Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Pentru iubita noastra Heidi

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
16 mesaje • Pagina 1 din 1

Pentru iubita noastra Heidi

Mesajde Mio pe 7 Apr 2011, ora 13:07

Acum o saptamana trebuia sa te cunoastem, sa te strangem de manuta, sa iti alinam durerile, sa te magaiem si sa te strangem tare in bratele noastre. Alice ar fi fost incantata de micuta ei surioara si noi mandrii de asa fete frumoase. Insa am ramas doar cu amintirea ta, cu un filmulet si o poza cand inca erai la mine in burtica. Sunt zile in care ma gandesc mai putin la tine si cateodata mi se pare ca va trece durerea, insa nu a trecut nici o luna in care sa nu retraiesc experienta pierderii tale. Ti-am vazut ultimele miscari inainte de a pleca de tot....si te luptai, eu stiu ca nu vroiai sa pleci si imi pare asa de rau ca nu am putut face nimic, absolut nimic pentru a te tine la noi.
Tu esti cea mai mare pierdere si cel mai mare regret al nostru.
Te iubim si asteptam sa te strangem in brate cand vom ajunge in prezenta Tatalui.
Mio

Locaţie: cluj napoca
Sus

Re: Pentru iubita noastra Heidi

Mesajde ingerasulGabriela pe 7 Apr 2011, ora 13:17

Mioara >:D< cuvintele sunt sarace pt a exprima regretul ca nu o mai aveti pe micuta voastra ... ma bucur ca ne-ai gasit ... ai gasit familia EMMA unde aceste sentimente de dor sunt firesti si usor de inteles ... imi pare nespus de rau, multa putere tie si familiei ... iar ei zbor lin printre (*) si *-:)
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 7 Apr 2011, ora 13:27

Incep prin a-ti spune din nou IMI PARE RAU pentru pierderea micutei tale Heidi, inteleg ca pierderea este recenta si indraznesc sa spun Bun venit in familia parintilor de ingeri, familia care incearca sa aline durerea si dorul copilasilor ingerasi.

Ai gasit puterea sa ne faci cunostinta cu ingerasa ta, esti o mamica puternica si curajoasa.
Te indrum sa citesti articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame,te vor ajuta sa intelegi mai bine starile tale,(prin care noi toate am trecut), impreuna cu sotul tau poti citi articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati, si el sufera chiar daca poate nu arata
iar pentru Alice, surioara lui Heidi poti citi articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/copiii, ii vei putea explica mai bine despre surioara ei ingeras.

Te imbratisez cu tot sufletul si sunt alaturi de tine
Zbor lin ingerasa draga, Heidi [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 7 Apr 2011, ora 13:33

La fel de mult sufera si bunicii sau poate mai mult, pentru ca suferinta lor este dubla, o data pentru nepotica si apoi pentru voi, copiii lor http://www.organizatiaemma.ro/node/526
Prietenilor, colegilor, apropiatilor tai te sfatuiesc sa le trimiti link-ul sau articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati, fara sa-si dea seama vor spune cuvinte care dor.
>:D< cu tot sufletul
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Mio pe 7 Apr 2011, ora 14:45

ingerasulGabriela scrie:Mioara >:D< cuvintele sunt sarace pt a exprima regretul ca nu o mai aveti pe micuta voastra ... ma bucur ca ne-ai gasit ... ai gasit familia EMMA unde aceste sentimente de dor sunt firesti si usor de inteles ... imi pare nespus de rau, multa putere tie si familiei ... iar ei zbor lin printre (*) si *-:)

>:D< Multumesc tare mult si ma bucur ca sunt alaturi de oameni care inteleg durerea prin care trec.
Mio

Sus

Mesajde Mio pe 7 Apr 2011, ora 14:57

marwana scrie:Incep prin a-ti spune din nou IMI PARE RAU pentru pierderea micutei tale Heidi, inteleg ca pierderea este recenta si indraznesc sa spun Bun venit in familia parintilor de ingeri, familia care incearca sa aline durerea si dorul copilasilor ingerasi.

Ai gasit puterea sa ne faci cunostinta cu ingerasa ta, esti o mamica puternica si curajoasa.
Te indrum sa citesti articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame,te vor ajuta sa intelegi mai bine starile tale,(prin care noi toate am trecut), impreuna cu sotul tau poti citi articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati, si el sufera chiar daca poate nu arata
iar pentru Alice, surioara lui Heidi poti citi articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/copiii, ii vei putea explica mai bine despre surioara ei ingeras.

Te imbratisez cu tot sufletul si sunt alaturi de tine
Zbor lin ingerasa draga, Heidi [-o< O:-) @};-

multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru articole. Sarcina am pierdut-o doar anul trecut in 19 septembrie. Mult timp dupa ce am pierdut sarcina m-am invinovatit, deoarece nu au gasit o cauza a pierderii sarcinii...fatul a fost perfect sanatos si nu a fost sarcina oprita din evolutie. Am pierdut-o cand avea 13 saptamani si pe toata durata sarcinii am stat la pat cu perfuzii neputund manca nimic, am devenit piele si os. Si pe cand ma gandeam ca trece perioada grea, intr-o duminica am sangerat si am stiut ca o voi pierde deorece in clipa aceea mi-a trecut toata starea de rau pe care o avusem.

In urma analizelor genetice am aflat ca am tromboza si cel mai probabil un cheag a desprins sarcina de pe uter. Doar cu tratament pot duce o sarcina pana la capat.
Ne bucuram ca Dzeu ne-a lasat-o pe Alice, chiar daca cu ea nu am urmat nici un tratament.
Sa fi stiut ce stiu acum, mi-as fi facut analizele acelea mai demult.
Mio

Sus

Mesajde mady pe 7 Apr 2011, ora 15:04

draga mamica indurerata te rog sa primesti si de la mine o calda si sincera >:D< ,

"bun venit"in aceasta mare familie EMMA ,noi toate suntem alaturi de tine,iti intelegem durerea,aici pe acest forum vei gasi multa intelegere si poate un pic de alinare a suferintei pentru ca te rog sa ma crezi toate mamicile de inger iti trimit un gand bun si o >:D< din tot sufletul .

citind pe acest forum mai multe "povesti" de ingerasi poate te va ajuta sa treci mai usor peste aceasta suferinta,dar noi toate te intelegem si suntem alaturi de tine

scumpa ta Heidi este mandra de mamica ei si nu va fi uitata niciodata

aici pe acest forum poti vorbi cu ea de cate ori simti nevoia,poti sa plangi daca simti nevoia,aici vei fi inteleasa,aici nimeni nu te judeca .

multa putere draga mea si pentru Heidi multe (*) si @};-
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde marwana pe 8 Apr 2011, ora 07:49

Mio si eu am trombofilie cu deficit de proteina S, urmatoarea sarcina am facut tratament cu anticoagulant injectabill si totul a fost ok.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 11 Apr 2011, ora 13:23

Draga Mio , imi pare rau de pierderea suferita !!
O grea inceracare pentru voi !!
te imbratisez cu drag si pentru ingerasa ta mii de flori si zbor lin printre stele !! >:D< :x :* @};- @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 21 Iun 2011, ora 09:32

Draga Mioara ganduri bune ale intregii familii E.M.M.A. se indreapta catre tine. Primeste :* si >:D< de la noi.
Sa stii ca ne gandim la tine si iti dorim liniste sufleteasca si numai bine. Nu ai mai scris de mult. Cum mai esti? Sper ca trombofilia nu te sperie ... cu tratament potrivit totul va fi bine ... Vrem sa sti ca suntem cu gandul la tine si nu esti singura.
Pentru tine o mare >:D< , Iar pentru O:-) tau mii de @};- si zbor lin printre (*) si *-:)
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 1 Sep 2011, ora 16:19

Mioara ganduri bune ale intregii familii E.M.M.A. se indreapta catre tine ... ce mai faci? speram ca esti pe cat se paote bine ... zbor lin O:-) tau
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 19 Sep 2011, ora 22:12

Draga Mioara, astazi, cand se implineste un an de cand Heidi a plecat in lumea Ingerilor, echipa E.M.M.A. este alaturi de tine. Te >:D< si-L rugam pe DD sa-ti aline sufletul ranit.
Sa stii ca Ingerasa ta micuta iti este alaturi in fiecare zi, doar ca ....altfel. Cu prima raza de soare din aceasta dimineata ti-a trimis un :* plin de iubire. Este Ingerasul tau care te ocroteste de acolo de sus.

Pentru O:-) Heidi am impletit astazi o cununita de @};- si (*) .
Zbor lin, Heidi, zbor lin si lumina vesnica!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 19 Sep 2012, ora 08:26

O:-) frumos Heidi, zbor lin spre lumea celor buni si frumosi!
[-o< @};-

Mioara, draga noastra, astazi te purtam in gand si in suflet >:D<

Echipa E.M.M.A
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 19 Sep 2013, ora 02:39

Mioara >:D< azi suntem cu gandul al tine, la voi, noi, intreaga echipa E.M.M.A. >:D< se implinesc 3 ani de cand Heidi a plecat intr-o lume, speram noi mai buna.

Multa putere voua, iar O:-) Heidi zbor lin printre stele @};-
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 19 Sep 2014, ora 21:59

=(( Draga Mioara, echipa E.M.M.A. te imbratiseaza strans si se roaga pentru linistea ta sufleteasca =((
Ingerasa Heidi a implinit 4 anisori angelici =(( Gandurile noastre s-au indreptat spre tine si spre Ingerasa ta =((

Zbor lin si Lumina vesnica, Ingerasa gingasa, Heidi! @};- (*) @};-
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde caresse pe 20 Sep 2015, ora 14:47

La multi ani eterni, O:-) Heidi (*) (*) (*) (*) (*) pentru tine,ingerasa draga !
Zbor lin,pui mic !
Sa ai grija de familia ta [-o< [-o< [-o<
caresse
Moderator

Locaţie: romania
Sus

Scrie un răspuns
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro