. ai mare dreptate in ceea ce spui....numai ca este f greu.viata mea s-a imratit in doua: inainte si dupa....atat de mult l-am dorit pe vladut.....incat DD a hotarat sa-l ia la el....
si ai grija de tine
cu mare caldura si sa ma
ca ingerasul tau Vladut sa aiba zborul lin .
si multe 

Te
....cuvintele sunt de prisos acum, insa aici o sa gasesti intelegere si o sa iti regasesti mai usor linistea sufleteasca.
Luciana si
multe pentru ingerasul Vladut. Eu cred ca s-a bucurat mult ca si-a cunoscut parinti deci nu ai motiv sa te invinovatesti ca n-ai facut ecografia 4D. Sper ca norisori sa fie foarte pufosi pentru ingerasi nostri.
.....poate asa a vrut DD sa il cunoastem pe vladut.....
si sa-ti spun ca imi pare foarte rau pentru pierderea suferita.Imi pare rau ca Vladut nu este fizic acum langa tine.
tau drag, imi pare bine ca ne-ai gasit, pentru ca stiu ca aici vei gasi linistea de care ai atata nevoie, vei gasi intelegere si alinare , vei gasi intotdeauna o vorba buna.
, iar pentru Vladut mii de
colorate cu care sa se joace impreuna cu Iusti , ingerul meu de catifea.

in familia E.M.M.A insa in acelasi timp sufletul imi plange si iti spun, imi pare nespus de rau pentru pierderea micutului Vladut
si 
....oricati copii imi va da DD.....vladut va ramane in sufeltul nostru....va ramane primul bebe.....si sunt sigura ca ....acolo din ceruri ne vegheaza.
este primul vostru copil, pe care vi l-ati dorit atat de mult, pe care l-ati asteptat cu sufletul la gura, este fructul iubirii voastre.
in asemenea momente mai bine taci daca nu stii ce sa spui. alte persoane nu-si dau seama ce spun, altele stiu ce spun.5 zile cat am stat in spital....au venit destui sa ma vada....fiecare a vb ce a vrut.....n-am avut puterea sa le spun ca ma deranjeaza vorbele lor....am incercat sa nu mai dau ochii cu ele si atat. mama, surorile, sotul ,matusa si verisoarele si doar o singura prietena mi-au fost alaturi......si sunt si acum....restul....nu au stiut decat sa ma acuze ca nu m-am dus la analize si la particular....m-a schimbat f mult aceasta experienta si pot spune ca acum mi-am dat seama cine e alaturi de tine si cine nu. 
chiar daca stiu ca si inmormantarea e un moment cumplit si greu ...
chiar daca e greu incearca
sa ii intelegi ca nu au trecut prin asa ceva
... Din fericire Organizatia E.M.M.A. incearca si, cu pasi marunti, reuseste sa schimbe mentalitatea gresita a celor din jur.
din pacate realitatea este ca in spitalele particulare un copil cu probleme, cum din pacate a fost Vladut, nu
are mai multe sanse, intrucat de cele mai multe ori ei sunt transferati de urgenta, la spital de stat, asta daca nu ignora semnele de probleme, asa cum au fost alte cazuri.
Vladut
mamica de ingeras si ma rog la Bunul Dumnezeu sa poti trece peste incercarea grea din viata ta si ma rog ca
Vladut sa vegheze asupra ta si sa aibe un zbor lin printre norisori 

Vladut
cu drag si sunt alaturi de tine si sotul tau. Regret nespus pierderea puiutului tau Vladut si tot ce pot sa spun acum este ca el va trai vesnic in inimile voastre. Fizic nu va este alaturi insa este prezent oriunde sunteti voi doi.
. este adevarat ca acest forum m-a ajutat sa ma linistesc.....si mi-am dat seama ca nu sunt singura care trece prin asa ceva ....aici am gasit intelegere.