Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasa sufletului meu!

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Ingerasa sufletului meu!

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 01:02

Nici nu stiu cum sa incept si cum sa ma exprim. Sunt convinsa ca aici nu sunt privita ca o visatoare putin plecata cu pluta!
Am trecut printr-o sarcina care sa oprit in evolutie la 8 saptamani iar eu am aflat abia la 12 :( am stat o luna cu copilasul mort pt ca nu am stiut).
Povestea e cam asa :
M-am trezit dimineata si aveam o pata mare si maro pe chilotei, am mers la baie tremurand ca varga si a inceput sa curga, in secunda aia am zis ca mor, am sunat medicul care mi-a zis sa nu risc sa plec la Bucuresti si sa merg la noi (Pitesti) la urgenta, a venit sotul meu si ma dus la spital, acolo am dat peste o bruta de medic care a inceput sa ma ia la intrebari : Esti maritata? De cat timp? Cati ani ai? Unde erai cand sa intamplat? Sigur? in timp ce-mi facea control. Cand a terminat eu bineinteles eram cu ochii cat cepele de plans si de frica si l-am intrebat daca e bine iar el mi-a raspuns cu un ranjet tampit pe fata "nu e bine deloc". Era vineri (24.04.2009) si mi-a facut internare pentru ca pana luni cica nu aveau medic ecografist in spital. Plangeam in salon de numa-numa si ii spuneam sotului ca trebuia sa ma duca la Bucuresti cu orice pret si ma auzit asistenta care mi-a zis ca din cea vazut ea e grav,daca am medic la Bucuresti sa nu mai stau, mi-a facut ea niste injectii care a zis ca-mi opresc sangerarea si un calmant. Sotul a mers sa imi ceara externarea si sa certat cu dr care refuza sa-mi dea drumul acasa, a semnat sotul si am plecat la Bucuresti.Domnul dr nu era dar si-a pus colegii sa ma ia in primire si primul lucru cand am intrat in spital a fost sa ma bage la ecograf unde am primit vestea. De acolo mi sa cam taiat filmul pt ca nu stiu cum am iesit,ce am facut,ce am vb pana a doua zi cand a venit dr la mine si mi-a explicat tot. Eram deja de vineri de la pranz, dupa zeci de analize, la perfuzii si antibiotic. Nu o sa uit niciodata vorbele dr-lui atunci "Da colac zilei de ieri, daca ramaneai la Pitesti nu mai aveau cui sa faca ecograf luni, erai la un pas de septicemie, puteai sa mori!" Abia marti dupa amiaza sa riscat sa-mi faca chiuretaj, avea de ales din 2 rele (sa ma lase cu bb in burtica inca 2-3 zile pana se strangea infectia bine sau sa ma chiureteze cu riscul sa apara mici complicatii), atunci a ales-o pe cea mai putin rea si Bunul Dumnezeu ma ajutat si eu am scapat cu bine, din pacate fara un bebic, puiutul care visam sa-mi schimbe viata, Ii multumesc si acum ca sunt bine si ca mi-a dat altul in schimb, pe 21.02.2011 am nascut un puiut care mi-a dat puterea sa zambesc :)
Am uitat sa spun ca dupa ce am pierdut sarcina, la vreo 2-3 saptamani, am visat o fetita care ma strangea in brate, ma pupa si isi cerea scuze ca a stat asa mult plecata de langa mine dar ca acum nu mai pleaca nicaieri, asta e motivul pt care cred ca era o frumusete de fetita, blonduta si cu parul carlionti ca micuta din vis!

Va multumesc ca aveti rabdarea sa imi "ascultati" povestea si bineinteles va multumesc ca existati!

Ana-Maria, mama de ingerasa si a unui baietel minunat, de un an si trei luni. Denis-Gabriel
A fost odata ca niciodata ... o fetita mica-mica.
AnUtZyIk

Locaţie: Pitesti
Sus

Re: Ingerasa sufletului meu!

Mesajde boicea-gheata-mihaela pe 17 Mai 2012, ora 06:48

oooooofffff draga mea... ma doare fiecare poveste si ma ingrozeste ca se ingroasa randurile forumului cu povesti triste :(
imi pare rau ca ai experimentat aceasta durere si stiu ca oricat de mica ar fi fost sarcina pe toate ne-ar fi durut la fel sa ne pierdem copilul la care am visat, pe care l-am dorit si pe care l-am avut.
eu iti multumesc ca ti-ai facut curaj si te invit sa te duci pe 27 mai in Pitesti la Ziua Parintilor de Inger :)
iti las mai jos un link unde vei gasi orasele participante si locatiile evenimentului mult asteptat.
o >:D< calda pt tine si micutului tau O:-) , @};- (*) *-:) [-o<

http://www.organizatiaemma.ro/node/784#contact
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002220932797
boicea-gheata-mihaela

Locaţie: valu lui traian, constanta
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 09:50

Multumesc frumos scumpa, de prima data cand am citit povestea ta in alta parte :) sti bine ca am ramas impresionata.
Cu singuranta in Duminica magica (cum imi place sa-i spun) voi fi acolo

>:D<
Ultima oară modificat de AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 10:40, modificat 1 dată în total.
AnUtZyIk

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 17 Mai 2012, ora 09:58

>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 10:40

>:D< >:D< >:D< >:D<
@};-
AnUtZyIk

Sus

Mesajde adina pe 17 Mai 2012, ora 12:19

>:D< Draga mamica imi pare rau pentru pierderea ta , si ma bucur totodata ca ai avut curajul si puterea pentru a ramane din nou insarcinata si de a avea un copil , ma bucur enorm pentru tine >:D< , iti doresc numai bine , multa alinare putere iar ingerasa care ai visat-o sa aiba grija mereu de voi , Doamne ajuta [-o< .
Zbor lin ingerasa [-o< , ai grija de familia ta , (*) , *-:) , @};- .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde alinasimona pe 17 Mai 2012, ora 14:16

draga mea, chiar daca cateodata noua nu ne vine sa credem ce si mai ales de ce ni se intampla, DD ne iubeste. Multe [-o< [-o< [-o< pentru ingerasult tau si multe >:D< pentru baietelul tau. Povestea mea este cam asemanatoare dar totusi nu asa grava ca a ta ( adica eu nu era sa mor) stiu prin ce treci si ce este in sufletul tau. Eu vreau sa cred ca copii nostrii pe care ii avem acum langa noi au acolo sus un ingeras care ii protejeaza.
Multe >:D< si pentru tine draga mea si sa fi tare.
alinasimona

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 14:53

Adina si Alina, va multumesc din suflet! Cat de mult conteaza si ajuta o vorba buna, nu odata m-am confruntat cu vorbe de genul "hai draga ca nu era copil inca" Ba da, si era al meu!

Puiutul meu va transmite la randul lui muulte imbratisari calde alaturi de o mangaiere si un pupic.
AnUtZyIk

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 17 Mai 2012, ora 15:02

Draga mea,imi pare rau ca ne cunoastem aici dar poate asa ne-a fost dat noua sa fim parinti de ingeri, sa auzim de acest site al organizatiei EMMA si sa ne scriem povestea noastra trista aici, aici unde eu si multe alte mamici am gasit linistea, am gasit puterea de a merge mai departe comparand ce mi s-a intamplat mie cu ce li s-a intamplat altor mamici.Aici ne simtim intelese , deoarece aici acesti parinti de ingeri inteleg durerea fara sa judece, fara sa jigneasca.
Nu pot decat sa-ti ofer umarul meu pe care poti plange ori de cate ori simti nevoia .Aici vei invata alaturi de noi sa traiesti cu aceasta durere care nu trece niciodata.
Nu pot decat sa spun "zbor lin printre stele" ingerasei tale si sa-ti doresc multa sanatate si multa putere.
>:D< >:D<
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 16:30

Multumesc din suflet, m-as bucura ca si umarul meu virtual sa fie de folos voua si altor mamici care trec prin astfel de probleme. Ai dreptate, era frumos sa ne intalnim cu puiutii de mana in parc, la gradinita dar ... stie El Dumnezeu ce face! Eu stiu o vorba "Dumnezeu ii cearta pe cei pe care i iubeste"

:*:*:*:*
AnUtZyIk

Sus

Mesajde corina_odolean pe 17 Mai 2012, ora 17:58

te >:D< >:D< si eu draga mamica si-ti spun cat de rau imi pare ca a trebuit sa treci prin astfel de durere, printr-o astfel de pierdere..

Plus ca te-ai intersectat si cu un medic inuman , care in loc sa ajute, mai rau ti-a facut..Offf..

Dar vezi...ingerasa ta iubita ti-a venit in vis, ti-a aratat ca este bine... Asa sunt ingerii nostrii...mereu grijulii si atenti cu noi...

te >:D< >:D< >:D< inca o data , iar printesei tale ii trimit un imens buchet de @};- @};- @};- @};-
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde ametzita pe 17 Mai 2012, ora 18:01

offf.....draga mea...iti ofer o imbratisare calda >:D< >:D< ...regret enorm pierderea ta...regret ca avem medici atat de ..." buni"...care stiu foarte bine sa-si faca meseria de...criminal...nu de salvator de vieti.....ma bucur ca ai luat hotararea de a risca sa pleci la bucuresti......ingrozitor sistem medical.....ingrozitori oameni.....
regret pierderea ingerasei tale dar...se vede ca ti-a facut un dar minunat ...a avut grija de voi si l-a trimis pe fratiorul ei sa va umple viata de bucurii cat pentru doi.....din pacate suntem lipsiti de aparare in fata lor si.......pierdem tot ce ne e drag....
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 18:03

Iti multumesc din suflet! Ingerasa mea primeste floricele cu siguranta,baietelul tau are grija de asta!

Nu putem sa facem altceva decat sa ne sprijinim si sa ne incurajam.

te pupacim si te imbratisam cu multa caldura
AnUtZyIk

Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 18:06

ametzita scrie:offf.....draga mea...iti ofer o imbratisare calda >:D< >:D< ...regret enorm pierderea ta...regret ca avem medici atat de ..." buni"...care stiu foarte bine sa-si faca meseria de...criminal...nu de salvator de vieti.....ma bucur ca ai luat hotararea de a risca sa pleci la bucuresti......ingrozitor sistem medical.....ingrozitori oameni.....
regret pierderea ingerasei tale dar...se vede ca ti-a facut un dar minunat ...a avut grija de voi si l-a trimis pe fratiorul ei sa va umple viata de bucurii cat pentru doi.....din pacate suntem lipsiti de aparare in fata lor si.......pierdem tot ce ne e drag....

Asa e, ne-a ajutat sa ne bucuram de fratiorul ei, la protejat cat a stat la mami in burtica si acum ne protejeaza pe amandoi.
Bine ca totusi exista si medici competenti care pun suflet in meseria asta, ii multumesc d-nei Dr care mi-a observat sarcina la baietel, o sarcina care nu a fost usoara!
AnUtZyIk

Sus

Mesajde Bianca_C pe 17 Mai 2012, ora 19:05

Draga Ana-Maria >:D<

Nu esti vazuta ca o visatoare, ci ca o mama care si-a pierdut pruncul prea devreme.
Ne bucuram ca ne-ai gasit si ca ai avut curajul si deschiderea de a ne povesti despre ce ti s-a intamplat =((
Ne pare rau, din suflet pentru ca si tu a trebuit sa treci prin asa ceva...offf, cati ingerasi pleaca la Ceruri, este de-a dreptul inspaimantator si dureros.

Iti vom fi mereu alaturi, cu sufletul si gandul >:D<
[-o< @};- pentru O:-)
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 17 Mai 2012, ora 22:38

Multumesc din suflet! Doamne cata intelegere gasesc la voi, sunt lucruri pe care numai o mamica si mai ales una de ingeras le poate intelege. Regret enorm ca nu am avut curajul sa ma alatur voua pana acum 8-| .

va >:D< cu drag, va :* dulce, va multumesc inca odata @};- si va doresc tot binele din lume %%-
AnUtZyIk

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 18 Mai 2012, ora 22:20

Draga Ana-Maria, imi pare rau ca esti si tu mamica de Ingeras, dar ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ni te alaturi. >:D<
Aici nimeni nu te judeca si nimeni nu-ti va spune ca aceea era doar o sarcina mica........acela era copilasul tau si toata viata ta il vei purta in suflet si in gand. Iar fetita ta din cer iti va fi mereu alaturi, chiar daca altfel.
Si noi suntem alaturi de tine si vom invata impreuna sa traim cu aceasta durere si sa nu o lasam sa fie mai mare decat iubirea pentru Ingerasii nostri.
Multe @};- pentru Ingerasa ta, zbor lin si lumina vesnica!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde AnUtZyIk pe 19 Mai 2012, ora 00:25

Iti multumesc din suflet Angela!

Cred ca niciodata nu o sa va pot multumi pentru vorbele frumoase, eu stiu ce simt si cum va inteleg dar nu ma pricep sa ma exprim. Stiu doar ca voi fi mereu aici alaturi de voi, ma bucur ca sunt aici si ca impreuna o sa trecem peste toate greutatile.

Va pup dulce

Zbor lin si ingerasilor vostrii
AnUtZyIk

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 19 Mai 2012, ora 01:16

DRAGA ANA MARIA >:D< >:D< IMI PARE TARE RAU PT PIERDEREA TA =(( .....
DAR DIN PACATE CUVINTELE SUNT PREA MICI , PREA SARACE PT A EXPRIMA CEEA CE SIMT LA CITIREA POVESTII TELE... :(( :( ..CACI TE INTELEG, SI EU AM TRECUT PRIN 2 PIERDERI...............ULTIMA ERA O SARCINA DE 10---SAPTAMINI, DAR SA OPRIT MULT MAI DEVREME, FARA CA EU SA STIU.... :((
TE >:D< CALDUROS ATITA POT SI-TI DORESC MULTA PUTERE SI LINISTE SUFLETEASCA
MULTI :* %%- BAIETELULUI TAU DENIS.. SI MULT BN [-o<

INGERASULUI TAU :x :* [-o< (*) *-:) @};- @};- ZBOR LIN INGERAS
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro