Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasul Stefan Georgian

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
556 mesaje • Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 30

Ingerasul Stefan Georgian

Mesajde onutza pe 14 Mar 2010, ora 12:59

Numele meu este Oana Grigore (24 ani)si cea mai fericita zi din viata mea a fost pe 10 octombrie cand am aflat ca o sa fiu pt prima oara mamica.Eram in al noualea cer atat eu cat si sotul.Nu imi venea sa cred ca testul de sarcina era pozitiv si deaceea m-am dus fuguta la farmacie ca sa mai iau unul si spre fericirea mea s-a dovedit a fi tot pozitiv.Din acel moment am inceput sa visez deja la scumpul meu bebe cum ca in iunie 2010 il voi avea in brate si ii voi darui iubirea mea.imi doream din tot sufleul sa fie baietel , am deja un nepotel de care sunt dea dreptul fascinata si deaceea imi doream sa am si eu tot baietel,desi dc era fetita nu ne deranja ,bucuria era la fel de mare.Am inceput sarcina relativ bine,chiar nu ma gandeam la ce urma sa vina,2 amenintari de avort,spitalizare ,si tratament pe care nu l-am putut gasi in tara pt a sustine sarcina.Pt mine nu a fost greu ,tocmai pt faptul ca luptam ca bebe sa fie bine ,doar la el ma gandeam si sincer chiar a fost un luptator ,a trecut cu bine peste momentele critice,a reusit sa ramana la mami in burtica ,sa o bucure cu fiecare miscare a sa.A miscat pt prima oara pe 1o ianuarie 2010,este dea dreptul minunat si o senzatie unica in viata sa iti simti puiul miscand ,sa ii vorbesti ,sa mangai burtica iar el sa iti raspunda.M-am simtit in al noualea cer cand bebe misca parca imi dadea de veste ca este bine si nimic nu ii poate face vreun rau.Cand plecam de la control unde il vedem impreuna cu tati pe bebe la ecograf zambetul ne ramanea mult timp pe fata era fff ferititi stiind ca baietelul nostru este bine,nimeni si nimic nu ne putea smulge fericirea .Deja ne vedeam cu caruciorul in vara aceasta plimbandu-l pe bebe ,eram nespus de fericiti .Il iubeam deja, era fiinta care crestea in mine si nu imi concepeam viata fara el.Pe la 21 saptamani a urmat vizita la ecograful 4D(morfologie fetala),in ziua aceea era fff bine dispusi radeam intr-una ,nimic din toate lucrurie acestea nu avea sa prevesteasca ce urma sa aflam.Am fost dea dreptul socata cand am aflat ca bebe are o problema(hernie diafragmatica si dextocardie)mi s-a taiat respiratia cand am aflat ca medici nu ii dadeau decat 10% sanse sa traiasca asta dc nu cumva putea murii in burtica punandu-mi viata in pericol.Plangeam in continuu nu-mi puteam reveni din soc,nu vroaim a accept ca bebe al meu care a luptat atata sa traiasca era condamnat la moarte,neavand nicio sansa la viata.Am plecat impreuna cu sotul disperata la medicul meu care era de garda pt a-mi comfirma si dansul,aveam certidudinea ca d-na dr de la eco s-a inselat,ca nu a vazut bine ,insa nu a fost asa,medicul nostru ne-a comfirmat si el problema micutului .A doua zi am plecat la alt ecograf vroiam sa fac tot ce imi sta in putere pt micut,nu ma puteam obisnuii cu ideea ca tb sa renunt la puiul meu scump.Imi venea sa mor plangem int-una .Diagnosticul era acelasi ,avem o saptamana la dispozitie sa ne linistim si sa ne prezenta la spital pt intrerupere de sarcina.Hotararea a fost luata chiar dc as fi vrut eu sa ma duc la DD in locul lui,sincer asta imi doream,doream ca puiul meu sa traiasca ,sa cunoasca si el lumea sa se bucure de ce este mai frumos in viata.Singurul lucru pe care m-am bucurat ca l-am luat de la eco a fost poza cu fetisoara lui nespus de frumoasa pe care o tin zilnic la pieptul meu ,simtindu-l asa pe puiutul meu mai aproape de mine.A venit si ziua de 15 feb cand m-am prezentat la spital eram singura mamica care venise sa nasca si care pleca acasa fara bebe,fara butica.Erau o groaza de mamici care nasteau si isi tineau bebelusii in brate,iar eu in schimb nu ma puteam bucura de acest lucru.A fost cumplit de rau,sotul meu si sora au fost tot timpul alaturi de mine ,iar despre medici am numai cuvinte de lauda ,s-au purtat cu mine extraordinar sunt niste oamnei de exceptie ,m-au incurajat ,mi-au sters lacrimile spunandu-mi ca toul o sa fie bine.Dar nimic nu era bine pt mine si bebe,ma gandeam cu groaza ca in curand bebe o sa se duca la DD si ca nu o sa-l mai am.E cumplit pentru o mama sa isi piarda puiul.eram disperata ,l-am rugat pe medic sa nu cumva sa se atinga de el in butica ,stiam ce presupune un avort,am vrut sa il aduc pe lume normal fiind mare ,fara ca nimic sa ii faca vreun rau sa iasa singurel,si asa a fost.Parca traiam un vis,pentru mine nasterea nu a fost cumplit de grea ,vazandu-ma pe masa de nasteri dupa un travaliu de 24 h parca pt un moment uitasem ca micutul meu avea doar 22 saptamani si ca urma sa nu il mai am.M-am comportat bine cu un mare curaj simtind parca ,ca aveam sa il aduc pe lume bine ,la termen.Insa realitatea era alta,bebe avea sa se duca la cer ,la alti igerasi sa ne vegheze de acolo.Au fost zile si inca sunt si cred ca vor exista mereu cand il voi plange pe scumpul meu Geogian .E groazinc pt o mama sa duca cu ea in viata moartea copilului,nimic in viata nu mai conteaza,nimic nu ar tb sa ne mai supere decat sanatatea micutilor nostri si faptul ca sunt momente in care nu putem face absolut nimic pt ei,doar sa ne rugam pentru sufletelele lor nevinovate plecate prea devreme la cer.Totusi sunt increzatoare ,parca cateodata nu realizez ca bebe nu mai e si sperand ca o sa raman in curand insarcinata ma gandesc cum spune o alta mamica pe forum ca DD o sa-l faca bine pe bebe in cer si o sa-l trimita iar la mami in burtica .Ma bucur emorm ca exisa aceasta organizatie si ca avem posibilitatea sa vb despre puii nostri scumpi.TE IUBESTE MAMI SCUMPUL MEU SI TE VA IUBII MEREU CHIAR SI DINCOLO DE VIATA.Te :* dulce si iti trimit o mare si calduroasa >:D< .

Oana, mama ingerasului Stefan Gerorgian.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Re: Ingerasul Stefan Georgian

Mesajde friendly_stefania pe 14 Mar 2010, ora 13:17

Offf draga mea Oana...am terminat de citit povestiora ta si inca nu reusesc sa imi suprim lacrimile...este cumplit prin ce ai trecut...este cumplita durerea care te macina.As vrea sa pot face ceva pentru tine...nu te pot face sa te simti mai bine....dar te pot asculta,mie asta mi-a facut cel mai bine la vremea aceea...sa aiba cine sa ma asculte..Te imbratisez calduros si iti daruiesc cele mai parfumate @};- .Scump ingeras Stefan Georgian,ramane vorba intre noi,te rog sa vii la mamica ta in vis,sa ii alini dorul de tine si sa o ajuti sa mearga mai departe pana ce tu te vei vindeca acolo sus la DD si te vei intoarce la ea in burtica unde ti-a placut atat de mult.Toata lumina *-:) fie cu tine inger drag iar de la mine o (*) sa te joci frumos cu ea printre norisori
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 14 Mar 2010, ora 13:39

I mi pare rau, nespus de rau pentru pierderea suferita de tine, de familia ta. Este bine ca ai avut asistenta care sa te incurajeze, este foarte bine ca au lasat familia sa te aline. Pastreaza amintirea puiului tau Stefan Gerorgian, este drept ca vei plange, vei mai intreba de ce, i ti va fi greu, dar ....de fiecare data ingerul tau i ti va fi alaturi. Aluturi de tine vom fi si noi, mamicile, familia EMMA si de acum nu vei mai fi singurica.
Te >:D< cu mult drag.
[-o< pt O:-) Stefan Gerorgian
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde onutza pe 14 Mar 2010, ora 13:51

Stefania,ma bucur enorm sa te cunosc ,chiar dc in circumstante de genul acesta.Iti citesc incuragerile cu ochii in lacrimi (ca sa nu spun plangand)si ma bucur ca esti alaturi de mine ,imi pare nespus de rau ca si tu ai pierdut un ingeras superb .E cumplit de rau prin ce putem trece,mai rau de atat nu poate pati o mama.imi este nespus de dor de bebe ,de miscarile lui din burtica si clipele in care vb cu el si ii spuneam ca il iubesc si il rugam sa stea acolo cumintel ,ca totul o sa fie bine,Niciodata nu m-am gandit ca poate pati asa ceva,credeam ca tot raul trecuse at cand am sangerat(7 saptamani) si eram nespus de mandra ca puiul meu este curajos si ca a luptat sa stea la mami in butica,am simtit sa si el deja ne iubea ,ca vroia din tot sufletul sa ii fim parinti.OFFFFFFFf Doamne ce rau este fara tine scumpul meu pui,dc te-as avea acum in brate ,te-as strange asa de tare si nu ti-as mai da drumul niciodata.Ii pare ffff rau lui mami ca a tb sa te scoata de acolo din burtica unde iti era cel mai bine.Sper ca ma vei ierta vreodata.Doamne ma simt asa de vinovata cateodata.Ma gadesc uneori ca ,dc toti medici la care am fost s-au inselat in privinta disgnosticului si ca am intrerupt sarcina in zadar,ca el poate nu a vut nimic .Insa cei apropiati imi spun sa nu ma mai chinui cu ganduri din astea ca medici nu se puteau insela ,cel putin nu toti la care am fost.Am tot sperat ca se va produce o minune ca DD il va salva pe micut pana in ultimul moment,dar nu a fost sa fie.Totusi inca nu imi vine sa realizez , ma protejez in continuare ca si cand as mai insarcinata ,inca nu m-am obisnuit cu ideea.Sunt momente insa in care ma trezesc si vad cruda realitate si tot ce vreau e sa raman cat mai repede insarcinata sa mai traiesc iarasi clipele acela minunate de a sti ca voi putea aduce o minune pe lume.Pt ca ,copii chiar sunt o minune.Le sarut pe toate mamicile de ingerasi si pe gravidute si ma rod la DD sa va dea sanatate multa pt este cea mai importanta.Cu drag Oana.Iar pe scumpul meu bebe il :* si ii spun ca imi este enorm de dor de el.
onutza

Sus

Mesajde Cami_Vic pe 14 Mar 2010, ora 15:03

Draga Oana,

Imi pare nespus de rau pentru baietelul tau Stefan.
E atit de dureros sa traiesti ca mama o astfel de pierdere... E impotriva firii... Sa te pregatesti sa nasti stiind ca puiul tau nu are nici o sansa sa traiasca, si tu ai asteptat atitea saptamini bucuria de a-i da viata. Te inteleg atit de bine...
L-ai iubit din prima clipa, si ai facut tot ce ai putut sa ii fie bine. Nu te-ai lasat pina in ultima clipa, nu ai de ce sa te invinovatesti. Sa stii ca tot ce simti acum, toate aceste intrebari sint cit se poate de normale. Noi te intelegem, am trecut prin aceleasi momente, am trait aceleasi sentimente.
Aici poti sa scrii tot ce simti, poti sa ii scrii lui Stefan, poti sa iti amintesti de el fara ca cineva sa te judece. Ma bucur ca ai parte de sprijinul celor dragi, si ca ai gasit acest loc unde cu siguranta vei fi primita cu drag, cu compasiune, si vei gasi mereu o vorba buna atunci cind vei avea nevoie.
Stefan Georgian va avea locul lui pentru totdeauna in sufletele vostre, in familia voastra. Ma bucur sa citesc ca te gindesti cu optimism la viitor, ca gindul la o viitoare sarcina iti da putere!
Te imbratisez cu drag, si iti doresc putere multa, liniste in suflet, si nu uita ca cineva acolo sus are grija acum de tine, de voi!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde onutza pe 14 Mar 2010, ora 15:25

Iti multumesc din tot sufletul Cami pt primirea caldurosa.Ma ajuta fff mult sa merg mai departe.Cea mai mare partea a timpul meu liber il petrec aici impreuna cu voi, ma ajuta enorm ,ma face sa fiu mai aproace de scumpul meu O:-) Stefan Gerorgian.Te :* dulce si pe scumpul O:-)Victor il rog sa aije grija de mamica lui si mai ales de micul lui fratior.Numai bine si ne mai auzim.Imi face mare placere sa vb cu voi, ma usurez intr-un fel .Va :* si va >:D< .
onutza

Sus

Mesajde Loredana M pe 14 Mar 2010, ora 16:03

draga Onutza imi pare asa de rau de aceasta durere imensa pe care o traiesti.
am citit povestea ta si a micutului tau ingeras si este foarte asemanatoare cu povestea ingerasului nostru David si desi a trecut 1 an de la tragedia noastra parca a fost ieri,imi aduc aminte de luna februarie2009 cand intr-o duminica insorita Loredana a fost cu noi cu socrii,viitorii nasi ai lui David si cu alti prieteni la un gratar in aer liber era asa de fericita si de incantata de David al ei din burtica,ca apoi dupa cam 2 saptamani dupa controlul periodic care nu prevestea nimic anormal,asa cum ai patit si tu,totul sa devina un cosmar o durere imensa pe care voi mamele de ingerasi abia o puteti indura cand stiti ca mergeti sa nasteti un bebe pe care DD il vrea ingeras inainte sa vada lumina zilei ,e cumplit si doare,
o calda >:D< >:D< din partea mea si sa ai grija de tine
cu multa dragoste si intelegere
Lily-bunica de ingeras
Ultima oară modificat de Loredana M pe 3 Feb 2011, ora 19:27, modificat 1 dată în total.
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 14 Mar 2010, ora 16:04

Ma bucur ca iti pot fi de folos macar cu o vorba buna...
Si pe mine m-a ajutat enorm sa pot vorbi cu alte mamici.
Ce noroc cu internetul asta... mi-ar fi fost mult mai greu singura sa trec peste toate.
Au fost momente grele si pentru noi, dar vreau sa va incurajez atit cit pot... sa nu va pierdeti increderea, viata merge mai departe!
Te pup si iti doresc o duminica frumoasa!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde onutza pe 14 Mar 2010, ora 16:25

Iti multumesc din suflet Lily bunicuta de ingeras frumos David pt toate cuvintele frumoase si pt ca esti alaturi de mine.O mare >:D< iti trimit.
onutza

Sus

Mesajde adina pe 14 Mar 2010, ora 16:39

Draga Oana in primul rand imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , in al doi-lea iti urez bine ai venit printre noi mamele de ingeras >:D< aici vei gasi cat de cat alinarea in suflet ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii aici , ma bucur mult , este greu draga mea dar din pacate nu avem ce face decat cum ai spus tu sa ne rugam pentru sufletele lor , si pentru ale noastre , credinta trebe sa fie pe primul loc , iti doresc multa putere , incredere si speranta ca intr-o buna zi sa ne tinem pui sanatosi si voiosi in viata , pentru ingerasul tau mult iubit multe @};- @};- si zbor lin (*) (*) ,.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mar 2010, ora 16:48

Buna, Oana draga!
Scumpa noastra, sa ai mare incredere in Dumnezeu si vei vedea ca daca soarta ti+a luat acest baietel, va avea grija de tine si de sufletul puiului tau.
Sti, doar Cerul are explicatia la intrebarea : de ce?
Probabil ca atat era de frumos si de inaltat spiritual incat a fost scutit de greutati mari in viata pamanteana. Oricum, draga mamica iubitoare, Stefan Georgian este ocrotit de Sfanta Maicuta si se joaca alaturi de ceilalti ingerasi.
Tu sa ai grija de tine si sa privesti mereu spre evenimentele bune si frumoase din jurul tau, ca sa iti poti inveseli traiul aici pe Pamant. Astfel ingerasul tau va fi linistit in zburdalnicia lui vazand ca mamica lui este bine.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Duminica placuta, numai bine!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mar 2010, ora 17:15

Draga mea Oana!
Te rog frumos, ca in cazul in care te vei mai intalni cu acest minunat medic despre care ne-ai vorbit, sa ii transmiti admiratia mea si un pupic pupacios. Si te mai rog sa ii spui ca acest pupic e magic si va aduce soarele in sufletul lui ori de cate ori soarta va trimite ploaie.
Il voi aminti in rugaciunile mele, chiar daca nu il conosc, insa mie imi este de ajuns ca stiu ce suflet frumos are, ce inima buna.
Domnule doctor, JOS PALARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUMNEZEU SA IL OCROTEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 14 Mar 2010, ora 17:20

Draga Onutza ,mamica luptatoare,ai facut tot posibilul legat de tine sa-ti tii copilul in viata ..Dar intamplari ,peste puterile tale ,au hotarat ca e mai bine ca scumpul tau Georgian sa fie la Ceruri ..Fii sigura ca el te iubeste nespus ,ca nu a vrut sa-ti franga inima ,de aceea spiritul lui va fi cu tine toata viata ta si te va ocroti si iubi cum numai un inger minunat ca el stie s-o faca!!Nu dorul de puiul tau nu v-a disparea cu timpul ,trebuie doar pentru a putea merge mai departe ,si a-ti trai viata sa accepti ca puiul tau nu mai este fizic cu tine ,dar in sufletul tau ,se cuibareste in fiecare seara ,si numai tu mamica scumpa poti sa-l simti..Sunteti legati pentru totdeauna de IUbIREA imensa ,divina!!
Pentru frumosul tau ingeras mii de flori si pupici plini de iubire!! :x :* @};- @};- @};- >:D<
Ultima oară modificat de CORINA SILVIA pe 15 Mar 2010, ora 10:45, modificat 1 dată în total.
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 14 Mar 2010, ora 22:51

@};- @};- @};-
Oana, scumpa mamica a ingerasului Stefan Georgian sunt si eu alaturi de tine >:D< :*

Ingerasul tau are creat un balonas alb si o pagina cu povestioara lui http://www.organizatiaemma.ro/node/575

Iti trimit multe imbratisari calduroase >:D< si pupici pupaciosi :* , iar pentru micutul tau ingeras (*) (*) (*)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Bianca_C pe 14 Mar 2010, ora 23:12

Draga mea >:D<
Sunt alaturi de tine, am incercat de cateva ori sa iti scriu si nu a mers netul, si uite-ma acum, aici, lasandu-ti un mesaj. Imi pare rau pentru pierderea suferita, imi pare rau pentru sufletelul lui Stefan =((
Offf, inca un ingeras in familia noastra...E.M.M.A si inca odata simt cum ma doare sufletul pentru acesti parinti, ramasi aici, pe pamant cu durere si dor... :(
Insa, draguta mea Oana, gandeste-te ca Stefan te priveste si te iubeste, tu zambeste-i si el va simti fiecare bucatica de iubire pe care i-o trimiti, ma primi fiecare gand al tau.... :x
Mii de [-o< pentru sufletelul O:-) tau...
Mii de >:D< pentru sufletelul tau....
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde onutza pe 14 Mar 2010, ora 23:24

Va multumesc din suflet mamicilor de ingerasi pt primirea calduroasa de care mi-ati facut-o,pt mesajele de incurajare si pt toate lucrurile frumoase spunse scumpului meu Stefan Gerogian.Regret amarnic pierderile voastre dragele mele. Si va multumesc Cristina ,Bianca , tuturor mamicilor pt tot.Iti spun scumpul meu pui ca ii fiecare seara noapte buna ,te roaga mami sa vi la ea in vis ,sa ii spui ca esti bine.TE IUBESC ENORM DE MULT PUIUL LUI MAMI SI AL LUI TATI ,ASA DE MULT CA MA DOARE SUFLETUL.TE :* :* :* :* :* :* :* :* DULCE O:-) FRUMOS.
onutza

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 15 Mar 2010, ora 10:24

Draga Onutza, iti spun si eu bine ai venit pe acest Forum, imi pare tare tare rau de pierderea ta, dar ai dreptate acesta este un loc unde toti sunt primiti cu drag si sunt incurajati, unde toti isi plang ingerasii fara sa-i acuze nimeni. Ai vazut cu cata caldura ai fost intampinata?
Sunt alaturi de tine si de ingerasul tau Georgian. Iti doresc multa putere si curaj pe mai departe. >:D<
Ingerasului tau Stefan Georgian multa *-:) *-:) si zbor lin printre (*) (*)
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde alina ene pe 15 Mar 2010, ora 12:40

Buna Onutza,
Mi-ar fi placut teribil sa nu ne cunoastem , tu sa nu fi nevoita sa ajungi mamica de inger, Mi-ar fi placut ca destinul lui Stefan sa fie altfel, sa-ti umple inima si viata de fericire, sa-l poti tine in brate si sa-l plimbi cu carutul vara asta, asa cum asteptai.
Ne leaga ceva pe amandoua (dr. Filipescu) si cred ca asteptai raspunsul meu. Nu mi se pare normal sa scriu aici pe pagina micutului Stefan necazul meu vis a vis de acest om, asa ca intra te rog pe Medici de valoare pt a afla mai multe detalii.
Te >:D< cu drag iar ingerasului tau ii urez drum lin catre ceata noastra de ingerasi.
Imagine

Alina, mamica lui Luca - Ingerul sufletului meu din cer si a Marutei -aici pa pamant.
alina ene

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde khristina_77 pe 15 Mar 2010, ora 14:45

O poveste trista, povestea voastra...sincere condoleante...Nu prea ma pricep la incurajari, am sa-ti spun doar ca eu cred ca DD stie bine ce face si asta a fost vointa lui.
Respecta asta si poate ca s-a gandit si la o rasplata pentru tine si la o existenta eterna frumoasa si plina de bucurii pentru ingerasul tau.
Te imbratisez cu drag,
Cristina
Mama ingerasei Diana-Gabriela
khristina_77

Locaţie: bucuresti
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
556 mesaje • Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 30
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro