Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

PAUL-MIHAI un inger mereu in sufletele noastre

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1

PAUL-MIHAI un inger mereu in sufletele noastre

Mesajde Smiha pe 24 Aug 2012, ora 15:24

Intru mereu si ma uit la Forumul Emma si am vazut foarte multe mame de ingeri fiiecare cu povestea lor.Mama de inger sint si ieu din 28 Aprilie 2012 dupa o suferinta de aproape 4 ani luptind cu o boala cumplita,tratament foarte greu operatii baietelul nostru nu a m-ai putut lupta cu boala si la virsta de 8 ani si 7 luni a devenit inger :(( .Ma doare sufletul ca am luptat pentru iel si am sperat pina in ultima clipa ca o sa fie bine.Ce ne m-ai alina un pic durerea e surioara lui de 1 an si 11 luni care a iubito foarte mult si se mindrea ca are si iel o surioara.Multumesc celor care vor citi mesajul >:D<
Smiha

Locaţie: piatra neamt
Sus

Re: PAUL-MIHAI un inger mereu in sufletele noastre

Mesajde feli_mami-de_inger pe 24 Aug 2012, ora 16:26

Mamide inger te imbratisez strans..no more words to say.... >:D< >:D< >:D<
>:D< >:D< >:D< Ingerasului tau Paul multe stelute..sigur toti ingerasii nostri ne vor astepta Acolo cand va fi Marea Trecere!
4 ingerasi in Cer si o 2 fetite pe Pamant .. Iit multumim,Doamne!

Diana,te iubesc enorm!
Amma Nectaria, luptatoarea mea, mami si tati vor fi alaturi de tine si vei fi bine!

ingerasii mei,veti fi mereu in sufletul meu! O parte din el e Sus langa voi!
feli_mami-de_inger

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde caresse pe 24 Aug 2012, ora 20:46

SMIHA, ma bucur ca ai scris, pentru ca doar asa te poti elibera ... stim cu toate ceea ce simti si sper sa te putem spijini si incuraja oricand ai nevoie ...
Ma bucur ca ai o fetita care sa-ti fie alinare,pentru ca stim ca ingerasul tau nu poate fi inlocuit niciodata !
Te imbratisez si iti doresc putere si intelepciune !
Pentru ingerasul tau, mii de (*) (*) (*) sa se joace cu ele !
Pentru voi ,multe [-o<
caresse
Moderator

Locaţie: romania
Sus

Mesajde Loredana M pe 24 Aug 2012, ora 22:41

Ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris trista voastra poveste si ma bucur ca am ocazia sa iti spun Bine ai venit in familia EMMA, din partea intregii echipe, cu regretul ca o astfel de mare durere te-a adus aici. Povestea lui Paul Mihai, o poveste trista ca a tuturor ingerasilor are acum locul ei, loc in care noi mamele de ingeri te putem sustine, iti putem fi alaturi, la bine si la greu, loc in care tu poti sa ii scri puiului tai si vorbi altfel decat in gand ... Clipele traite de voi pline de speranta impletita cu durere din pacate s-au transformat intr-o pierdere, intr-una din cele mai grele din lume, dar nu esti singura. Zi de zi aici va fi cineva sa te incurajeze sa te sustina si sa te faca in toata durerea ce o traiti sa para totul mai usor. Te indrum cu drag sa citesti cateva articole care pot ajuta in oarecare masura parintii incercati de durerea pierderii unui copil
- Pentru tine http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te va ajuta sa gasesti putere,
- sotului/partenerului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati pentru ca si ei sufera, si pe ei ii doare chiar daca incearca sa para puternici
- pentru parintii vostri, pt ca si a bunicilor este durerea http://www.organizatiaemma.ro/node/526
-iar apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati de aici vor invata cum sa respecte durerea prin care treci si cum sa nu te raneasca, pentru ca stiu ca ei sunt cei care pot sa raneasca foarte profund chiar daca involuntar.

Multa putere in continuare si nu uita ca noi iti suntem alaturi iar ingerasul tau Paul iti este alaturi clipa de clipa.

Zbor lin Paul Mihai si un buchet frumos de @};- @};-
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde marii25 pe 25 Aug 2012, ora 10:01

>:D< Mihaela! Imi pare atat de rau! E cumplit sa-ti vezi copilul in suferinta! Sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu! Iti doresc multa putere si credinta! [-o<
Pentru O:-) PAUL-MIHAI multe (*) (*) si @};- @};-
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
http://youtu.be/OJnoMsPtruo
marii25

Locaţie: toplita
Sus

Mesajde ametzita pe 25 Aug 2012, ora 17:09

:(( :(( offf....aceeasi intrebare mi-o pun vesnic ...de ce??????de ce atat suferinta?de ce se chinuie micutii atat de mult???de ce sunt mame denaturate care nu au grija de pruncii lor si nu le pasa de ei??????????de ce noi care ni-i dorim atat de mult nu avem parte de ei??de ce???????imi pare nespus de rau pentru pierderea pe care ai suferit-o.....iti sunt alaturi stergandu-ti fiecare lacrima....ingerasul paul- mihai este si el langa voi si va alina durerea prin surioara lui......sunt aici daca ai nevoie de un umar.....suferind si el...

>:D< >:D< >:D<
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde roxanacaz pe 26 Aug 2012, ora 08:28

Imi pare rau... imi pare atat de rau ca si tu esti nevoita sa simti durerea asta... Nu stiu nici acum ce sa ii spun unui parinte de inger, nu stiu... dar iti ofer o imbratisare si cat pot din gandurile mele bune si din speranta si linistea pe care le castigam cate putin in timp...
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Smiha pe 26 Aug 2012, ora 09:41

Multumesc din suflet tuturor,am dorit sa scriu acest mes pentru a spune durerea si altor persoane care din pacate se afla in aceiasi suferinta ca si mine.Dumnezeu sa ne intareasca pe toti care am trecut prin pierderea unui copilas.DOAMNE AJUTA. >:D< [-o<
Smiha

Locaţie: piatra neamt
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 27 Aug 2012, ora 15:52

>:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde madalina hutanu pe 28 Aug 2012, ora 21:55

>:D< >:D< >:D< Din suflet vreau sa-ti transmit si parerile mele de rau!!!!!Imi pare tare tare rau pentru pierderea micutului tau!!!!!!!

Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste in locul special acolo unde sunt toti copiii nostri!!!!!

(*) (*) (*) colorate si *-:) *-:) *-:) vesnica!
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 28 Apr 2013, ora 10:38

=(( Draga Mihaela, echipa E.M.M.A. este alaturi de sufletul tau =(( Primeste din partea noastra calde imbratisari si multa liniste sufleteasca.
Astazi, cand Ingerasul tau iubit Paul-Mihai, implineste un anisor angelic, noi, putem doar sa ne rugam pentru linistea ta sufleteasca si sa ii trimitem in dar mii de @};- si (*) . Zbor lin si Lumina vesnica, Ingeras gingas! Ai grija de familia ta de pe Pamant, vegheaza-i si protejeaza-i :x

Te >:D< cu mare drag :x
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde monicamuresan pe 28 Apr 2014, ora 17:55

=(( Ingerasul tau iubit, Paul-Mihai, a implinit 2 anisori angelici =((
Echipa E.M.M.A. este alaturi de sufletul tau, te imbratisam strans si ne rugam pentru linistea ta sufleteasca.
Zbor lin si Lumina vesnica, Ingeras gingas! @};- (*) @};-
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde caresse pe 28 Apr 2015, ora 08:55

Azi, pentru O:-) Paul Mihai ,La multi ani eterni ! (*) (*) (*)
Zbor lin,pui mic si curajos !
[-o< [-o< [-o< [-o<
caresse
Moderator

Sus

Mesajde caresse pe 27 Apr 2016, ora 06:59

Se împlinesc 4 ani de când Paul Mihai a primit aripioare de ingeras ... pentru tine, ingeras curajos si bun (*) (*) (*) (*) *-:) *-:) *-:) *-:) [-o< [-o< [-o< [-o<
Zbor lin,pui mic !
%%-
caresse
Moderator

Sus

Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro