Sunt Alina si ma alatur si eu voua, mamicilor de ingeri pentru ca si eu am un baietel ingeras

Am sa povestesc in cateva randuri poveastea ingerasului meu scump si drag Fabian - Gabrie 12.02.2011- 09.04.2011.
Baietelul meu s-a nascut prematur avand greutatea de 1140g , iar in ciuda prematuritatii el a luptat pentru ca a vrut sa traiasca.Imediat dupa nastere a fost intubat , perioada de intubatie fiind doar de 4 zile, apoi baietelul meu respira singurel dar avea o alta problema la intestin (o enterocolita ulceronecrotica).A fost transferat la spitalul de copii urmand sa fie operat , dupa operatie el a inceput sa se simta bine, organismul ii functgiona bine, dar a luat o bacterie din spital BACTERIA ACINETOBACTER.
Dupa ce a luat bacteri aacesta baietelul meu nu a mai putut lupta , el fiind micut si slabit dupa operatie bacteria a fost mult prea grea pentru el iAR IN 3 zile a devenit un ingeras , a plecat la DOAMNE DOAMNE.

Nu inteleg de ce ne-a parasit si nu a mai vrut sa lupte pentru ca noi il iubim foarte mult

FABI NE LIPSESTI MULT SI MIE SI LUI TATI.

Sper ca acolo sus langa Doamne Doamne sa iti fie bine , noi t eiubim si nu o sa te uitam NICIODATA
Te iubeste MAMI ingeras mic.