.Cu mult drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan 
pentru voi!
iti dorim acolo unde esti sa fii surizatoare si sa-i dai mamei tale multa putere iar de LUCA sa ai grija sa creasca mare si sanatos. 

si mii de
sa-ti lumineze vesnicia !
si
.
mii pt ingerasa ta
...va multumesc din toata inima pentru frumoasele si caldele voastre mesaje de suflet...faptul ca v-ati rupt putin din timpul vostru, pentru a-mi scrie aici, pe mail sau/si pe telefon, a contat mai mult decat va imaginati.... defapt, cred ca stiti si voi sentimentul care se naste, atunci cand vezi ca celorlalti le pasa de tine si de durerea ta......................asa cum stiti si sentimentul opus.....cand te simti lasat de izbeliste........................dintre prietenii si cunostintele mele, nimeni nu m-a sunat sau nu mi-a trimis nici macar un sms......cat de scurt...............noroc ca va am pe voi........

) ... si ca s-a mai datorat si apropierii zilei de 27, perioada pe care ai resimtit-o ca pe o "perioada de doliu" dedicata Emmei prin tacere, prin plans, prin reculegerea amintirilor dragi in care o asteptai...
. Deci, in concluzie, s-a facut treaba si suntem pe final de pregatiri.
....greieras consecvent ce esti
....iti multumesc pentru incurajari....si mai ales pentru faptul ca ai avut grija, in lipsa mea, sa sustii moralul mamicilor organizatoare
! Este esential acest lucru si tu ai inteles foaaaaarte bine asta
!
..) dar daca nu reusesc, voi continua maine
!....nu scapati voi de mine asa usor

pentru mamica iubitoare din tine.
!
!
!
...
!