si lumanarele aprinse. Zbor lin, fetite frumoase ale cerului, printre ingeri si stele! Zbor lin Natalia!
Zbor lin, Ana-Maria! 
si sa-ti spun ca-mi pare rau pentru pierderea fetitelor tale, imi pare rau ca si tu faci parte din randul mamelor care si-au pierdut ceea ce aveau mai drag..
inca o data, iar printeselor tale Natalia si Ana Maria le trimit un cos mareee de

cu drag si sunt alaturi de tine. Aici in aceasta familie mare, familia parintilor de ingeri cu siguranta vei fi inteleasa pentru ca noi cei de aici impartasim aceiasi durere fara margini.

regret nespus pierderea Nataliei si Anei Maria ... privesc in gol si retraiesc o parte din ceea ce am avut la randul meu parte ... ma regasesc in multe aspecte si simt cum lumea mea se mai prabuseste o data ... ca de fiecare data cand un prematur merge la cer
as fi fost atat de fericita sa pot sa te cunosc in alte imprejurari ... regret ca ne cunoastem in astfel de imprejurari, insa iti spun din inima Bine ai venit in familia E.M.M.A. locul in care suferinta noastra, a parintilor de ingeri, este mai usor de suportat. Sper sa fie si pentru tine un ajutor aceasta organizatie cum a fost pentru mine. Zbor lin
Natalia si Ana Maria
nostrii..
si sper ca
mea sa-ti faca bine in aceasta zi insorita de vara..
tale nu doresc sa te vada ca-ti faci vre-un rau...
tareee, tareee, sper ca sfaturile mele sa-ti faca bine, iar
tale sa vegheze mereu asupra ta .

ti-am citit poveste si plang da plang pentru noi toti cei care ne dorim copii si dumnezeu nii ia la el plang pentru ca stiu ce simti aceleasi ganduri le am si eu cand vad un copil abandonat sau mamele care nu au grija de copii lor si eu sunt disperata ca nu reusesc sa am un copil si cand lam avut dd mi la luat dar totusi desi am 36 ani inca mai sper .dute la ingerasii tai la cimitir dule o flkoare si vb cu ei eu asa fac ma duc vorbesc cu el si sa stii ca ma intorc de la cimitir mult mai linistita si cu putere de viata asta e sfatul meu care ti-l dau sa nu te superi pe mine multi pupici mamica de ingerasi si dumnezeu sa-ti dea puterea de a merge innainte .iar la ingerasii tai zbor lin printre stele

cred ca ar fi foarte important sa apelezi la un psiholog care sa te ajute sa accepti pierderea Nataliei si Anei Maria Pe de alta parte vorbeste deschis cu sotul tau sau cu cineva foarte apropiat care te poate ajuta nu iti pierde increderea, scrie-ne si mereu va fi cineva care sa te ajute ... nu esti singura.
tale iubite.
sa-ti spun inca odata ca nu esti singurica..
taree, tareee, iar printeselor tale le trimit un cos mare de

mamica de ingerasi Natalia si Ana Maria.stiu ce simti si prin ce treci ...stiu cum este sa nasti un puiut da 750 gr......stiu ce inseamna sa ti pierzi puiutul scump si dorit..
plang de cand am pierduto fara incetare
.....cum as putea sa te incurajez cand si eu sunt daramata...vreau doar sa sti ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul