Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Bianca la Antena 2 - emisiunea "Am ceva de spus"

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
19 mesaje • Pagina 1 din 1

Bianca la Antena 2 - emisiunea "Am ceva de spus"

Mesajde Suchardine pe 11 Mar 2009, ora 20:15

<:-p <:-p
Maine 12.03.2009, incepand cu ora 23.30, Bianca va fi invitata Cristinei Cioran in cadrul emisiunii "Am ceva de spus". Emisiunea se va difuza in reluare a doua zi, vineri, incepand cu ora 8.00.
Si pentru ca ma intrebai Lili de ce sunt fericita, iata aici raspunsul. Unul dintre motive a fost si acesta, fiindca Bianca va vorbi o jumatate de ora numai si numai despre Organizatia EMMA! <:-p <:-p
Abia asteptam sa te vedem, Biencutz! :* :*
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Bianca la Antena 2 - emisiunea "Am ceva de spus"

Mesajde Loredana M pe 11 Mar 2009, ora 20:19

Multumim Ana,maine seara sigur nu vom rata emisiunea......... :) ,
Lily
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 11 Mar 2009, ora 20:23

Eiiii, asa daaaa, sa ne bucuram si noi !
Vom fi cu ochii pe Antena 2 si cu urechile "ciulite".
Nu vom pierde nici un context, nici o formulare, nici un cuvant. ;;)
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 11 Mar 2009, ora 21:11

Super, in sfarsit mai mult timp la TV despre Bianca si organizatia EMMA.
Mult succes .
Abia astept sa vad emisiunea.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 12 Mar 2009, ora 23:46

Vizionati acum Antena 2.Este Bianca.
Imagine
Daniela Ginju

• YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 13 Mar 2009, ora 00:10

FELICITARI =D> BIANCA !!!!!!!!!!! @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
AI FOST EXTRAORDINARA IN ACEASTA EMISIUNE ...
ITI MULTUMIM DIN SUFLET PT. TOT CE FACI , PT. EMMA PT. E.M.M.A. , PT NOI SI PT. INGERASII NOSTRII...........MII DE MULTUMIRI SI D-ZEU SA-TI DEA SANATATE SI MULTA PUTERE SA DUCI LA BUN SFIRSIT TOT CEEA CE TI-AI PROPUS LEGAT DE ORGANIZATIA E.M.M.A. SI NU NUMAI ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* >:D<
Ultima oară modificat de corina_andrusca pe 13 Mar 2009, ora 00:16, modificat 1 dată în total.
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 13 Mar 2009, ora 00:14

Bravo Bianca.Ai fost la inaltime ca intotdeauna.
>:D< @};-
Imagine
Daniela Ginju

• YIM
Sus

Mesajde ioana72manuela pe 13 Mar 2009, ora 00:16

Doamne Bianca nu am cuvinte sa descriu starea de spirit pe care am avut-o pe tot parcursul emisiunii.Ai atit de multa dreptate,am plins incontinuu si am retrait momentele de acum un an imi venea sa sun criminalul de medic si sa-i spun sa se uite la emisiune sa-si vada faptele cu ochii mintii.Imi venea sa alerg la Bucuresti si sa te iua in brate si sa-ti spun de mii de ori"MULTUMESC" [-o<
ioana72manuela

Locaţie: ocna-mures,jud.ALBA
Sus

Mesajde roxanasc pe 13 Mar 2009, ora 00:39

Bianca, ai fost extraordinara. Imi venea sa-i sun pe toti sa vada emisiunea sa le arat ca nu sint singura care a trecut prin asa ceva, ca sint si alte mamici care isi deschid sufletul. Imi venea sa sun medicul sa-i arat ca trebuia sa ma incurajeze sa-mi vad bebelusul, imi venea sa-i sun pe ceilalti sa le arat ca si dupa doi ani, inca doare.
Multumesc Bianca...
Roxana, mama si pe pamint si-n cer...
roxanasc

Locaţie: iasi, romania
Sus

Mesajde Liliana pe 13 Mar 2009, ora 00:46

Am vazut-o pe Bianca trista, parca mai trista ca niciodata...
Am vazut-o hotarata sa continue acest efort care o consuma atat de mult...
Am vazut-o increzatoare in sprijinul tuturor celor din jurul ei, al mamelor de ingeri care au trait aceeasi trauma ca si ea, al tuturor oamenilor "care vibreaza la suferinta semenilor"...
Am vazut-o sperand ca tot acest demers va provoca schimbarile asteptate : de mentalitate, de atitudine, de organizare, de legislatie, de constiinte...
Am vazut-o iertandu-i pe cei care nu inteleg durerea mamelor de ingeri...
Am vazut-o oferindu-se sa-i ajute pe toti cei care simt nevoia unui ajutor, al unui sprijin...

Cat de complicata este viata asta uneori... Cat de multe lucruri pot fi imbunatatite cu bunavointa si cu implicare serioasa... Cat de multe suflete ar fi sprijinite sa treaca mai usor prin aceasta suferinta daca tot mai multi oameni ar intelege-o, ar accepta-o, ar respecta-o, ar trata-o cu compasiune...
Daca am inlocui indiferenta cu afectiune, aroganta si ironia cu prietenie si cu sinceritate, daca am depasi barierele sociale ridicate de functii, averi, de sisteme de credinte si de prejudecati am descoperi ca in interiorul sufletelor noastre suntem la fel, ca avem aceleasi necesitati umane, ca bucuria si tristetea ne ridica pe culmi sau ne arunca in prapastie in egala masura pe toti, ca aparentele sociale cu care ne place sa ne inconjuram sunt doar niste cortine care trebuie sa cada cand este vorba de un suflet care are simte nevoia unui ajutor, a unui cuvant bun si bland...

Bianca, multa tristete mi-a ramas in suflet dupa aceasta emisiune...
Ai transmis atat de multa emotie... atat de multe informatii... incat si cel mai insensibil om care te-a privit in aceasta seara a inteles, sper, ca nu-i usor sa duci inainte aceasta grea responsabilitate pe care ti-ai asumat-o: aceea de a le fi alaturi tuturor mamelor de ingeri si familiilor lor, de a face tot ce este necesar pentru a determina schimbarile fata de problematica lor la nivelul oamenilor, al societatii.

Esti curajoasa si puternica, desi ai fost atat de lovita de soarta... atat de crunta suferinta ti-a fost dat sa induri...

Alaturi de tine, cu drag, Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Suchardine pe 13 Mar 2009, ora 09:14

Spre rusinea mea, abia in dimineata asta am reusit sa vad emisiunea, cand a fost difuzata in reluare. :(
Aseara m-am ciupit, mi-am muscat limba, m-am invartit ca un pui la rotisor numai sa nu adorm dar m-a biruit somnul. #-o A fost mai puternic decat mine.
Bi drag, ai fost tare faina!
Ai atins toate problemele care ne "dureau" iar Cristina, prin felul ei transant a pus punctul pe "i". A fost foarte spontana si intrebarile erau foarte inspirate. Parea sincer interesata si implicata in discutia cu tine.
M-am bucurat foarte mult ca ai reusit sa vorbesti despre COnferinta Miss-Arizona, fiindca stiu ca iti doreai tare mult s-o faci mai amanuntit intr-o emisiune si erai presata de timp. Eu sper tare mult sa organizam si noi ceva asemanator in Romania.
Este bine ca ai aratat si Declaratia 230 pentru cei 2% din impozit care pot fi directionati catre EMMA.
In sfarsit o emisiune buna!
Felicitari producatorilor, prezentatoarei si nu in ultimul rand, tie, Biencutza noastra draga care reprezinti atat de frumos interesele mamelor de ingeri. :* >:D< :x
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde hera22 pe 13 Mar 2009, ora 10:52

BRAVO BIANCA! =D> Am urmarit si eu emisiunea de aseara si am revazut-o in reluare in dimineata aceasta. Nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci...esti un adevarat exemplu de urmat. Ma impresionezi de fiecare data cand te vad. Felicitari inca o data...
Multi :* si o calda >:D<
Moni,mamica ingerasului Bogdan-Mihai
hera22

Locaţie: medias, judetul sibiu
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 13 Mar 2009, ora 16:43

Se pare ca a aparut pe site emisiunea...

http://www.antena2.tv/arhiva?eid=100&da ... 03-12-2009

Inca nu am reusit sa o vad, trebuie sa se downloadeze mai intii... abia astept!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde slav mirela elvira pe 14 Mar 2009, ora 11:46

Buna ziua doamna Brad!Remarc puterea pe care o aveti ca dupa doar 3 zile sa realizati o alta emisiune la un alt post T.V.Pe langa sentimentul de tristete remarcat si de alta doamna,efotul de aface intr-un timp asa de scurt o alta emisiune s-a vazut ca sunteti foarte obosita.La nivel de tara nu avem rezultate medicale in combaterea deceselor la nastere si asa cum a-ti spus si dvs.la nivel mondial Romania are un loc fruntas.Pentu proiectul legislativ la care lucrati,vedeti si dvs.pentru a crea o identitate unui copil nascut mort,care totusi a trait in burtica mamei nu poti obtine un certificat de nastere asa cu are toata lumea pentru a nu intra in alte lucruri.Dar,asa cum spuneti,poate acest certifiat de nastere se va numi altfel si poate va avea alt efect legislativ.Si in S.U.A. legislatia recunoaste viata de la 22 de saptamani,dar asa cum spuneti in alte tari pana si avortul este considerat o crima.Dar sa-i lasam pe americani,tara cu cea mai tare democratie si in prezent tara cu cei mai multi cersetori.Nici la ei legea nu este perfecta.Eu va doresc sa invingeti frica pe care o aveti,asa cum ati afirmat doamei reporter de la Antena2,de a avea o noua sarcina.Odihniti-va mai mult si poate ve-ti reusi sa aveti o noua sarcina.Va multumesc...la revedere
slav mirela elvira

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca pe 16 Mar 2009, ora 10:51

Dragele mele mamici, draga bona ;) , >:D< , ma bucur ca v-ati regasit in cele spuse de mine, in timpul emisiunii, pentru ca asta imi si doresc: sa va reprezint cat mai bine si sa transmit lumii, mesajul vostru! Tocmai de aceea, vreau sa va rog, sa imi spuneti ce anume ati dori sa spun, despre ce sa vorbesc in urmatoarele emisiuni, la care voi mai participa? Fiind purtatorul vostru de cuvant ;) , as vrea sa stiu ce doriti sa transmiteti prin mine, altceva decat ce am spus pana acum!....Defapt sunt inca multe lucruri pe care doresc sa le abordez, dara nu prea am avut ocazia pana acum, fie din cauza formatului emisiunii, fie din lipsa de timp :-< ....

Emisiunea Cristinei a fost excelenta, pentru ca s-a concentrat efectiv pe Organizatia EMMA, dandu-mi posibilitate sa spun multe lucruri pe care in alte emisiuni, nu am reusit sa le abordez! Pacat ca nu a durat decat o jumatate de ora, pentru ca mai aveam inca muuuuuuulte de spus, dar tot e bine, pentru ca a fost o discutie intensa iar Cristina a fost super, nu-i asa ;;) (mai ales ca nu am vorbit deloc inainte de emisiune!!!)? A simtit foarte bine pulsul si nu a ezitat sa abordeze anumite intrebari si sa spuna anumitor lucruri pe nume..... Ce n-as da, sa mai am parte de asemenea moderatori si producatori de emisiune, care sa inteleaga importanta unor astfel de discutii si sa sustina cauzele importante!
Nu stiu cand si care va fi urmatoarea emisiune la care voi fi invitata, dar astept cu interes, sugestiile voastre ;) !
Va doresc o primavara frumoasa si fie ca speranta si zambetele, sa rasara in sufletele si pe fetele voastre, precum ghioceii cei gingasi dar atat de curajosi :x !
Va imbratisez cu drag si va trimit un brat de flori de primavara, presarate cu pupicii mei ;)!

PS- am uitat sa va anunt ca, in urma rugamintii mele de a scrie cateva cuvinte pentru sit-ul EMMA, Cristina Cioran, a raspuns extrem de prompt :D , asa ca daca doriti sa aflati ce a scris, o puteti face, accesand: http://www.organizatiaemma.ro/despre/impresii
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Bianca pe 16 Mar 2009, ora 11:27

Buna sa va fie inima, doamna Slav!....desi mesajele lasate aici, transmit din pacate, cu totul si cu totul altceva....
In ciuda faptului ca am fost sfatuita cu ceva timp in urma, de mai multe membre ale forumului, sa va restrictionez accesul pe Forum, tocmai datorita tonului neprietenos pe care l-ati abordat de la bun inceput, nu am facut acest lucru, urmandu-mi unul dintre principiile dupa care ma ghidez in viata: acela de a da o a doua sansa, in speranta ca bunul simt si ratiunea matura, vor invinge...

Se pare insa, ca de data asta nu a functionat si imi pare rau...dar nu pentru mine, deoarece eu nu am nimic de pierdut, ci pentru Dumneavoastra, doamna Slav, care nu realizati, cat rau va faceti singura, cu atitudinea pe care o abordati!

Desi ati fost acceptata aici si vi s-a raspuns cu buna cuviinta, in ciuda mesajelor provocatoare pe care le-ati postat de la inceput, continuati sa scrieti pe un ton inadecvat, netinand cont de atmosfera generala de pe acest site si in special, de pe Forum!

Asa cum am mentionat pe prima pagina a sit-ului dar si pe pagina din deschidere a Forumului, am creat acest loc, pentru a alina durerea celor care au pierdut un copil si pentru a le oferi acestora, sprijinul emotional si respectul, pe care le merita!

Nu voi permite nimanui, sa transforme acest locas al sufletelor ranite, intr-un loc al celor care nu stiu sa respecte durerea acestora! Noi, Mamele de Ingeri, avem sufletele mult prea indurerate, pentru a mai avea parte si de un astfel de comportament! Nu avem nevoie de asa ceva!

In acest context si din respect pentru membrele de buna credinta, ale acestui Forum, va rog in mod public, fie sa va revizuiti modul in care va adresati si va formulati parerile, fie, daca nu va puteti controla, sa nu mai lasati niciun mesaj....

In caz contrar, in calitate de fondator al Organizatiei EMMA si implicit, al acestui Forum, ma voi vedea obligata, sa va restrictionez accesul!

Regret sincer ca sunt pusa intr-o astfel de situatie si nu pot decat sa sper ca Dumnezeu va va lumina si va va da linistea sufleteasca de care aveti nevoie, pentru a va lasa condusa in tot ceea ce faceti, de iubire, si nu de ura ... Doamne ajuta!

Bianca Brad
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde slav mirela elvira pe 16 Mar 2009, ora 16:54

Buna ziua doamna Brad!Nu am folosit cuvinte josnice,nu am avut o atitudine provocatoare la nici una dintre membrele acestui forum.Nu am facut atac la persoana si am respectat art. 2 din regulament.Inteleg foarte bine durerea fiecarei mamici de inger dar nu uitati ca pot sa-mi exprim liber ideile despre activitatea acestei organizatii.Va rog sa recititi toate mesajele si ve-ti vedea ca nu am facut atac la nici-o persoana.Am scris despre activitatea organizatiei E.M.M.A de aproape 1 an de zile si a trebuit sa raspund altor membrii ai forumului despre initiativa legislativa.Nu toata lumea trebui sa fie deacord cu ceea ce se intampla si mai apar si mesaje de critita.Acest lucru nu este interzis prin regulament si nici prin lege.La nivel national inca suntem fruntasi la nasteri de bebelusi decedati iar din pacate la sanatate nu exista un program de combatere a acestui fenomen si poate de aceea la multe mamici l-e este frica de a avea inca un copil.Aici cred ca trebuie facut ceva cat mai repede.Poate eu sunt prima care a postat si cateva mesaje critice dar prin cate vad ca se intampla si nu se rezolva nimic...?Nu puteti sa opriti o persoana care critica activitatea cuiva sau a unei organizatii.Nu am criticat nici-o data persoana fizica.La revedere
slav mirela elvira

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Liliana pe 16 Mar 2009, ora 20:10

Sunt incantata sa constat in ultimul timp o avanlansa de inscrieri a unor noi membri pe acest forum. Am deschis o comunicare de "bun venit" cu o mare parte dintre acestia.
In curand cateva mamici de ingerasi ne vor prezenta povestile lor triste in care ne vor vorbi despre puiutii lor.

Mi-au confirmat ca au prins curaj si incredere sa faca acest lucru dupa ce au vazut-o pe Bianca vorbind despre pierderea fetitei ei la emisiunile TV unde a fost invitata. Si-au dat seama cat de important este pentru ele sa vorbeasca despre ceea ce li s-a intamplat . Pana acum, cu cat au simtit mai mare aceasta nevoie in adancul sufletului cu atat mai mult au tacut si si-au ascuns durerea de ochii lumii.

Sa le intampinam cu drag, cu blandete, cu rabdare, sa le dam incredere in efectul acestui demers pe care il pornesc acum, aici, scriindu-ne. Sa le spunem cat de bine s-au simtit unele dintre voi, mamicile de ingerasi, dupa ce ati interactionat intre voi pe acest forum si cum v-ati simtitit voi dupa un timp, dupa ce ati legat prietenii, dupa ce ati primit caldura si intelegere reciproca asa cum n-ati primit, poate, in alta parte... asa cum aveati nevoie pentru linistea sufletelor voastre...

Orice inceput este greu, iar intrarea lor in comunitatea EMMA este un pas important pentru fiecare noua mamica de ingeras, cu atat mai mult cu cat sunt investite sentimente de incredere si speranta pe termen lung.
Cu aceste sentimente au ramas in suflet privind-o pe Bianca la Antena 2, Antena 3, TVR1, B1TV, Euforia, etc...

Cu cat Bianca va reusi sa mediatizeze mai mult atat propria ei poveste cat si "povestea" Organizatiei EMMA cu atat mai multe mamici vor afla ca exista un loc unde isi pot descatusa aceasta suferinta fara sa se teama ca cineva le va tulbura sufletele, fara sa-si retina cuvintele de teama ca cineva le va interpreta, fara sa-si cenzureze gandurile de teama ca cineva se va "agata" de ele si le va judeca in vreun fel.

Sa le intampinam cu drag.

Liliana si Echipa EMMA
Liliana

Sus

Mesajde Admin pe 17 Mar 2009, ora 00:13

In urma nerespectarii punctului 2, din regulamentul acestui Forum, doamnei Slav Mirela Elvira i-a fost restrictionat accesul.

Ne pare rau pentru situatia creata, care speram sa nu se mai repete.

Echipa E.M.M.A.
Admin
Site Admin

Sus

Scrie un răspuns
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro