Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

IANIS DAN de ce nu esti cu noi?

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
103 mesaje • Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

IANIS DAN de ce nu esti cu noi?

Mesajde luminita kyo pe 10 Ian 2011, ora 11:05

Nu stiu ce sa spun, nu stiu ce sa cred, nu stiu ce sa fac? E atat de greu.
Am dus o sarcina la termen si totul a fost bine, poate prea bine pana cand cu cateva zile inainte de a naste s-a descoperit o problema la inima... fara prea multe detalii. S-a hotarat ca voi naste prin cezariana, pe 4 ianuarie2011, cu posibilitatea interventiei chirurgicale pe cord, dar cu o zi inainte, dupa internare, la radiografie s-a stabilit ca inima micutului nu a vrut sa mai bata. Nu am putut sa cred, nu cred nici acum, sper ca e un cosmar si astept sa ma trezesc. Am nascut in 4 ianuarie la ora 23 , un baietel de 3500gr, dar care nu a miscat, nu a plans si ce e mai rau ca nu l-am vazut. Incerc sa-mi imaginez cum arata, dar nu pot si mi se rupe sufletul. De cinci zile plang, si nu pot sa inteleg atatea lucruri. Nu stiu daca voi trece peste acestea, nu stiu ce e mai bine sa incerc sa-l uit, sa nu ma gandesc.... dar nu pot ... e copilul meu mult dorit si asteptat.
luminita kyo

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Re: IANIS DAN de ce nu esti cu noi?

Mesajde ingerasulGabriela pe 10 Ian 2011, ora 11:10

Iti spun si tie bine ai venit in familia noastra ... de mame de ingeri ... stiu ca doare ... stiu ca pare ireal ... stiu ca nu poti gasi explicatii ... nici raspunsuri ... chiar daca le cauti cu disperare. Iti doresc multa putere, alinare mangaiere si ingerasul vostru sa va vegheze mereu. Imi pare rau ... Zbor lin ingeras iubit.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde ama pe 10 Ian 2011, ora 11:15

draga luminita te >:D< si iti sunt alaturi in aceste cumplite momente =(( , aici pot spune ca ai gasit poate ceea ce cautai , suntem o mare familie .....FAMILIA EMMA sau CASA EMMA asa cum imi place mie sa spun ,aici esti primita cu bratele deschise tot timpul ,ai un umar pe care poti sa apleci capul si sa plangi ......aici suntem unii pt altii sa ascultam si sa fim ascultati :x

sincer nsh ce sa mai scriu mi-am dorit ca noi cei de aici sa fim ultimii parinti de ingeri dar vad ca nu e asa :( imi pare rau ca trebuie sa ni te alaturi :((

sunt alaturi de voi >:D< si va trimit putina liniste divina si sufleteasca [-o<

ingeras scump si drag zbor lin printre (*) , multa *-:) si toate @};- din lume

DOAMNE AJUTA [-o<
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde luminita kyo pe 10 Ian 2011, ora 11:27

Multumesc pentru gandurile frumoase, nu am crezut ca cineva o sa raspunda atat de repede la suferinta mea, desi acum plang, sunt fericita ca mai e cineva alaturi de mine. Va multumesc mult.
luminita kyo

Sus

Mesajde ama pe 10 Ian 2011, ora 11:35

aici oricand vei primi ganduri frumoase si calde , asta este special in aceasta FAMILIE EMMA stiind ca cineva este alaturi tot timpul de tine >:D< >:D<

multa putere draga mamica de ingeras >:D<
ama

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 10 Ian 2011, ora 11:39

=(( :(( =(( Draga Luminita, sunt alaturi de tine si iti trimit o calda si sincera imbratisare. Ma rog pentru linistea sufletului tau greu incercat.
Pierderea ta e foarte recenta, de aceea te rog din suflet sa ramai alaturi de noi, pentru ca vor urma clipe cumplite, in care vei simti si la propriu si la figurat cum inima ta se sfasie de durere. Cu toate am trecut prin aceste clipe grele, de aceea stim ce mult conteaza un gand bun, o sincera >:D< , un mesaj care sa incerce sa-ti aline durerea.
Chiar daca pare imposibil, vei reusi incet-incet sa-ti umpli sufletul cu Iubirea care i-o porti Ingerasului tau gingas. Si asta, pentru ca ce altceva am putea face, ca sa-i facem mandri de noi... poate ca Ingerasii nostri ne privesc de Sus, de pe un norisor... si atunci, ce am putea face noi? Cred ca cel mai intelept este sa le trimitem toata Iubirea noastra :x ... e singurul lucru care ne-a ramas si nimeni nu ne poate opri acest sentiment.
Te >:D< cu mare drag :x si ma rog pentru linistea ta sufleteasca.

Pentru Ingerasul Ianis Dan, mii de (*) , Zbor lin si Lumina vesnica.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Enache Cristina Alina pe 10 Ian 2011, ora 12:33

Draga mea, si eu sunt alaturi de tine si stiu ca in cazurile noastre cuvintele sunt de prisos.Ingerasii nstri au fost prea frumosi si prea buni pentru acest pamant si Dumnezeu a hotarat sa ii ia la El.Ingerasul tau te vrea puternica si sunt sigura ca nu vrea sa il uiti, vrea doar sa ridici capul spre cer, sa ii trimiti un zambet si un pupic.
Zbr lin, Ingeras iubit...
Cele mai iubite sufletele,Tudor-Andrei si bebe mic, Ingerasii lui Doamne Doamne in ceruri si ai mamicii pe pamant...
Enache Cristina Alina

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 10 Ian 2011, ora 12:45

Luminita mamica indurerata te >:D< cu mare mare drag, cu tot sufletul, inteleg durerea ta, intrebarile si framantarile ca de altfel noi toate mamicile de aici putem intelege aceasta durere crunta. Nu exista pe lumea tristete mai mare decat cea care te cuprinde in urma pierderii copiilor.
A fost o decizie buna cand te ai hotarat sa impartasesti cu noi povestea micutului tau Dan.
Te invit sa citesti aceste articole http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
sunt sigura ca i ti vor fi de ajutor, vei putea intelege si pe parcursul timpul sa accepti.
Ingeras scump Dan, ajut o pe mama ta sa fie puternica, arata i ca nu este singura si tu ii esti alaturi, esti in inima si in sufletul ei.
Zbor lin, scump ingeras Dan [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 10 Ian 2011, ora 12:46

Draga Luminita,

Te intimpin si eu cu aceleasi ginduri bune, cu o imbratisare calda.
Imi pare rau ca ni te-ai alaturat noua, ca treci si tu prin acelasi cosmar ca si noi toate. Pierderea ta e atit de recenta, e normal sa iti pui toate aceste intrebari, e normal sa ai impresia ca totul e ireal si sa astepti sa te trezesti din acest vis urit.
Si noi l-am pierdut pe Victor tot la citeva zile inainte de termen.
Ne pregateam pentru venirea lui pe lume, dar n-a fost sa fie. Mai intii a fost negarea, golul, furia, neintelegerea... apoi dupa multe lacrimi...acceptarea.

Pe site-ul EMMA vei gasi o multime de articole traduse din mai multe carti, care te vor ajuta cu siguranta sa intelegi ca reactiile si trairile tale sunt normale. Aici pe forum vei gasi mereu pe cineva care sa te incurajeze, si te vei simti mai putin sinura in suferinta ta.
Din pacate solutii moracol nu sint, calea pe care noi parintii de ingeri trebuie sa o urmam e lunga si anevoioasa. Sa inveti sa traiesti fara puiul pe care ti l-ai dorit si pe care il iubeai deja inainte de a-l vedea, sa te ridici dupa o astfel de lovitura, e greu...

Imi pare rau ca cei de la spitalul unde ai nascut nu ti-au oferit posibilitatea sa il vezi si sa iti poti lua ramas bun de la el. Din pacate in Romania la multe spitale cadrele medicale nu sint constiente de importanta acestui moment. E unul din obiectivele organizatiei EMMA - dorinta de a face cunoscut acest lucru, de a lupta pentru dreptul parintilor de a-si vedea copilul daca doresc.
El va exista in imaginatia ta, in inima ta, ai cu siguranta ecografiile care iti vor aminti de existenta lui la tine in burtica. Nu ai reusit sa iti iei ramas bun de la el dupa ce s-a nascut, dar i-ai scris aici povestea si ni l-ai prezentat noua. E un pas important, si poti veni aici sa ii scrii, sa ne scrii, sa ii pastrezi vie amintirea atunci cind vei simti nevoia.

Iti doresc din tot sufletul putere sa mergi mai departe, sa iti gasesti linistea, iar puiului tau Ianis Dan lunima vesnica si zbor lin printre stelute.
Cu drag,
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde georgeta74 pe 10 Ian 2011, ora 13:06

Draga Luminita te intampin si eu cu ganduri bune si compasiune. Asta e tot ce putem face in aceste momente pentru tine. Stim prin ce treci si nu-ti putem spune sa nu mai plangi.
Lacrimile poate se vor opri vreodata sa curga pe obraji, dar nu se vor opri sa curga in suflet. Cu toate astea vei vedea ca aici, printre atatea suflete curate de mame de ingeri vei invata sa mergi mai departe si sa recunosti semnele pe care ti le va trimite Ianis.
Te >:D< ca sa-ti dau putere.
Pentru tine inger scump, (*) (*) (*) si zbor lin.
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde Iza pe 10 Ian 2011, ora 13:06

Luminita, scumpa mamica de inger,
Esti atat de minunata...cum crezi ca poti uita un Inger? Nu il vei uita niciodata. Il vei purta cu tine toata viata. Fiecare coltisor al trupului tau are cate un buzunarel fermecat, care poarta in el un Inger minunat. Acum, esti foarte trista, suparata si debusolata. Maine, sau mai tarziu, dar nu foarte tarziu, vei incepe sa intelegi ca esti o mama binecuvantata, ca ai o mare calitate, aceea de a fi mamica de Inger, vei invata sa traiesti din nou cu durerea ta, cu sufletul tau spart in mii de bucatele, vei vedea cum lacrimile tale se vor transforma in diamante, pe care vei sti sa le folosesti la momentul potrivit, asa cum trebuie.
Plangi cat poti de mult, pentru ca plansul te va linisti si te va ajuta, dar, in acelas timp, vorbeste, ca toata lumea sa il cunoasca pe Ingerul tau.
Sa nu uiti nicio secunda ca esti mama, Ingerul tau asteapta de la tine dragostea si mangaierea ta. Canta-i, citeste-i povesti, rasfata-l si iubeste-l! Stiu ca ceea ce spun pare imposibil dar, crede-ma, nu este deloc asa.
Te imbratisez cu multa caldura si ma rog la bunul Dumnezeu sa te calauzeasca si sa te ocroteasca.
Pentru tine, draga mea...un mare brat de @};- @};- @};- , iar pentru puiul tau drag, un curcubeu de (*) (*) (*) jucause!
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Mesajde cristina_w pe 10 Ian 2011, ora 13:17

Draga Luminita, imi pare atat de rau ca treci prin asemenea momente de durere cumplita. Acum un an, in 10 ianuarie si eu am nascut un baietel sanatos, frumos, dar fara viata. A fost desprindere de placenta. Clipele cumplite de durere nu le voi uita niciodata. Timpul si ingerasul nostru scump ne-au ajutat sa invatam sa privim inainte, sa visam din nou si sa ne bucuram de viata (lucruri care pentru noi erau de neconceput in prima saptamana).
Imi pot imagina ce durere simti acum, insa ingerasul tau va fi langa tine si te va ajuta si, intr-un fel sau altul, iti va trimite semne.
Intrebarea "De ce?" pentru mine nu a avut sens. E atat de greu de inteles la inceput, dar nimic nu este intamplator si nimic din ce ai fi facut ALTFEL nu ar fi putut schimba situatia. Puitul tau a fost menit sa fie ingeras, un suflet mare, alb si pur!
Ingerasul tau te iubeste si acum este langa tine in fiecare secunda. Puiutii nostri traiesc vesnic acum si de acolo de unde sunt ei, vor veghea mereu asupra noastra.
Draga mea, nu stiu daca ceea ce am scris eu aici te ajuta un pic, dar daca crezi ca te ajuta sa-ti mai povestesc despre ce am citit eu despre bebelusii deveniti ingerasi, te rog sa imi spui.
Cred ca te-ar ajuta un pic sa intelegi daca citesti la subiectul "Alaturi de Annemarie".

Te imbratisez strans si ma rog la ingerasii nostri sa iti trimita multa putere!
iANIS DAN, Ingeras scump, sa fii alaturi de mamica ta si sa ii trimiti semne!
Multe @};- si [-o< pentru tine, ingeras drag!
cristina_w

Locaţie: Germania
  • YIM
Sus

Mesajde ALIS pe 10 Ian 2011, ora 16:03

Vei reusi la un moment dat sa treci peste acest moment din viata ta si asta nu inseamna ca vei uita ceva din acele clipe. Aici vei gasi multe prietene cu care vei putea vb despre copilul tau si te vor sprijini Pe mine personal m-au ajutat mult numai citind povestile lor.
Ptr ingerul tau (*) @};-
ALIS

Locaţie: craiova
Sus

Mesajde Ioana D pe 10 Ian 2011, ora 17:09

Luminita, o mare imbratisare de la mine. Aceeasi afectiune la inimioara ne-a rapit copilasii, si te inteleg perfect, singura diferenta este ca puiul meu a trait 3 zile.... Iti doresc multa putere...si aici mereu vei gasi un sprijin. Iar pentru ingerasul Ianis mii de @};- @};- @};- si [-o<
Ioana
Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Ioana D

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde ama pe 10 Ian 2011, ora 18:53

mii >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< si DD sa va dea putere sa mergeti mai departe cu sfuletelele pline cu pace si iubire divina

pt ingeras [-o< [-o< @};- @};-
ama

• YIM
Sus

Mesajde luminita kyo pe 11 Ian 2011, ora 10:34

Dragi mamici as vrea sa-mi inregistrez si eu ingerasul la comemorari luna ianuarie, si nu stiu cum, ma puteti ajuta careva. Multumesc.
luminita kyo

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 11 Ian 2011, ora 10:40

Luminita puiul tau cat de curand va fi trecut in lista. Urmeaza sa i se faca balonas cu numele si pagina cu povestea lui, acum depinde cand va putea mamica care se ocupa de astea ca acum are o mititica de doar 2 lunite, dar fi sigura ca va avea cat de curand. Te >:D< cu drag, iar pt O:-) tau mii de @};-
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde oanaberendei pe 11 Ian 2011, ora 11:59

Draga mea, timpul te va intari si poate iti va oferi un pic de liniste...
Fii tare si ai incredere in DD ca tot ce se intampla este cu un scop...Lui Ianis sigur ii este mai bine acolo, langa DD, jucandu-se cu ceilalti ingerasi....
Zbor lin, ingeras Ianis!
http://spitalesimalpraxis.blogspot.com
oanaberendei

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 12 Ian 2011, ora 14:23

Luminita , te imbratisez cu drag si cu multe lacrimi , plang alaturi de tine , sufar cumplit cand o noua mamica ni se alatura !!
imi pare nespus de rau !!
Nu am cuvinte , decat toata dragostea mea ti-o trimit si ma rog sa te intareasca Dumnezeu , si puiul tau de acolo de sus sa-ti trimita mereu semne si toata iubirea lui si sa -l simti mereu langa tine !!

:x >:D< :* O:-) [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
103 mesaje • Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro