Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Crina si Dalia ingerasii nostrii

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
49 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Crina si Dalia ingerasii nostrii

Mesajde ELENA N pe 26 Feb 2011, ora 13:24

Imi este foarte greu sa scriu despre copii mei,despre ingerasii mei CRINA si DALIA,au avut 8 luni de viata in pantecul meu,8 luni in care am vorbit cu ele le-am cantat si le-am spus cat de mult le iubim,si acum le spunem ca le iubim.O sa va povestesc mai mult cand o sa prid putere.Va multumesc ca existati

Povestea noastra a inceput atat de frumos,nimic nu prevestea tragedia ce urma sa ne scimbe vietile.Am ramas insarcinata la 6 luni de la nunta,a fost prima zi de fericre,pentru ca au urmat si altele.Dupa ce am facut testul de sarcina m-am urcat in masina,am mers la medic sa ne confirme sarcina,simteam ca plutim.Surpriza cea mare a venit in luna a 5 cand am aflat ca vom avea doua fetite,da,aveam sarcina gemelara,din acel moment fericirea sa dublat.Trebuia sa nasc in noiembrie 2010,pe 17 septembrie am mers la un control de rutina si totul decurgea normal,puisorii mei luasera in greutate si aveau un chef enorm de joaca,ne amuzam copios cand vedeam burtica mea care lua diferite forme.Pe 3 octombrie m-au trezit niste dureri crancene mi-am dat seama ca aveam sa nasc mai devreme,am ajuns la urgente,au incercat sa-mi opreasca dilatarea dar nu au reusit,am fost bagata de urgenta in operatie,aveam niste emotii imense urma sa-mi aud puisorii.E atat de dureros,Puisorii mei nu mai aveau viata de 4 zile,au avut circulara.nu am avut puterea sa le vad, am vrut sa-mi ramana in minte imaginea pe care mi-o creasem.Desi nu le-am vazut imi e un dor nebun de ele,imi lipseste ceva,nu ma simt intreaga,ma doare si aerul pe care il respir.CRINA,DALIA mami si tati va iubesc si nu o sa va uitam niciodata @};- @};-
ELENA N

Locaţie: galati
Sus

Re: Crina si Dalia ingerasii nostrii

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Feb 2011, ora 14:25

Imi pare foarte rau ... bine ai venit in familia EMMA ... zbor lin ingeraselor tale, iar tie multa putere..
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde mady pe 26 Feb 2011, ora 15:14

uff...draga mamica indurerata te rog sa primesti si de la mine o calda si sincera >:D< ,
"bun venit"in aceasta mare familie EMMA ,noi toate suntem alaturi de tine,iti intelegem durerea,aici pe acest forum vei gasi multa intelegere si poate un pic de alinare a suferintei pentru ca te rog sa ma crezi toate mamicile de inger iti trimit un gand bun si o din tot sufletul
sunt alaturi de tine..aici poti scrie tot ce simti si poti comunica cu ingerasii tai
te imbratisez,DD sa-ti te ajute si sa-ti mai aline macar putin din durerea ce o simti in aceste clipe grele
>:D< >:D< [-o< [-o<
ptr ingerasii tai..mii de @};- @};- @};- @};- @};- si lumina *-:) *-:)
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Feb 2011, ora 15:51

Imi pare atat de rau ... asa cum ti-am mai spus ... insa nu pot sa inteleg de ce au murit amandoua de circulara ... cred ca nu ar strica sa afli daca nu a fost si alta cauza ... Iti doresc multa putere ... iar ingeraselor tale zbor lin printre (*)
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 26 Feb 2011, ora 15:56

Elena i mi pare nespus de rau pentru pierderea micutelor tale Crina si Dalia. Foarte frumoase nume ai ales pentru ele. I mi pare rau ca simti aceasta durere si tristete fara margini.
Totusi i ti spun bun venit in familia parintilor de ingeri si te primesc cu o mare >:D< , din suflet pentru suflet.
Aici cu siguranta vei gasi alinare,vei putea sa vorbesti cu ingerasele tale Crina si Dalia, sa le scrii, sa le povestesti, aici copilasii nostri ingerasi traiesc, noi le dam viata. Aici nu ii uitam, le trimitem iubire.

Te invit sa citesti aceste articole http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te vor ajuta sa gasesti putere,
sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati pentru ca si el sufera, si pe el il doare chiar daca incearca sa para puternic,
iar apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati de aici vor invata cum sa respecte durerea prin care treci si cum sa nu te raneasca.

Zbor lin dragi ingerase Crina [-o< O:-) @};- si Dalia [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ELENA N pe 26 Feb 2011, ora 20:29

ingerasulGabriela scrie:Imi pare atat de rau ... asa cum ti-am mai spus ... insa nu pot sa inteleg de ce au murit amandoua de circulara ... cred ca nu ar strica sa afli daca nu a fost si alta cauza ... Iti doresc multa putere ... iar ingeraselor tale zbor lin printre (*)

intrebari am si eu multe dar nu fac decat sa ma macine mai tare,am primit explicatii dar nu-mi mai aduce puisorii inapoi,nici un raspuns nu ma multumeste.Nu e vina nimanui,le iubim enorm
ELENA N

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Feb 2011, ora 21:15

Nu am vrut sa te supar ... iarta-ma daca te-am suparat ... am inteles ca nue nimeni de vina, insa sunt multiple cauze pt sarcina oprita in evolutie ... dar ai dreptate ... nimic nu le aduce inapoi ... din pacate ... de aceea iti doresc multa putere si iti ofer o calda >:D< , iar ingeraselor tale mii de @};-

Mesajele ce ti le-am scris erau scrise in graba de la servici ... vriam sa iti spun cu tristete ... bine ai venit in familia EMMA ...
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde mady pe 26 Feb 2011, ora 22:22

of, elena..suflet indurerat..DD sa-ti dea puterea ptr a putea trece macar putin peste durere =((
Doamne,mila si iubirea ta este mare..apleaca-TI mana ocrotitore peste Elena..are multa nevoie de Tine. >:D<
ajut-o Doamne..Sfanta Feciora Maria ocroteste ingerasii Crina si Dalia
scumpa mea..ce asi mai putea spune in asemenea momente..sa ai putere sa intelegi ca ingerasii tai te vegheaza,sunt bine acolo unde sunt..si se roaga ptr tine
>:D< :x [-o< @};-
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde ELENA N pe 27 Feb 2011, ora 12:15

ingerasulGabriela scrie:Nu am vrut sa te supar ... iarta-ma daca te-am suparat ... am inteles ca nue nimeni de vina, insa sunt multiple cauze pt sarcina oprita in evolutie ... dar ai dreptate ... nimic nu le aduce inapoi ... din pacate ... de aceea iti doresc multa putere si iti ofer o calda >:D< , iar ingeraselor tale mii de @};-

Mesajele ce ti le-am scris erau scrise in graba de la servici ... vriam sa iti spun cu tristete ... bine ai venit in familia EMMA ...

nu sunt suparata doar ca nu pot sa mai suport indoieli si intrebari,imi pare nespus de rau pentru ingerasul tau Gabriela si sper ca ingerasele mele Crina si Dalia sa fie prietene cu ingerasul Gabriela Sa le dea Dumnezeu lumina. @};- *-:) *-:) *-:)
ELENA N

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 27 Feb 2011, ora 15:35

Sunt sigura ca sunt foarte jucause acolo sus impreuna cu toti ceilalti ingerasi.

Nu vroiam sa fie pt a avea indoieli ci pt a evita pe viitor o noua pierdere.

Iti doresc o duminica linistita si multa putere, inegraselor tale zbor lin printre (*)
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 27 Feb 2011, ora 18:04

Elena draga mea , mamica de ingerase , te imbratisez cu drag !
Imi pare atat de rau !!
Cuvintele ...putine , sper sa poata exprima durerea si regretul ca ni e-ai alaturat !!

Stiu sigur ca ingerasele tale , printesele minunate , au dorit sa vina impreun pe lume daca nu s-a putut au ales sa plece impreuna !!
Stiu sigur ca acolo sunt fericite , si ma stiu sigur ca intr-o zi le vei simti si tu fericirea si iubirea !!

Aici fii sigura ca vei fi incomjurata de iubirea aceea imensa si pura asa cum este in RAI !!

Pentru Crina si Dalia , doua flori rare , si gingase ..mii de flori ...si o rugaciune plina de iubire !!

[-o< O:-) O:-) @};- :* :* :* @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Doina pe 27 Feb 2011, ora 20:24

draga mamica iti trimit si eu o parte din puterea care am dobandit-o eu datorita mamicilor de ingeras, prietenele mele dragi.
te >:D< si imi pare atat de rau ca trebuie sa treci peste astfel de durere.
eu in 26 cand ai scris tu ma gandeam la Ana mea care acum doua luni la aceasi data, adica de Craciun a devenit ingeras si .....stiu prin ce treci, cu toate stim.

ma rog pentru tine sa ai parte de cat de multe zile linistite pentru ca stiu ca ai si zile groaznice, dar ingerasele tale scumpe o sa te ajute eu sunt sigura de acest lucru. din pacate noua ne este atat de greu incat durerea aceasta nu ne lasa sa intelegem si sa gasim raspuns la intrebarea "de ce?.....ah!!!!!!ca nici nu stiu ce sa-ti spun, dar vreau sa crezi ca incerc in fiecare zi ce trece sa nu mai fiu atat de trista si sa ma gandesc ca Ana scumpa ema este intr-un loc minunat....defapt sunt convinsa de acest lucru doar ca noi suntem "doar oameni" si mai mult suntem mame care am ramas fara copilas si nu mai avem cui oferi toate dragostea imensa pe care am pastrat-o pentru ei. poate trebuie sa invatam sa oferim dragostea noastra ingerasilor nostri....chiar daca ne vine mai greu, dar mamici am ramas chiar daca copilasii nostri sunt ingerasi.

@};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru ingerasele tale.
>:D<
Mami de ingeras scump Ana Irina
http://ingerasulanairina.blogspot.com/
Doina

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde monicamuresan pe 27 Feb 2011, ora 20:56

=(( Draga Elena, sunt cu tot sufletul alaturi de tine si ma rog pentru linistea ta sufleteasca =(( Imi pare foarte rau pentru pierderea ta =(( E atat de trist, incat imi gasesc cu greu cuvintele...
Dar accepta o calda si sincera >:D< cu mare drag :x
Pentru Ingerasele gingase Crina si Dalia, mii de @};- si (*) , Zbor lin si Lumina vesnica.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Loredana M pe 27 Feb 2011, ora 21:14

draga Elena iti trimit si eu o calda >:D< iar pentru ingerasele tale Crina si Dalia un mare buchet de @};-
imi pare atat de rau pentru suferinta ta...........
dar sunt sigura ca a colo sus la DD se joaca cu ceilalti ingerasi si imi place sa cred ca se vor intalni cu Alexandra noastra iar fratiorul ei David are grija de toate fetitele......
te >:D< draga mea si iti doresc multa putere tie ,sotului tau si intregii familii.
Liliana-bunica de ingeras David si Alexandra
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Doina pe 28 Feb 2011, ora 14:52

draga mamica de ingerase sus in ceruri, te >:D< >:D< >:D< si de aici din Cluj iti trimit multa dragoste si putere si un buchet mare de @};- @};- @};- pentru Crina si Dalia
Mami de ingeras scump Ana Irina
http://ingerasulanairina.blogspot.com/
Doina

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde mady pe 1 Mar 2011, ora 09:05

Cu ROSU si ALB..am inlantuit gingasul ghiocel,
L-am parfumat cu toata dragostea mea,
L-am inconjurat cu mireasma primaverii
Si din tot sufletul..ti-l daruiesc tie
Sperand sa-ti aduca fericire