SI
TE
SI-TI ZIC '''BINE-AI VENIT IN FAMILIA E.M.M.A., FAM PARINTILOR DE INGERI''''
......MI SE RUPE SUFLETUL DE SFIORSITUL LUI SI DE DUREREA TA PROASPATA......
......
DAR NU VEI FI SINGURA.......NE AI PE NOI
DE-ACUM INCOLO SI-TI VOM FI MEREU ALATURI IN FIECARE CLIPA GREA.....TE VOM AJUTA SA TE RIDICI, SI DIN PUTERILE NOASTRE ITI VOM DA SI TIE FIECARE CITE PUTIN.....SI CREDINTA, SI SPERANTA, SI OPTIMISM SI-O VB BUNA CALDA SINCERA SI DIN ADINCUL SUFLETELOR NOASTRE DE MAME DE INGERASI PLECATI MULT PREA DEVREME DIN ACEASTA LUME

VESNICA
SI MILIOANE DE FLORI DE PRIMAVARA.....SOMN USOR SI ZBOR LIN INGERAS PUR
draga mamica.
pentru David

cu drag!
tare de tot si iti doresc putere si impacare sufleteasca! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
pentru ingerasii nostri! David
David 
cu mult drag si sunt sigura ca ingerasii tuturor mamicilor de aici se joaca impreuna... Datorita lor vb noi acum, poate avem si noi vreo misiune speciala pe pamant, poate toata durerea asta are un scop pur si sfant pana la urma...poate...

......imi pare nespus de rau! Regret ca a trebuit sa cunosti si tu durerea aceasta cumplita
.
si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
David Andrei Ioan si ca ai venit aici, intre noi, unde vei gasi intelegere si sper ca si putina alinare. Dureroasa povestea Ingerasului tau, asa cum sunt toate povestile Ingerasilor de aici
. Spuneai ca "pe 8 martie m-a tinut pentru prima si ultima oara de deget.."....a fost cadoul lui pentru tine, mamica draga, modul in care a vrut sa-ti spuna ca te iubeste si ca o sa fie langa tine mereu. El te tine de mana si acum, chiar daca tu nu il mai vezi. si o sa faca acest lucru mereu, pentru ca este Ingerasul tau din cer, care te iubeste si te ocroteste.
si
pentru Ingerasul vostru din cer!
David Andrei Ioan, zbor lin si lumina vesnica!
si sper ca alaturi de voi sa-mi recapat zambetul, pentru mine, pentru ingerasul meu de pe pamant Matei si pentru micuta noastra aripioara David Andrei Ioan...
. Si eu sunt impotriva acesor dogme ale bisericii si sunt comvinsa ca DD nu e unul crud si nemilos. Fii sigura ca ingerasul tau e langa El si ca vei sti mereu ca e alaturi de tine. Multa putere mamica de ingeras Frumos. Drum bun printre ingeri micutule David.
Doamne inca un inger....
imi pare tare tare rau de suferinta ta...imi plange sufletul alaturi de tine...e greu...insa eu am invatat ca timpul le rezolva pe toate...nu vei uita...NU AI CUM!...insa asa cum noi toate mamele de ingeri stim..vom invata sa traim cu durerea...ne-a ramas doar sa ne rugam pentru ingerasii nostri...si ...sa nu fim triste...ei ne privesc si se intristeaza alaturi de noi....
DAVID ANDREI IOAN mii de
si
!
VESNICA INGER DRAG!
....Asa gandeam si eu...si sufletul imi era rupt in bucati ...si desi acum am un baietel minunat pe care il cheama...David Andrei....tot ma doare enorm si nu imi va trece niciodata! Oricand ai nevoie iti ofer un umar pe care sa plangi si un gand bun!Iar pentru ingerasul tau inchin multe rugaciuni

cu drag! Este atat de greu....si puiul tau este tot David.....
.....Imi pare rau! Stiu ce simti! Si copilul meu, Darius, isi iubeste atat de mult fratiorul chiar daca l-a vazut doar cateva minute. Iubirea de frate nu are limite sau obstacole! Imi pare rau....iti cunosc atat de bine sentimentele! Ma regasesc in tot ce spui.....in tot ce simti.... Sunt alaturi de tine, chiar daca sufletul meu este daramat, sunt alaturi de tine....pentru ca durerea noastra sa fie mai usor de suportat! Fii tare, pentru Matei!
si
pentru ingerasii nostri!
cu drag si-ti doresc multa putere... de unde nu stiu... Astazi nu sunt buna la dat sfaturi, pentru ca si azi am sufletul greu si simt ca ma sufoc de atata dor, de atatea intrebari... Dar trebuie sa putem!!! Avem o datorie fata de puii nostri de pe Pamant si nu ne putem lasa prada disperarii, ei au nevoie de noi.
,
si
ingerilor nostri...
si sper ca aceasta
a mea sa te ajute sa treci peste ziua de astazi..
si sa-ti spun ca sunt alaturi de tine, ma
tau David, sa-ti dea putere....sa te ridice...sa nu te lase jos...