, milioane de
pentru tine, mamica dragalasa care iti iubesti asa de mult si de frumos puiul.
cu multa caldura si trimit un brat mare de
unei mame foarte puternice
si sa ti fie sufletul usor, sa ai un zbor lin

;
, iar ingerasului tau multe
,
si 

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
.........IMI PARE NESPUS DE RAU PT SUFERINTA SI PIERDEREA COPILASULUI TAU DRAG.........ANDREI.......CE COINCIDENTA DE NUME DOAR......SI PE BAIETELUL MEU IUBIT TOT ANDREI IL KEMA......MA DOARE SUFLETUL CIND CITESC DESPRE TRECEREA IN NEFIINTA A UNUI COPIL, DAR CIND AFLU/CITESC CA PE ACEL COPIL IL MAI KIAMA SI ANDREI........MA CUTREMUR SI-NCEP SA
, MA DOARE SUFLETUL
SI TE
DRAGA MAMICA IUBITOARE DE INGER ANDREI, ITI DORESC MULTA SANATATE, LINISTE SI PUTERE SA MERGI INAINTE CU FRUNTEA SUS SI CU ZIMBETUL PE BUZE PT FERICIREA LUI ANDREI AL TAU DIN LUMEA SFINTA.....
SI CELE MAI FRUMOASE SI PARFUMATE
PT '''' ANDREII '''' NOSTRII SCUMPI SI DRAGI
si zbor lin Andreiut dragut printre 
tau Andrei si ii daruiesc multe,multe
,
si o
care sa ii tina de urat.
. Iti spun si eu un cald " bun venit" in familia noastra. Ai dreptate, draga mea, NU EXISTA DURERE MAI MARE decat cea pe care o avem noi. Iti spun un lucru: gandeste-te ca nu oricui ii este dat sa fie mama, parinte de Inger.Noi suntem puternice, speciale. Dumnezeu nu ne-ar fi ales daca ar fi stiut cat suntem de puternice!Ai incredere ca Dumnezeu ne este mereu alaturi. Alaturi de tine este si iubitul Andrei.
si sa-i trimit ganduri bune si rugaciunile mele lui Andrei....acolo SUS ACASA, unde sunt sigura ca se intretine cu toti micii ingerasii smecheri, dar si cu cei mai mari asa cum este si fata mea inteleapta Paula si cu Alina fata Rodicai....ca deeee, ei sunt mai mari si au grija de ingerasii prichindei.
Draga noastra Georgeta, mamica de Inger, drag si scump.
Nu-mi gasesc cuvinte de incurajare, desi imi doresc atat de mult sa te incurajez. Te
tare, tare si sunt alaturi de tine. Pierderea ta imi umplu ochii de lacrimi. Dar lacrimile mele as vrea ca tu sa le transformi in lacrimi de Iubire, sa-ti amintesti cu multa dragoste de toate amintirile frumoase pe care le ai cu Ingerasul tau Andrei.
pentru tine Andrei 
Georgeta, draga noastra, nu pot sa spun decat ca imi pare foarte rau, off...

Ma rugam la DD sa mi-l lase pe Serban langa mine, desi il vedeam cat de greu ii este pe pamant. Era o rugaminte egoista. De aceea, eu cred ca DD stie mai bine decat noi cum e mai bine. Dorul de Ingerasii nostri ne sfasie sufletele, ne aduc lacrimile pe obraji si nu ne gasim linistea sufleteasca.
pentru linistea ta sufleteasca, ma
pentru linistea Ingerasilor nostri.
cu mare, mare drag.
si zbor lin printre
luminoase.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian